Author |
Topic |
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7305 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 26/04/2017 : 11:54:45
|
Upravo bacio pogled na table. Još sam vruće glave, ali jebi se ti Vigna Bonazzi, da si mi sad pred očima šakom bih te raspalio!
Sad te razumem, Jerry.
E, ovo da prodaju kao ekskluzivni mini-serijal, strašno. Pa zamisli samo te retke nove čitaoce koji dohvate ovo posle De Angelisa! Ma da je najbolji scenario na svetu pa ne bi više kupio Nathana. Sigurno je sličan šok bio i '91. posle Castellinija, al se ipak tad Bonazzi još uvek trudio da to izgleda pristojno. Slom je počeo sa epizodom "Lovci i lovine" kad je neplanirano uskočio umesto Pina Rinaldija koji je na pola te epizode dobio nogu u dupe od Sergia. Što je Serra jedva dočekao i odmah postavio Bonazzija za zamenika glavnog crtača. Bonazzi je tako mogao opušteno da fušari i da se uključi u trku za najproduktivnijeg crtača u staffu (srećom, vremenom će izgubiti sve titule).
I sad neko treba da poveruje da je i u ovaj mini-serijal uložen višegodišnji rad. Pa koliko godina je posle Vigne Medda počeo ovo da piše? A tek koliko godina je posle De Angelisa Bonazzi počeo ovo da crta? I šta, već gotovo?
Bitno da je Nathanu dodao konjski rep i opet isekao zulufe. Ako mu još doda i minđušu, makar bila i na kiti, dižem ruke od Nathana.
|
Edited by - thekide on 26/04/2017 11:56:05 |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2644 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 26/04/2017 : 12:10:18
|
Bonazzi je bio scheduled da radi drugi i treci nastavak Universo Alfa - Marsovske kronike, ali ipak nije uspio radi ovoga, tako da je tih 320 tabli odradio izvjesni Giez. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 26/04/2017 : 13:34:38
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Bonazzi je bio scheduled da radi drugi i treci nastavak Universo Alfa - Marsovske kronike, ali ipak nije uspio radi ovoga, tako da je tih 320 tabli odradio izvjesni Giez.
Eto, ne može ni on sve da postigne. Taj Giez inače crta odavno u Bonelliju, viđao sam ga i na Magičnom Vetru. Nisam siguran u kakvoj je vezi sa Bonazzijem ali ga u Marsovskim hronikama odlično skida. |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15806 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 26/04/2017 : 13:36:17
|
quote: Originally posted by thekide
Upravo bacio pogled na table. Još sam vruće glave, ali jebi se ti Vigna Bonazzi, da si mi sad pred očima šakom bih te raspalio!
Sad te razumem, Jerry.
E, ovo da prodaju kao ekskluzivni mini-serijal, strašno. Pa zamisli samo te retke nove čitaoce koji dohvate ovo posle De Angelisa! Ma da je najbolji scenario na svetu pa ne bi više kupio Nathana. Sigurno je sličan šok bio i '91. posle Castellinija, al se ipak tad Bonazzi još uvek trudio da to izgleda pristojno. Slom je počeo sa epizodom "Lovci i lovine" kad je neplanirano uskočio umesto Pina Rinaldija koji je na pola te epizode dobio nogu u dupe od Sergia. Što je Serra jedva dočekao i odmah postavio Bonazzija za zamenika glavnog crtača. Bonazzi je tako mogao opušteno da fušari i da se uključi u trku za najproduktivnijeg crtača u staffu (srećom, vremenom će izgubiti sve titule).
I sad neko treba da poveruje da je i u ovaj mini-serijal uložen višegodišnji rad. Pa koliko godina je posle Vigne Medda počeo ovo da piše? A tek koliko godina je posle De Angelisa Bonazzi počeo ovo da crta? I šta, već gotovo?
Bitno da je Nathanu dodao konjski rep i opet isekao zulufe. Ako mu još doda i minđušu, makar bila i na kiti, dižem ruke od Nathana.
|
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 26/04/2017 13:36:46 |
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
udarnik007
Senior Member
Croatia
1142 Posts
Member since 21/10/2013 |
|
agochkov
New Member
293 Posts
Member since 17/10/2012 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2644 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 28/04/2017 : 23:46:20
|
quote: Originally posted by agochkov
Agenzia Alfa je definitivno ukinuta? Treci i sesti mesec su bili termini za AA
Izlazi u 6. mjesecu, nije ukinuta, ali je na mala vrata, bojazljivo, smanjena na 1 broj godisnje.
Bit ce ukinuta u dogledno vrijeme, kao i Universo Alfa koji bi trebao dati jos 3 broja (Ostini u 5. mjesecu i dva broja od dvojca Rigamonti/Gualdoni od kojih jedan ove godine i jedan dogodine) i eventualni cetvrti, ali nije sigurno hoce li on izaci jer bi ga morao napisti Vietti. U 10. mjesecu ide jos jedan maxi, u 12. specijal, u 7. magazin (sa reprintima, bez neobjavljenog sadrzaja) i to je to za ovu godinu. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
danielp
Senior Member
Serbia
1372 Posts
Member since 29/05/2004 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6329 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 08/05/2017 : 08:22:06
|
quote: Originally posted by supermark
grozna naslovnica
Bas sam i ja pomislio isto... Nisam ga citao jos od doba kad ga je izdavala Slobodna, jel se srozao ili je i dalje OK? |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7305 Posts
Posted - 08/05/2017 : 12:24:49
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Nisam ga citao jos od doba kad ga je izdavala Slobodna, jel se srozao ili je i dalje OK?
