A Kum je razvalio. Pobijedio bi Kotigu i 1-1 i otišao kući sa 100.000. Ovako mu je Damir "prišlepao" i svaki će dobiti oko 55.000. Inače, igrao sam par puta protiv Kuma na raznim kvizovima i samo jednom sam ga uspio pobijediti i to baš na specijaliziranom sportskom kvizu.
A bas je Kotiga naglasio da je covjek mozda i najbolji kvizas u Hrvatskoj sto se sporta tiče!!
Kao, bio je peti na SP u sportskom kvizu. Valjda sam ga uhvatio na slab dan.
Di ste se to natjecali??
U Tvornici. Ustvari, to je pub-kviz pa smo imali i suigrače, ali pretpostavljam da smo on u svojoj, a ja u svojoj ekipi odgovorili na najviše pitanja. Bio sam tamo tri puta, dva puta je dobio Kum sa svojom ekipom u kojoj je i Mladen Vukorepa, ukupni pobjednik jedne sezone Kvistoteke, a jednom moja ekipa. Zadnji put smo se zajedno natjecali u SC-u na Cro 100 prošlog tjedna. Kum je bio ukupno treći sa 78 bodova (pobijedio je Ivan Vlahek sa 83, Kotiga bio drugi sa 80), a ja 54. sa 31 bodom.
A ja 70-ti sa 24 boda Ako zelite gledati moj neuspjeli pokusaj br. 2 u potjeri, fijasko se prikazuje u ponedjeljak
Ajde gledat ću,ionako gledam skoro uvijek kad stignem,nego gdje je Mirko i sta je s njim??
Jedino vrijedno spomena u mom nastupu je stripovsko pitanje na ploci. Moj performace -> bljahhh.. Snimanje bilo u nedjelju ujutro nakon nekolicine gemista noć prije ni nije moglo bolje..
Ovo su jos uvijek epizode snimane prije ljeta, a Mirko bi se trebao vratiti u ovim jesenskim..
Danas je bila jedna od rijetkih epizoda di san navija za lovca.Ekipa se dogovori da ce svi uzet vecu ponudu i onda mali pizdek dodje zadnji i uzme srednju.A prije toga je svima sugerira visu.
Jedino vrijedno spomena u mom nastupu je stripovsko pitanje na ploci. Moj performace -> bljahhh.. Snimanje bilo u nedjelju ujutro nakon nekolicine gemista noć prije ni nije moglo bolje..
Ovo su jos uvijek epizode snimane prije ljeta, a Mirko bi se trebao vratiti u ovim jesenskim..
Znaci snimali ste prije ljeta a tek sad je na telki?? Sto ce bit sa Kresom kad se vrati Mirko??
Danas je bila jedna od rijetkih epizoda di san navija za lovca.Ekipa se dogovori da ce svi uzet vecu ponudu i onda mali pizdek dodje zadnji i uzme srednju.A prije toga je svima sugerira visu.
Znaci snimali ste prije ljeta a tek sad je na telki?? Sto ce bit sa Kresom kad se vrati Mirko??
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Po završetku koš jedne sezone Potjere i statistički se može pokazati kako je Morana uvjerljivo najslabiji lovac, a ekipe to znaju pa većina upravo nju traži za protivnika. Ove sezone je u 151 emisiji ekipa uspjela pobijediti u njih 40. Od toga 19 puta protiv Morane, 13 puta protiv Deana, a samo 8 puta protiv Kreše, koji je daleko najnepoželjniji lovac. Uspješnost lovaca u ovoj sezoni bila je je 73.51%, Krešo je pobjeđivao u 84.91% svojih emisija (45/53), Dean u 71.74% (33/46), a Morana u 63.46% (33/52).
Ne znam jesu li ekipe sve lošije ili su lovci ove sezone bili u boljoj formi, jer su u prošloj sezoni ekipe odnosile novac u 50 od 149 emisija, odnosno uspješnost lovaca bila je 66.44%. I prošle sezone najbolji lovac je bio Krešo sa 91.67% (11/12), pokojni šjor Mirko je bio drugi sa 70.27% (26/37), dok su Morana sa 62.75% (32/51) i Dean sa 61.22% (30/49) bili daleko iza.
Ukupno je u posljednje dvije sezone prikazano točno 300 Potjera, a uspješnost lovaca je ravno 70% (210/300). Krešo - 86.15% (56/65), Mirko - 70.27% (26/37), Dean - 66.32% (63/95), Morana 63.11% (65/103).
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Po završetku koš jedne sezone Potjere i statistički se može pokazati kako je Morana uvjerljivo najslabiji lovac, a ekipe to znaju pa većina upravo nju traži za protivnika. Ove sezone je u 151 emisiji ekipa uspjela pobijediti u njih 40. Od toga 19 puta protiv Morane, 13 puta protiv Deana, a samo 8 puta protiv Kreše, koji je daleko najnepoželjniji lovac. Uspješnost lovaca u ovoj sezoni bila je je 73.51%, Krešo je pobjeđivao u 84.91% svojih emisija (45/53), Dean u 71.74% (33/46), a Morana u 63.46% (33/52).
Ne znam jesu li ekipe sve lošije ili su lovci ove sezone bili u boljoj formi, jer su u prošloj sezoni ekipe odnosile novac u 50 od 149 emisija, odnosno uspješnost lovaca bila je 66.44%. I prošle sezone najbolji lovac je bio Krešo sa 91.67% (11/12), pokojni šjor Mirko je bio drugi sa 70.27% (26/37), dok su Morana sa 62.75% (32/51) i Dean sa 61.22% (30/49) bili daleko iza.
Ukupno je u posljednje dvije sezone prikazano točno 300 Potjera, a uspješnost lovaca je ravno 70% (210/300). Krešo - 86.15% (56/65), Mirko - 70.27% (26/37), Dean - 66.32% (63/95), Morana 63.11% (65/103).
Na pub kvizovima po kojima se smucam je moja ekipa znala biti bolja i od Krešine i od Moranine (doduše ne na kvizovima općeg znanja, već na specijaliziranim, glazbenim ili filmskim), a Kotigu mislim da nismo nikad nadmašili.