The results showed that potatoes are indeed able to survive the harsh conditions on Mars. Tubers were found to grow in the soil, while the plant sprouted above the ground. One of the best performing varieties in this experiment was a salt-tolerant potato adapted for subtropical lowlands.
This will be important not only for future Mars missions, but also to see how potatoes will cope on Earth in areas affected by climate change. The CIP says potatoes are particularly good at adapting to extreme conditions.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
quote:We’ve also seen a bizarre spate of people coming out in favor of the Earth being flat recently. How are you supposed to deal with people like that?
Again I don’t think you can change the opinion of people who are just ridiculous. And that is the most ridiculous example of not thinking that you can possibly imagine. I think what you can do is just turn them into laughing stocks, which is I think my general approach to people. It’s very difficult to argue with an idiot. Particularly in a forum such as a chat show where you’ve got a limited amount of time. So my view is you have to sort of essentially show them up to be fools as quickly as possible. I think that’s the only way you can proceed.
The study, led by researchers at the Eötvös Loránd University in Hungary, suggests that matching precise astronomical observations with the approximated models of the universe might have created the need for dark energy while, in reality, it doesn’t exist. In the words of Shakespeare, the fault is not in our stars but in ourselves.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu