Author |
Topic |
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 28/05/2017 : 23:40:20
|
quote: Originally posted by Peyo
Dule, čini se da autori kada čuju da ti nosiš desetke albuma na crtanje/potpisivanje nestanu.
Prvo Marini, sada Parlov. Ovi stariji ti izgleda ne stignu pobjeći.
A kad još i sve moguće suradnike, agente, dilere etc. zaposlim.... ;) |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3110 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 28/05/2017 : 23:44:06
|
Goran Parlov je dosao u subotu... crtao je i potpisivao u pivnici bilo kome tko ga je pitao |
Be yourself; everyone else is already taken. |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
Member since 17/02/2005 |
Posted - 29/05/2017 : 00:02:35
|
Kulise: sunce, more, neki veliki auto, šipka
Puno hvala Mariji, Tei, Marku i Goranu na diiiivnom vikendu.
Hvala i statistima. |
Humbert Coe |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10307 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 29/05/2017 : 00:14:36
|
quote: Originally posted by Humbert Coe
Kulise: sunce, more, neki veliki auto, šipka
Puno hvala Mariji, Tei, ...
U takvom društvu nije ni moglo biti loše . |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 29/05/2017 : 00:25:55
|
quote: Originally posted by globinjo
Da A danas je ostao jako dugo van svoje satnice i crtao svima...
Eto ti sad vraga...
Edit: Al' vidiš, nije ni to neki feeling dobiti crtež od nekoga tko crta svima. Fora je u tome kad dobiješ crteže od nekoga koga svi ostali skoro pa zaobilaze. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
Edited by - Dukidule on 29/05/2017 00:31:20 |
|
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2535 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
Mrkva
Senior Member
1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 29/05/2017 : 07:46:57
|
quote: Originally posted by ponki
Goran Parlov je dosao u subotu... crtao je i potpisivao u pivnici bilo kome tko ga je pitao
Ih, kad ja ne znam kako on izgleda! Skroz mi je promaknuo :)
Da ne ponavljam sto je Humbert vec rekao: hvala istoj postavi ljudi: supermarku koji je dokazao da je supermark jucer oko pola 5, kad nas je prakticki teleportirao iz Karlovca na zagrebacki kolodvor, Humbertu koji nam je citao apsurdne naslove iz novina kad smo bili preumorni za ista konstruktivno, i najvaznijoj - slatkoj Mariji ilitiga Mariji pjesmi, koja je za mene jos neviđeno ljudsko bice. Mada to sto ovo tipkam po forumu malo umanjuje to sto mislim o njoj (ali prezivjet cete).
Necu poimence o drugima koje sam upoznala jer ih je bilo zaista puno. Bilo je dosta opaski na moju visinu; pa da odmah to rijesimo: premda ste sad vidjeli koliko sam niska, i dalje cu vas gledati svisoka :) |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 29/05/2017 : 08:03:43
|
quote: Originally posted by Dukidule
Eto ti sad vraga...
Edit: Al' vidiš, nije ni to neki feeling dobiti crtež od nekoga tko crta svima. Fora je u tome kad dobiješ crteže od nekoga koga svi ostali skoro pa zaobilaze.
Nespretno sam se izrazio Parlov je ostao čak i nakon sto je nacrtao onima koji su imali brojeve Dakle,nakon toga,tko je god pristupio-nije bio odbijen |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25245 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 29/05/2017 : 08:20:55
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by Dukidule
Ma globa legenda, ne diraj mi ga paro!
Pa nisam ni rekao da je loš, nego da je ružan bogati
Ubjedljivo najgadnija njuška foruma i festivala iz godine u godinu sve ružniji...Za vratom mu puše supermarkić
To pričaš zato što mene nisi upoznao uživo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 29/05/2017 : 08:51:47
|
Pa,globuse,dosadilo mi se svaki put iznova upoznavati s tobom...Bilo je tako već par puta... Bio si na petnaest cm od mene,naslonjen na moj stol gdje sam ispijao kafu malo je falilo da te klepnem po toj ružnoj smežuranoj faci... Ne iz zlobe,nego da ti pomognem da ličiš na insana,da malo poravnamo te frankenštajnske bore hehehehe...
Pa sta se onda ne javis Iako imas bizonovu glavu pa te lako prepoznat Ne Pamtim kao prije Godine,senilnost A osjetio sam 15 cm od mene neki smrad Ali računam Čovjek ne zna sto je voda i sapun |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10226 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 29/05/2017 : 09:17:21
|
quote: Originally posted by Mrkva
Goran Parlov je dosao u subotu... crtao je i potpisivao u pivnici bilo kome tko ga je pitao
Da ne ponavljam sto je Humbert vec rekao: hvala istoj postavi ljudi: supermarku koji je dokazao da je supermark jucer oko pola 5, kad nas je prakticki teleportirao iz Karlovca na zagrebacki kolodvor, Humbertu koji nam je citao apsurdne naslove iz novina kad smo bili preumorni za ista konstruktivno, i najvaznijoj - slatkoj Mariji ilitiga Mariji pjesmi, koja je za mene jos neviđeno ljudsko bice. Mada to sto ovo tipkam po forumu malo umanjuje to sto mislim o njoj (ali prezivjet cete).
Necu poimence o drugima koje sam upoznala jer ih je bilo zaista puno. Bilo je dosta opaski na moju visinu; pa da odmah to rijesimo: premda ste sad vidjeli koliko sam niska, i dalje cu vas gledati svisoka :)
Da ne bi mislila da san neki feminizirani manijak, Cleant naočale su mi pukle, ono su mi ženine jer ne mogu vozit bez naočala. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4505 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 29/05/2017 : 10:49:11
|
Bio je u Slobodnoj Dalmaciji nekoliko godina, i više se ne planira vraćati.
Navodno mu je i to prisjelo, što su mu i kako radili.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Mrkva
Senior Member
1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 29/05/2017 : 11:18:19
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Da ne bi mislila da san neki feminizirani manijak, Cleant naočale su mi pukle, ono su mi ženine jer ne mogu vozit bez naočala.
Bez brige, od toliko ženstvenosti na Mafestu, teško si se mogao izdvojiti, čak i s rozim naočalama :D |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 29/05/2017 : 12:44:40
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Mrkva
Necu poimence o drugima koje sam upoznala jer ih je bilo zaista puno. Bilo je dosta opaski na moju visinu; pa da odmah to rijesimo: premda ste sad vidjeli koliko sam niska, i dalje cu vas gledati svisoka :)
Da ne bi mislila da san neki feminizirani manijak, Cleant naočale su mi pukle, ono su mi ženine jer ne mogu vozit bez naočala.
Ajde Nitko ti ne brani da slusas eltona johna I village people Ipak imas neka prava |
|
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 29/05/2017 : 15:15:29
|
quote: Originally posted by roby05
Bio malo u Meteoru,kupio nesto malo stripova.Upozna Columba,slika se sa Bernardom...Bio sam pet,sest puta dosad i cini mi se,nikad manje stripova na burzi,pogotovo starih.Sve u svemu ipak zadovoljan.
Definitivno najlošija ponuda od zadnjih par Mafestova, ukratko:
Na Libellusovom štandu se primjetilo kako se izdanja rasprodaju odmah po izlasku, jedva da su išta imali na stolu, količina ponude oštećenih izdanja nikad manja
Fibrin štand kao što je i najavljeno, uglavnom samo izdanja od zadnjih godinu dana, bez ikakve ponude oštećenih
Strip Agent/Ludens katastrofa, doslovno 95% izdanja su bile stare zalihe Bookglobea, redovno sve ono što vjerojatno nikada neće biti završeno (kao bonus, u subotu su od 2 do 4 bili na pauzi!)
Štand sa srbijanskim izdanjima je bio dobar, ali preskup, znam ja da oni imaju svoje troškove, ali ipak je ovo festival, a sva ta izdaja su redom jeftinija kod nas u Mostaru u striparnici Tarantula
Par još sitnijih štandova sa ponudom na eng ili starih izdanja, isto nikada lošijih.
Sve u svemu što se tiče ponude stripova baš ove godine loša bila, vidjelo se i po posjeti, nekada prije se nije moglo prići štandovima, sad nas je u subotu u sat vremena tamo bilo maksimalno 5. |
Edited by - Davor2403 on 29/05/2017 15:17:17 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 29/05/2017 : 18:00:00
|
Pa,globuse,dosadilo mi se svaki put iznova upoznavati s tobom...Bilo je tako već par puta... Bio si na petnaest cm od mene,naslonjen na moj stol gdje sam ispijao kafu malo je falilo da te klepnem po toj ružnoj smežuranoj faci... Ne iz zlobe,nego da ti pomognem da ličiš na insana,da malo poravnamo te frankenštajnske bore hehehehe...
Pa sta se onda ne javis Iako imas bizonovu glavu pa te lako prepoznat Ne Pamtim kao prije Godine,senilnost A osjetio sam 15 cm od mene neki smrad Ali računam Čovjek ne zna sto je voda i sapun
Griješiš... To sam ja tebi u čast kao moderatoru pustio tihomira ticulina ticu kad sam vidio da prilaziš... |
Wtf?
|
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 29/05/2017 : 18:05:03
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Bio je u Slobodnoj Dalmaciji nekoliko godina
Navodno mu je i to prisjelo, što su mu i kako radili.
Neka ste se zabavili. Obidjem sredinom sedmog jedan BD ljetni festival i za ovu godinu finito.
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 29/05/2017 : 19:04:40
|
Pa sta se onda ne javis Iako imas bizonovu glavu pa te lako prepoznat Ne Pamtim kao prije Godine,senilnost A osjetio sam 15 cm od mene neki smrad Ali računam Čovjek ne zna sto je voda i sapun
Griješiš... To sam ja tebi u čast kao moderatoru pustio tihomira ticulina ticu kad sam vidio da prilaziš...
A ne To sam ga ja pustio Jer minus i minus Daju plus |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26756 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 29/05/2017 : 19:36:22
|
Mafest je bija dobar za druženje.Samo su mi tri dana bila previše pa sam pobiga u subotu navečer. Što se tiče burze nije ponuda tako bila loša koliko je malo ljudi došlo. Razdvojenost od glavnog dijela festivala je učinila svoje. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
4988 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 29/05/2017 : 23:44:58
|
quote: Originally posted by adriano
da li je ko bio na buratinijevoj kavi? ima li kakvih novosti? dolazi li Zagor u Dalmaciju?
Pogledaj u ultimate Zagor topic |
|
|
Manabo
New Member
259 Posts
Member since 28/08/2013 |
Posted - 30/05/2017 : 01:51:36
|
Na Mafestu je bilo odlično. Bilo mi je drago sresti neka poznata lica, posebice Horexa, Wera, Trola i ostalu slovensku ekipu. Primjetan je bio izostanak Tintona. I ja mogu za nevjerne Tome potvrditi da Mrkva postoji i da je jednako šarmantna uživo, kao i na forumu. Upoznao sam i neke nove dobre ljude. Skidam kapu crtačima koji su bili odlično raspoloženi, crtali su i van svojih termina i dobro su podnosili sva navlačenja za rukav. Jedino bi burza zbilja morala biti negdje bliže, Jaki je tu u pravu. Doduše i kad zbrojiš sve troškove puta i smještaja, za stripove ostane vrlo malo. |
|
|
horex2
Starting Member
Slovenia
26 Posts
Member since 15/03/2008 |
Posted - 30/05/2017 : 07:59:57
|
bok ove godine sa motorom od kuče do makarske, produžio do ulcinja,prespavao, u sredo se vračam za makarsko uz more. druženje i žicanje risb, v nedeljo nazaj po jadranski magistrali zadar-reka-pula-koper in domov. suma sumarum 2010 km.... uspio sakupiti 29 risb... stajanje u vrsti i žicanje, jebiga....... lep pozdrav manabeu ,upam, da sta lepo došla kuči. |
horex je zakon
|
|
|
Topic |
|