forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 20. Crtani romani šou - Zagreb Comic Con
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/05/2017 : 23:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ne vjerujem da je Mrkva žensko
žensko ne bi izdržalo da se ne javi supermarku
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 13/05/2017 : 23:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Dođoh,vidjeh,štošta pazarih pa razgulih nazad ća...U pratnji mini me...
Istakao bih nabavku djela moga druga Cvitičanina aka Kritični sa foruma...

Mini me se zadovoljio sa Borgiama...Sad da li je to što voli povijest ili sise ne bih znao reć...

Wtf?

Edited by - bagi on 14/05/2017 10:01:48
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/05/2017 : 01:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Sjajno okupljanje danas. Zagrijavanje kod Dina (gdje je sve prstalo od rostilja, mislim da je ostalo jos nekih 37 kg mesa ... nepojedeno ... al posto sam vegetarijanac nisam ni dosao u napast ... i da, i komesar Mladjo je bio, mada je ostala klopa!? ) gdje sam pokrpio neke rupe, a s "pokrpljavanjem" (jel to uopste rijec?) nastavio i u dzamiji.

Hrpa poznanika, caskanje tu i tamo, uz obavezno pazarenje na svim stranama, mada se toga ostavilo dovoljno i za sljedeci put.

Crteze nisam ni trazio, dobio samo jedan potpis, a za taj sam jedini i zamolio ... u Tulipana od Covjeka, na cijoj sam jedinoj tribini bio danas (to jest, jucer). Nije bilo ni vremena za sve.

Mrkva je bila? Suncane naocare? Ili nova kratka kosa i tattoo malo vise od hertza - ta je dosla kod Djeske, ali vec kasnije, vani.

Troloddezele se prestravio kad je cuo da dolazi Bagi sa minimijem, te se sakrio u ... al ce biti nastavak na Mafestu ako Bagi taj put ne za**...

E, da. Bili i originali na prodaju, od samo skica na obicnom papiru za nekih 100-150 € pa do vecih formata za 2.000 €.

Super dan ... kad si na kraju srdacno umoran.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/05/2017 : 02:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Pa zbog mene je i ostalo samo 37 kg mesa, da me nije bilo ostalo bi 50 :D
A i imate sreće kaj sam na dijeti :D
Dmar ljudina nije htio ni čuti da se roštilj sufinancira a i peče ga da je milina. Moram mu se odužiti, sljedeći put bu cugao na moj račun (malog makijata koliko god može popiti :D)

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 14/05/2017 : 07:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Diskach, tebe sam vidio dok si pruzao ruku Markosu mislim, ali nisam bio siguran da si ti.
Mrkvu nisam vidio, a bio sam sveprisutan, sto znaci da se skrivala.

Pa more bit, al ja em neznam kako tko izgleda, a imam i isti problem kao Mrkva, jer sam vec par puta fulao tako ljude i onda htio propast u zemlju od srama

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/05/2017 : 09:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Mrkva je bila? Suncane naocare? Ili nova kratka kosa i tattoo malo vise od hertza

Valjda onda ta sa suncanima, jer ova druga badass nikako nisam ja :)

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 14/05/2017 : 09:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Kopirano sa Facebooka:

Objašnjenje crtanja za publiku i sistema brojeva: Ako želite da vam neki crtač nacrta crtež po želji i potpiše se, morate doći na štand CRŠ-a sat vremena prije i kupiti serigrafiju, a zauzvrat dobijete broj za crtanje. Jedna osoba u jednom terminu može uzeti koliko god želi brojeva za koliko god crtača (naravno, sve ovisi o tome koliko ih je ostalo jer je količina brojeva OGRANIČENA), ali za svaki broj mora kupiti po serigrafiju. Brojevi su isprintani, s vizualom festivala i imenom, i s preuzetim brojem idete na termin crtanja onoga crtača za kojeg ste uzeli broj. Svi termini crtanja su već navedeni u satnici pa dođite sat vremena prije termina jer brojevi često brzo odu. Pod serigrafije podrazumijevamo potpisane printove u ograničenim i numeriranim serijama Rissa, Berneta i talijanskih crtača. Ako ste broj osvojili putem nagradne igre ovdje, onda ga samo morate preuzeti i ne morate ništa kupiti prije niti doći sat vremena ranije (ali ipak dođite po broj na vrijeme, prije početka crtanja).

Pokušao sam da dodjem do broja za crtanje Berneta u 19 sati ali nije išlo. Prvi put sam pitao na štandu CRŠ oko 14 sati kako se dodje do tog broja. Rekli su mi, da će se brojevi moći pokupiti od 18 sati dalje uz kupljenu serigrafiju. Dodjem opet na štand u 17:50 i kažu mi, da su svi brojevi već otišli. A fotkao sam se onda sa Bernetom, koji se je oko 19:15 još sunčao vani ispred džamije.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 14/05/2017 : 09:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
Na kraju smo ovdje ipak više virtualni likovi, svi se drugačije zamišljamo, osim kruga koji se poznaje između sebe.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 14/05/2017 : 10:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Tačno tako...Da smo kojim slučajem svi imali tetoviran nadimak sa na čelenki mislim da bi 80% posjetilaca CRŠ-a bilo sa foruma...

Wtf?
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 14/05/2017 : 10:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Bilo super, u petak se otelili od soka od jabuka, ćopio fotku s Jordiem Barnetom (od prije imam s Aublijem ), u subotu smo se vraćali prije početka predavanja, tak' da je to propust. Al' zato nagodinu, ako nam nebo ne padne na glavu ostajemo sva tri dana pa kud puklo...

Evo i moj skromni ulov (taman kontam kompletirao sam bedževe, kad, prokletnici, izdali i male verzije):

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/05/2017 : 11:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja čekam da DeeCay stavi moju sliku s budućom gradonačelnicom.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10347 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 14/05/2017 : 13:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

quote:
Originally posted by dcopic

Kopirano sa Facebooka:

Objašnjenje crtanja za publiku i sistema brojeva: Ako želite da vam neki crtač nacrta crtež po želji i potpiše se, morate doći na štand CRŠ-a sat vremena prije i kupiti serigrafiju, a zauzvrat dobijete broj za crtanje. Jedna osoba u jednom terminu može uzeti koliko god želi brojeva za koliko god crtača (naravno, sve ovisi o tome koliko ih je ostalo jer je količina brojeva OGRANIČENA), ali za svaki broj mora kupiti po serigrafiju. Brojevi su isprintani, s vizualom festivala i imenom, i s preuzetim brojem idete na termin crtanja onoga crtača za kojeg ste uzeli broj. Svi termini crtanja su već navedeni u satnici pa dođite sat vremena prije termina jer brojevi često brzo odu. Pod serigrafije podrazumijevamo potpisane printove u ograničenim i numeriranim serijama Rissa, Berneta i talijanskih crtača. Ako ste broj osvojili putem nagradne igre ovdje, onda ga samo morate preuzeti i ne morate ništa kupiti prije niti doći sat vremena ranije (ali ipak dođite po broj na vrijeme, prije početka crtanja).

Pokušao sam da dodjem do broja za crtanje Berneta u 19 sati ali nije išlo. Prvi put sam pitao na štandu CRŠ oko 14 sati kako se dodje do tog broja. Rekli su mi, da će se brojevi moći pokupiti od 18 sati dalje uz kupljenu serigrafiju. Dodjem opet na štand u 17:50 i kažu mi, da su svi brojevi već otišli. A fotkao sam se onda sa Bernetom, koji se je oko 19:15 još sunčao vani ispred džamije.

Slično sam i ja prošao, ali sam se obratio/požalio Slavenu koji mi je zajedno s Ozrenom pripomogao oko crteža i potpisa. Hvala im na tome.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 14/05/2017 : 16:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Možda i najbolji CRŠ do sada.
Sreo Zlotvora, mladju, tintona, ken2, DeeCaya, Ernie Pikea, dcopica, Bushida, Dadu, Frikija, Malog_Matu, Raven84, Spidermana, Cagea, Zoxa.
Upoznao supermarka, Dermentora (fala na cugi), andjusticeforall,
Peyu, drogsya i nešto na kratko Goluba.

Od Mrkve ni kolutića.

DeeCay se pokazao kao car cosplaya, a Darkvudski bećari osvojili 3. mjesto na strip kvizu. Da je bilo malo više sreće bili bi i 2. A da nije bilo drogsya bili bi zadnji . Nadam se da je ovo početak jedne tradicije.

Odlična gostovanja, ubro crtež od Rissa i proćakulao s njime par kratkih minuta.

Jedina zamjerka mi je za ponudu pive- Jebo malu pivu s aromom manga i citrusa.

9/10

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 15/05/2017 12:49:19
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 14/05/2017 : 17:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
Zna li netko jesu li se mogli kupiti ovi Romerovi originli sa izložbe?

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/05/2017 : 18:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

quote:

Mrkva je bila? Suncane naocare? Ili nova kratka kosa i tattoo malo vise od hertza

Ta mrkva nije iz Slav. Broda i (origi) ime joj pocinje sa D?

Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/05/2017 : 18:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ta mrkva nije iz Slav. Broda i (origi) ime joj pocinje sa D?

Ja sam Tea iz Osijeka, drago mi je :)
Onda ipak od Mrkve ni kolutica.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 14/05/2017 : 18:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Zaboravio napomenuti da sam htio izgrliti Bagia i stisnuti ruku Mrkvi (ne nužno tim redosljedom), ali jake snage burze me odvukle na meni sasvim nepoznati teren u birtiju.
Jedva uspio na Tulipanovoj promociji biti, što sam ionako jedino nišanio.
Inspiracije nije nedostajalo pri kupovini, jer rakija i mašta rade svašta.

Naravno da bi i Fantomasa promašio, ali Frano me uvjerio da vrijedi riskirati uložiti nešto iz drugog mirovinskog stupa za taj uradak.
E da, nakon dugo vremena sreo Johnnya što me obradovalo, uz obečanje da će next tajm doći na burzu pomoći jesti nezdravu hranu.

Tinton odrastao i pio pivu.
Kad smo ga Dino i ja vodili na cugu dok je bio mali, prije puno burzi pio je kolu.
Suza mi je bila u oku kako djeca brzo rastu.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/05/2017 : 18:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

DeeCay se pokazao kao car cosplaya, a Darkvudski bećari osvojili 3. mjesto na strip kvizu. Da je bilo malo više sreće bili bi i 2. A da nije bilo drogsya bili bi zadnji . Nadam se da je ovo početak jedne tradicije.

Da, nakon što me par desetaka forumaša odbilo, spao sam na vas. I čak, bez obzira na to, nismo loše prošli.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/05/2017 : 18:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam Tea iz Osijeka, drago mi je :)
Onda ipak od Mrkve ni kolutica.

Ah, nekako mi se i nije uklapala u "ovu sliku" plus uciteljica, Dorotea mislim. :)

Evo, sada tacno znam tko je bio ivi skoj ... zbog ova tri Tulipana koja je drzao u rukama.
Mislim da do sada nije bilo slike uz ime ovdje na forumu pa nisam ni znao kako ga zamisliti ...

Je, Johnnyjev dolazak na CRS je i mene prijatno iznenadio, nazalost nije bilo vremena za kavicu, a i kada smo trebali otici nisam ga vise vidio, kao i dosta drugih, da se pozdravim.

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 14/05/2017 : 18:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Ivi,meštre,da si se javio izgrlili bi se momački...Možda bi pao koji poljubac i muška nježnost,ko zna...

Wtf?
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 14/05/2017 : 19:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ma ovi burza zločinci mi stalno ometaju koncetraciju, pa zaboravim zašto sam uopće došao na CRŠ.
Ionako nemrem dvije stvari istovremeno raditi, pa zamisli samo sa tim prečudnom likovima provesti cijeli dan.
Oporavak mi traje do sljedeće burze.
Baš mi je žao što nisam malo proširio vidike pa za promjenu proveo ugodno vrijeme sa normalnim ljudima.
Inače izgleda da smo svi bili na Franinoj antipromociji.
Risbo, Dmar, Dino, Poli, Dješka, moja malenkost.. i naravno kraljica majka žena Mrkva.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

klaudye
Starting Member

76 Posts

Member since 02/12/2014

Posted - 14/05/2017 : 19:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send klaudye a Private Message  Reply with Quote
Jučer sam proveo sadržajan dan na CRŠ-u, pa evo i mojih dojmova (sve što napišem je subjektivno i napominjem da je to jedini strip festival koji posjećujem - dakle totalni amater):

ORGANIZACIJA

Šta reći? Dovoljno je baciti pogled na popis gostiju i sadržaj festivala. Kapa dolje Slavenu i ekipi na svemu. Neću niti misliti koliko je detalja i sitnica bilo potrebno uskladiti da bi festival uspio. Ako je i bilo nekih propusta, ja ih nisam primjetio. Hvala curama koje su radile na štandu CRŠ-a (mislim da je jedna Lana, za drugu nisam siguran), iznimno susretljive i simpatične. Pa sve pohvale Ozrenu koji je kordinirao kod crteža i potpisa - cijeli dan biti koncentriran koji broj sjedi, koji je sljedeći i koliko još ima do kraja termina, mijenjati listiće s imenima crtača, donositi vodu, namještati rasvjetu,... i odgovarati na tisuće pitanja publike, i svakome izaći ususret (ili pokušati) - može samo Ozren. Pa dečko i cura koji su radili za šankom su bili odlični. Ostatak ekipe - oduševili su me kada je čovjek u kolicima htio ući, a nema rampe, odjednom se pojavljuje 4-5 superjunaka u plavim "Zagreb Comic Con" majicama i eto čovjeka unutra, to je to.