Oćeš li slikovito? Znači kao da si postavio pitanje kakva je neka serija od recimo 8 sezona, a pratio si samo prvu. Talijani su znači pri kraju 8. sezone, a mi smo negdje u 5. sezoni.
Serija je kod nas i dalje odlična, došli su neki novi glumci, ali i dalje drži vrhunski tempo i kvalitetu. Tamo negdje u 6. sezoni počinje polagano padati, ali je spašava efektan završetak i to je u biti trebao biti kraj cijele serije. Međutim zašto klati zlatnu koku, ajmo je izmusti do kraja. Stari scenaristi otišli, došli novi koji su se nisu mogli mjeriti sa starima i u 7. sezoni osjeti se veliki pad iako su je spektakularno najavljivali. Ali da je srozaju do kraja pobrinuli su se u ovoj zadnjoj sezoni gdje se ne zna više tko pije, tko plaća. Ali ni to nije kraj patnji, najavljuju se nove sezone...
Eto.. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7305 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6329 Posts
Posted - 08/05/2017 : 18:39:00
|
quote: Originally posted by Poli
A ja mislio da se DiSkAcH pali na sci/fi. ;P
Pa palim se, i napisao sam da je uz DD-a i AF-a, NN moj strip djetinjstva. Doduse i bilo je tu i drugih, ali ova tri su mi bili apsolutni vrh, horor, SF i dobra zeka. Volio bio imat barem SD komplet, ali nisam spreman iskrcat novce koji se traze, imam HR skenove na kompu, neda mi ih se tako citat ali eto neka se nadju, al ko zna, mozda jednog dana uleti nesto po OK cijeni(pricam o kompletu jer mi se iskreno neda skupljat i sastavljat).
NN bi zapravo najvise volio imat od ova 3 nabrojana. I da, to sto mi je NN drag, ne znaci da bi kupovao ove nove ako su neprobavljivi. |
Edited by - DiSkAcH on 08/05/2017 18:39:48 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 09/05/2017 : 10:23:19
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Nisam ga citao jos od doba kad ga je izdavala Slobodna, jel se srozao ili je i dalje OK?
Oćeš li slikovito? Znači kao da si postavio pitanje kakva je neka serija od recimo 8 sezona, a pratio si samo prvu. Talijani su znači pri kraju 8. sezone, a mi smo negdje u 5. sezoni.
Serija je kod nas i dalje odlična, došli su neki novi glumci, ali i dalje drži vrhunski tempo i kvalitetu. Tamo negdje u 6. sezoni počinje polagano padati, ali je spašava efektan završetak i to je u biti trebao biti kraj cijele serije. Međutim zašto klati zlatnu koku, ajmo je izmusti do kraja. Stari scenaristi otišli, došli novi koji su se nisu mogli mjeriti sa starima i u 7. sezoni osjeti se veliki pad iako su je spektakularno najavljivali. Ali da je srozaju do kraja pobrinuli su se u ovoj zadnjoj sezoni gdje se ne zna više tko pije, tko plaća. Ali ni to nije kraj patnji, najavljuju se nove sezone...
Eto..
Da se nadovežem na Jerryjevu slikovitu sapunicu. Na kraju predzadnje sezone pijani scenarista - inače tvorac serije koji voli da se s vremena na vreme vrati pisanju i sa idiotskim pričama podjebava gledaoce - odlučio je da digne ruke od serije i svog glavnog junaka likvidirao po kratkom postupku. Onda je drugi scenarista, besan što mu je kolega sjebao junaka, odlučio da to poništi tako što će se vratiti unazad 25 godina i ubiti ga pre nego što se junak i rodi, a sve što smo do tad gledali smo u stvari sanjali... Ne, čekaj, nešto sam pobrkao, to je 8. sezona "Dallasa" kad su skenjali Bobbyja Ewinga i vratili ga sezonu kasnije sa objašnjenjem da se 9. sezona nije ni dogodila već je sve to bio samo san njegove žene?!
I posle neko kaže da je Nathan komplikovan. |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 09/05/2017 : 10:24:26
|
Volio bio imat barem SD komplet, ali nisam spreman iskrcat novce koji se traze, imam HR skenove na kompu, neda mi ih se tako citat ali eto neka se nadju, al ko zna, mozda jednog dana uleti nesto po OK cijeni(pricam o kompletu jer mi se iskreno neda skupljat i sastavljat).
Pa to bar možeš jeftino nabaviti. Cena NN SD-LUD kompleta varira od 400-600 kuna. Ja sam moj kompletić nabavio i kasnije prosledio za otprilike 400kn. Još ako ti nije važna očuvanost, sigurno ćeš proći i bolje. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6329 Posts
Posted - 09/05/2017 : 11:07:08
|
quote: Originally posted by thekide
Volio bio imat barem SD komplet, ali nisam spreman iskrcat novce koji se traze, imam HR skenove na kompu, neda mi ih se tako citat ali eto neka se nadju, al ko zna, mozda jednog dana uleti nesto po OK cijeni(pricam o kompletu jer mi se iskreno neda skupljat i sastavljat).
Pa to bar možeš jeftino nabaviti. Cena NN SD-LUD kompleta varira od 400-600 kuna. Ja sam moj kompletić nabavio i kasnije prosledio za otprilike 400kn. Još ako ti nije važna očuvanost, sigurno ćeš proći i bolje.
E to bi bilo to da, netreba bit super ocuvano, ali nebi htio ni kupus. Ako netko ima stogod za ponudit, sibnite mi na PM |
|
|
AlenT
New Member
Croatia
179 Posts
Member since 19/11/2009 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina