Ne volim promjene. Ali priznajem da je novi dizajn Dylana dobar. Ali najbolje bi bilo da se drzi doslovno taljanskog izgleda. Pa tako i bijelog pravokutnika za naslov.
Ja takodje podrzavam promenu dizajna, bilo je vreme! Odlican je dizajn! Jedino mi se ne svidja onaj SBE font sto se koristi unutar stripa ali dobro sta sad, ne moze svima sve biti potaman.
Jedva cekam da vidim i novi dizajn za redovnog Zagora, specijale i odabrane price.
Jedva cekam da vidim i novi dizajn za redovnog Zagora,
Već je rečeno: - naziv Zagor ide preko celog gornjeg dela naslovne strane (za čitaoce ovog junaka, koji zbog pretpostavljenih poodmaklih godina već slabije vide) - naziv epizode se vraća na centar naslovne (zašto menjati genijalne ideje, a uz to i jedinstvene u svetu stripa?) - tu se koncentrišu i Boneli komiks,cena,naziv firme (a možda i još nešto - recimo neka reklama poznatih firmi) - na rikni ide deo ilustracije neke od početnih Zagijevih epizoda, tako da skupljanjem možeš da je kompletraš, kao slagalicu.
Jedva cekam da vidim i novi dizajn za redovnog Zagora,
Već je rečeno: - naziv Zagor ide preko celog gornjeg dela naslovne strane (za čitaoce ovog junaka, koji zbog pretpostavljenih poodmaklih godina već slabije vide) - naziv epizode se vraća na centar naslovne (zašto menjati genijalne ideje, a uz to i jedinstvene u svetu stripa?) - tu se koncentrišu i Boneli komiks,cena,naziv firme (a možda i još nešto - recimo neka reklama poznatih firmi) - na rikni ide deo ilustracije neke od početnih Zagijevih epizoda, tako da skupljanjem možeš da je kompletraš, kao slagalicu.
Odlican! Mnogo bolji od onog dosadasnjeg uzasa sa logom Veseli cetvrtak i izbledelo pozadinom(to me je uzasno nerviralo) i prevelikim naslovom epizode koji seta vamo-tamo.
Definitivno je sada dizajn VČ bolji, bolja je rikna, Ludnsova je bezlična samo sa naslovom, zadnja korica VČ je bolja sa najavom i naslovnicom sledećeg broja, dok Ludens ima neke najave drugih junaka... jedino Ludens ima bolji natpis Zagor na naslovnici, jer je manji..
Edited by - Bruce Springsteen on 10/05/2017 21:56:51