GOSTI - POTPISIVANJE I CRTANJE ZA PUBLIKU

Moram priznati da sam se ovome najviše veselio. Sjediti nasuprot Rissa ili Berneta, progovoriti s njim, gledati uživo kako radi tebi crtež, što možeš više poželjeti. Navala za brojeve nije bila tako velika kao što sam očekivao, pa sam dobio crteža i više nego sam mogao sanjati. Sasvim mi je ok ovaj princip serigrafija-broj, čak sam za Boucqa uzeo novog Bouncera i dobio broj za njega. Znam da se mnogi s ovim načinom dobivanja broja ne slaži, ali kako drugačije. Uostalom, sjećam se CRŠ-a prije dvije godine kada su se brojevi davali besplatno - opet je bila gomila kojoj nije bilo po volji. Ono, nije dobro kad je besplatno, nije dobro kad moraš nešto kupiti. Ispada da su oni nezadovoljniji puno glasniji, nego oni koji su zadovoljni. I ja bi bio najsretniji kada bi svi koji hoće dobili crtež, ali znamo da je to nemoguće, pa se neki uvjet mora postaviti. S tim da su se brojevi za domaće autore mogli dobiti besplatno. Sami crtači odlični, domaći su me pogotovo oduševili. Freghieri je nastavio crtati i sat vremena nakon termina da bi nacrtao svima. Bernetu sam donio dva Torpeda na potpis ,pa mi je u svakog nabacio još jednu skicu, mislim da je tako svima koi su došli na crtanje. S potpisima u stripove, na papiriće ili plakate nije bilo nikakvih problema i tko je bio voljan malo pričekati mogao ih je uzeti bez ograničenja.

SAJAM STRIPOVA

Bilo je najviše izlagača do sada, mislim. Cijene super, kod nekih više kod nekih manje popusta, ali popust! Kupovalo se kod Fibre, Libellusa, Columba i CRŠ-a, s tim da su i ostali imali super ponudu, ali budžet se ne smije probiti. Puno novih izdanja, a i nekih rijetkih starijih i rasprodatih je bilo u ponudi.

OSTALI SADRŽAJ

Na žalost, na tribinama nisam bio prisutan (nisam stigao), izložbe sam na brzinu pregledao i oduševio sam, namjeravao sam kasnije još sve jednom proći detaljnije, ali dan je bio prekratak. Bilo je još puno toga: šminkeraj, kviz, igraonice, škole crtanja,... sve sam propustio.

POSJETA

Mislim da je ovo bio definitivno najposjećeniji CRŠ u zadnjih nekoliko godina koliko sam prisutan, a vjerujem i uopće. Gomila zaljubljenika u stripove na jednom mjestu, dobro i veselo raspoloženi. Pogotovo je lijepo bilo vidjeti roditelje s djecom kako obilaze štandove i razgledavaju. Stigao sam na festival u društvu šogija, ali sam razgovarao barem s 10-ero ljudi, vjerojatno s nekima i od vas, ali mi je bezveze pitati "jesi ti na forumu i pod kojim imenom?" usred razgovora na drugu temu.

Ukupni dojam mi je čista desetka. Veseli me da se svake godine festival diže na višu razinu u svim elementima. Ovo puno znači za strip i nas ljubitelje stripa.

Hvala CRŠ i vidimo se sljedeće godine!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/05/2017 : 20:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
evo da i ja pohvalim da mislim da je ovo bio najbolji CRŠ dosad
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 14/05/2017 : 20:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
Hehehehehehe

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 15/05/2017 : 11:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Bio sam subotu cijeli dan, bilo je super! Velik broj gostiju, dosta posjetitelja... Nisam jurio za crtežima, ali sam dobio potpise u desetak stripova od Bonelijevaca i Berneta, naravno. Uspio sam popričati sa dosta forumaša, čak i sa Supermarkom, jer je stalno bio okružen sa obožavateljicama, pa je bilo teško doći do njega. Na kraju me je skoro bio izbacio iz zgrade jer sam rekao da ne bih kupovao Usagija u izdanju Fibre! Vidio sam nakratko i Bagija, ali je brzo nestao. Vjerojatno se je sakrio; nešto sam načuo da su ga Slovenci tražili!
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000