P.S. Ovaj strip nisam tek danas dobio. Imam ga, naravno, već otkako je izašao, al' ne bi bilo pošteno ne pomenuti da mi ga je kupio i poklonio član "ZoranC", isto kao i ne zhvaliti se ljudini od čovjeka i na ovom mjestu.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
To planiram pokloniti curi (koja ne čita stripove, i nikad nije nijedan pročitala) kao poklon za maturu (brani diplomski na 5.godini) uz buket cvijeća. Ako je sa ovim ne navučem neću sa ničim :)
Brate gospodine, ne znam kakva je cura, ali Jim je skroz za dečke! Šta nisi poslao pm pa da ti dam neku općežensku preporuku? Najgore od svega je što bi je ovo čak moglo navući zbog crteža.
Btw čestitke joj za 'maturu' i nadam se da će na kraju doći ovamo, da nas ne bude samo četiri.
Haha, voli ove ljubavne drame, bar je u filmovima :) A crtež mi je super. Btw.policajka je :O
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Budem, sada citam ovaj Tomb Raider koji je veliko (32x22cm ili tako nesto) predivno kolekcionarsko izdanje i totalno je ''over the top'' i ''cheesy'' da se izrazim po americanski, pravi ''guilty pleasure'' jednostavne akcije, predivnog crteza eksplozivnih boja (pun intended ) i scenarija koji kao da je pisan za akcijske filmove 80-ih
Dok ME sam crtez vec djeluje par koplja ispod TR-a, ali kad procitam javim. Ova 2 omnibusa sadrzavaju sve dosada izasle ME stripove koje je izmedju ostalih pisao i pisac koji je pisao pricu za igre (koje ja...sram me priznat, nisam jos ni odigrao, a obozavam SF, samo nevolim RPG ).
Jucer na ljubljanskom strip bazaru, uz 3 prodana stripa (dva "kioskasa" i Padorin Tyler Cross, posto se ceka Fibrin integral) pazario sam Veliki Teks u boji 1 Junak i legenda / Frontera! (Veseli cetvrtak) Strip revija Vecernjeg lista 42 (Vecernji list & Stripforum)
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Evo, da nebi bilo da kupujem samo fensi izdanja, zaletio se danas do kioska i naletio na AF kolor 1-6, i ove DD-e, jos nigdje nisam vidio ni Mister No-a, ni Nathan Nevera. Njih inace nema ili to samo u mom selu?
Koji dobar osjecaj, dobit hrpu stripova za ne bas puno kuna
Hajo je poludio. Ili se urazumio, ko će li ga znati. Eh, da, godinama sam pokušavao odoliti Fibricama govoreći samome sebi da su preskupe, da nemam mjesta na policama, da stignem, pa ovo, pa ono... I na kraju nisam uspio odoliti. Ali, sad da sam baš krenuo na veliko, i nisam, ali recimo da se trudim.
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho