forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST 2017. - jubilarni 10!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8579 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/05/2017 : 10:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

A koji je on? :D

Onaj koji sjedi s DuSmanom (urednikom VČ) i ekipom iz Srbije.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 28/05/2017 : 10:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Neznam ja nikog od njih :(
Zaokruzi na slici ;)

E da, moram se zahvalit i barbi koji mi je dao papir za Ribića, hebat ga, ja sam novi u svemu ovome i neznam pojma kako to sve ide, a kad imam strip od odredjenog crtaca, onda mi je draze da mi nacrta nesto u samom stripu...

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 28/05/2017 10:44:40
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8579 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/05/2017 : 10:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 28/05/2017 : 10:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
I moram ih malo popljuvat zbog postera. Moze se kupit samo komplet za 225kn, a ne pojedinacno, ja sam htio 3 komada: Ringa, Metabaruna i Nathana Nevera.
Ma kakvi, il sve ili nista, nije mi bas jasna ta politika :(
Supermark je isto htio samo Nathan Nevera, i vjerovatno je jos ljudi htjelo 1-2 postera, sta da radim sa 15 ogromnih postera? Da oblijepim cijeli stan :D :D

Edited by - DiSkAcH on 28/05/2017 10:51:57
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21057 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/05/2017 : 10:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neznam ja nikog od njih :(
Zaokruzi na slici ;)

E da, moram se zahvalit i barbi koji mi je dao papir za Ribića, hebat ga, ja sam novi u svemu ovome i neznam pojma kako to sve ide, a kad imam strip od odredjenog crtaca, onda mi je draze da mi nacrta nesto u samom stripu...

Levo(sa naše strane) od Globinja su ti Zlatko Milenković i Dušman.Zlatko sa belom majicom i naočarima,Dušman okrenut leđima sa naočarima.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 28/05/2017 : 10:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
A di si ti? Sto nisi dosao? Predaleko jel?
I ja sam vagao, hocu necu, i u zadnji cas smo cura i ja otisli.
Najvise sam isao zbog Sechera jer me njegov crtez u metabarunu odusevio.

Nije da je svaki dan u Hr.

Edited by - DiSkAcH on 28/05/2017 10:55:35
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 28/05/2017 : 11:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

I moram ih malo popljuvat zbog postera. Moze se kupit samo komplet za 225kn, a ne pojedinacno, ja sam htio 3 komada: Ringa, Metabaruna i Nathana Nevera.
Ma kakvi, il sve ili nista, nije mi bas jasna ta politika :(
Supermark je isto htio samo Nathan Nevera, i vjerovatno je jos ljudi htjelo 1-2 postera, sta da radim sa 15 ogromnih postera? Da oblijepim cijeli stan :D :D

E pa sad im je ostalo tih paketića pa nek' fino tapeciraju hotel Meteor.
I ja sa htio samo jedan, al' eto...

P.S. Sve nešto "Maza, Secher, Ribić"....etc., a njega izgleda nitko nije niti zapazio (?)
....osim baš globinja?!

.....prilikom predaha dok crta meni!

Ma globa legenda, ne diraj mi ga paro!

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8579 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/05/2017 : 11:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

Pa nisam ni rekao da je loš, nego da je ružan bogati

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 28/05/2017 : 11:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
A sto se tice zapazanja crtaca...je ih neznam, nov sam u svemu ovome...
Imao sam u autu punishera i nisam imao pojma da ga je crtao Dougie (i to bas drugu knjigu sam imao gdje je on crtao ''majku rusiju'')...i oso punisher doma bez barem njegovog potpisa unutra :(

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21057 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/05/2017 : 11:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

A di si ti? Sto nisi dosao? Predaleko jel?

uh,predaleko!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2624 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 28/05/2017 : 11:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Jel su kide i Jerry doli, jel palo to upoznavanje?

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7261 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/05/2017 : 12:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Pitai kidea šta se dogodilo?
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 28/05/2017 : 12:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote

Eh, duga je to i tužna priča. Jerry je već čuo pa me sad podjebava.

Al, evo u kratkim crtama - zakasnio sam na avion! Ceo život negde kasnim, prošle godine me je čekao autobus za Thassos, putnici mi jebali sve po spisku. Al avion nikog ne čeka. Uglavnom, svaki put kad letim avionom ja skraćujem vreme odlaska na aerodrom. Kao zašto bi išao dva sata ranije kad može to kraće. I tako ovaj put natempiram da mi je dosta satić. Plus zaboravim nešto na poslu pa trč nazad pa onda promašim mini-bus koji vozi iz centra Beograda do aerodroma i kao brže mi je da sačekam sledeći nego dok stigne taxi. Al taj sledeći zakasni 15 minuta plus petak popodne, gužva u saobraćaju ubija i ja stignem prekasno.

Probam onda da uvatim autobus direkt za Makarsku, al zadnji mi ode u 19:00. Posle proverim u agenciji gde sam kupio avionsku kartu dal mogu da promenim let za sutradan (prvi sledeći subota uveče), al kažu jok, pošto se nisam pojavio karta je poništena i ne bih mogao da je iskoristim ni za nazad. Mada, koja bi i bila svrha da idem tolki put da bih stigao na zatvaranje Mafesta u nedelju.

Najžalije od svega je što sam imao dogovoreno upoznavanje sa Castellinijem u subotu rano ujutru.
A Jerryja, ma jebeš Jerryja, njega ću videti kad-tad.

I tako ispalih gomilu ljudi, ostadoše mi i dupli stripovi što sam kupovao forumašima.
I što mi reče matori, da bar izvučem neku pouku.
Al čisto sumnjam.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19664 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/05/2017 : 13:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Ne znam jesam li zla osoba, ali dođe mi drago što nisam jedini izvisio.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 28/05/2017 : 13:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by Dukidule

Pa nisam ni rekao da je loš, nego da je ružan bogati

Ubjedljivo najgadnija njuška foruma i festivala iz godine u godinu sve ružniji...Za vratom mu puše supermarkić

Wtf?

Edited by - bagi on 28/05/2017 18:05:05
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47099 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/05/2017 : 14:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
eto nažalost ništa od Mafesta ove godine da vidin te vaše zatvorske i mutantske njuške.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 28/05/2017 : 15:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

eto nažalost ništa od Mafesta ove godine da vidin te vaše zatvorske i mutantske njuške.

Šupku splitski ja te čekao da te se natučem a tebi ni traga...

Wtf?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 28/05/2017 : 21:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Bagi, hrpa slovenaca nije zbog tebe došla u Makarsku, nemoj sada još i spličane prestrašiti!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/05/2017 : 22:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Bagi bilmezu
Opet nemaš muda se javit uživo
Bosansko govedo
Paro-bolje ružan nego šugav,hehe
Sve u svemu
Vidjeh neke drage ljude iz Srbije koje dugo ne vidjeh
Upoznao mrkvu
I jos neke
Ah da-rakosija,stevana subica,jovana iz Herceg novog,ak sam nekog zaboravio...
Hvala Makarskoj dici koja su trčala za mnom jer sam ostavio mob dok sam se tovio
Hvala svima koju su skupili onolike pare za malog matu na aukcijama
Ne prodje sat da ne pomislim na maloga
Nek mu je Bog na pomoći

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/05/2017 : 22:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
I da
Pozdrav dragom prijatelju banetu kercu
Pod mučenjem je priznao da su Led Zeppelin najveći band ikad

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 28/05/2017 : 22:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Pa,globuse,dosadilo mi se svaki put iznova upoznavati s tobom...Bilo je tako već par puta...
Bio si na petnaest cm od mene,naslonjen na moj stol gdje sam ispijao kafu malo je falilo da te klepnem po toj ružnoj smežuranoj faci...
Ne iz zlobe,nego da ti pomognem da ličiš na insana,da malo poravnamo te frankenštajnske bore hehehehe...

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 28/05/2017 : 22:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Bagi, hrpa slovenaca nije zbog tebe došla u Makarsku, nemoj sada još i spličane prestrašiti!

Nisi u pravu,svi deželci su došli...
Svih pet što ih ima...
Ostavili su Deželu nebranjenu...

Wtf?

Edited by - bagi on 28/05/2017 22:38:09
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 28/05/2017 : 22:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Pa,globuse,dosadilo mi se svaki put iznova upoznavati s tobom...

Jbg., to je valjda ono kad se ljudi krenu oko ponoći upoznavati a preko dugog bijelog dana sunce drma +40.

Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 28/05/2017 : 23:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Nego, nešto sasvim drugo.

Čujem da se gospo'n Parlov na crtanju i potpisivanju, tj. kao gost općenito nije niti pojavio?
Ili je to samo petak izostavio?

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10307 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 28/05/2017 : 23:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Dule, čini se da autori kada čuju da ti nosiš desetke albuma na crtanje/potpisivanje nestanu.

Prvo Marini, sada Parlov. Ovi stariji ti izgleda ne stignu pobjeći.
Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000