forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST 2017. - jubilarni 10!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2508 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 30/05/2017 : 08:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
dajte još fotografija, ne budite džiberi

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8578 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/05/2017 : 09:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Skupljeno preko 50 tisuća kuna.
Bravo stripofili!

http://www.makarsko-primorje.com/?p=92847

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/05/2017 : 11:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Tko kaze da maza crta samo avione
Inace
Ova kočija je prometovala Dalmacijom
Jer
Ovo su tovari
A ne konji

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/05/2017 : 11:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Ima jos slika
No
Nisu za javnost
Lascivne su

Go to Top of Page

Manabo
New Member

259 Posts

Member since 28/08/2013

Posted - 30/05/2017 : 12:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Manabo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by horex2

bok
ove godine sa motorom od kuče do makarske, produžio do ulcinja,prespavao, u sredo se vračam za makarsko uz more.
druženje i žicanje risb, v nedeljo nazaj po jadranski magistrali zadar-reka-pula-koper in domov. suma sumarum 2010 km....
uspio sakupiti 29 risb... stajanje u vrsti i žicanje, jebiga.......
lep pozdrav manabeu ,upam, da sta lepo došla kuči.

Jesmo, sve je bilo super, stigli smo oko 11 navečer. Nadam se da je tebi bilo dobro na proputovanju obalom u povratku.
Dok se ne vidimo, budi mi dobro!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 30/05/2017 : 13:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

stajanje u vrsti i žicanje, jebiga.......

Nema ovo veze s tobom, na tvoj upis odgovaran samo zato šta si napisa točno ono na šta se Mafest svea.

Dakle kad već svi pišete hvalospjeve, ja ću malo drugačije. Krivo mi je pisat išta protiv festivala jer stvarno cijenim ljude koji ga organiziraju i samo zbog 50000 Kn skupljenih za ono bolesno dite in skidan kapu do poda.
Meni je ovaj Mafest daleko najgori do sada. Prije festivala san se zajebava da će na Mafestu bit više gostiju od publike i to se na žalost i dogodilo. Mafest se svea na zabavu za organizatore i uvik istih 30-40-50 ljudi, i meni sve više izgleda ka privatna zabava nego festival. Prvo i osnovno festival u pivnici na cesti ne liči ninašta.
Di su ljudi iz Osijeka, Rijeke, Zagreba? Jebo te dolaze samo Hercegovci i Slovenci. Hercegovci jer in je blizu, Slovenci jer vole Jadran i imaju love.
Da san izdavač ne bi se više nikad pojavija na Mafestu, i ovi koji se čude šta Bernarda nije bilo na štandu, ne tribaju se čudit.
Ja san u Makarsku doša u 18:15 i prvo san mislija da san zakasnija i da se burza zatvorila jer niti je na vrhu onih skala bilo plakata ka prijašnjih godina, niti su ljudi sidili po tin skalama, a tek kad san uša u one katakombe u kojima je burza je sav jad doša do izražaja. Jebeš festival na kojen je publika nužno zlo.

Da mi je neko prije par godina reka da će CRŠ bit ozbiljniji festival od Mafesta reka bi mu da je lud.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/05/2017 : 13:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4
Evo samo još ovaj detalj.Bernard je kasnije poslijepodne također doša na kavu s Morenom .Poslje je osta za jednim stolom sam s Markom (mislim po slici da je to vlasnik Veselog četvrtka,ako se ne varam)
Marko ga je non-stop fotografira sjedeći nasuprot njega a Bernard mu onako bezvoljno "Pa dobro šta ćeš ti sa svim tim slikama".

Marko je vlasnik striparnice Alan Ford
A Fotograf se zove Dušan mladenovic
I glavni je urednik veselog četvrtka
I ja sam ga pitao isto
Posto je i mene slikavao
Pozdrav i jednom i drugom
I bernardu trećem

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 30/05/2017 : 13:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Nema ovo veze s tobom, na tvoj upis odgovaran samo zato šta si napisa točno ono na šta se Mafest svea.

Dakle kad već svi pišete hvalospjeve, ja ću malo drugačije. Krivo mi je pisat išta protiv festivala jer stvarno cijenim ljude koji ga organiziraju i samo zbog 50000 Kn skupljenih za ono bolesno dite in skidan kapu do poda.
Meni je ovaj Mafest daleko najgori do sada. Prije festivala san se zajebava da će na Mafestu bit više gostiju od publike i to se na žalost i dogodilo. Mafest se svea na zabavu za organizatore i uvik istih 30-40-50 ljudi, i meni sve više izgleda ka privatna zabava nego festival. Prvo i osnovno festival u pivnici na cesti ne liči ninašta.
Di su ljudi iz Osijeka, Rijeke, Zagreba? Jebo te dolaze samo Hercegovci i Slovenci. Hercegovci jer in je blizu, Slovenci jer vole Jadran i imaju love.
Da san izdavač ne bi se više nikad pojavija na Mafestu, i ovi koji se čude šta Bernarda nije bilo na štandu, ne tribaju se čudit.
Ja san u Makarsku doša u 18:15 i prvo san mislija da san zakasnija i da se burza zatvorila jer niti je na vrhu onih skala bilo plakata ka prijašnjih godina, niti su ljudi sidili po tin skalama, a tek kad san uša u one katakombe u kojima je burza je sav jad doša do izražaja. Jebeš festival na kojen je publika nužno zlo.

Da mi je neko prije par godina reka da će CRŠ bit ozbiljniji festival od Mafesta reka bi mu da je lud.

Ja i cura-Rijeka.
Supermark, Aco i Marija-Zagreb.
Mrkva-Osijek.

Malo nas je, ali nas je ipak bilo

Evo i moje podmornice od Maze (kad vec pokazujemo da covjek zna crtat i druge stvari osim avioncica ):

To ga je moja cura zicala jer sam joj reko, a taj tren nsam bio tamo..mislim da sam trckarao do Meteora lovit Bernarda kojeg nije bilo ranije kada sam bio. I ugl. da je ostao zbunjen kad ga je pitala podmornicu A i crtao je nekom i tenk, i to jako lijepo.

EDIT: A evo onda jos i hmmm...skice metabaruna koju mi nacrtao Ribić:

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 30/05/2017 13:52:45
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26755 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/05/2017 : 13:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH
Ja i cura-Rijeka.
Mrkva-Osijek.

par lasta ne čini proljeće.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 30/05/2017 : 14:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Često i neko manje ali dobro sastavljeno društvo zna biti 100x ugodnije nego kad ih je na 100tine oko tebe, pa tako se osjećaš k'o lasta usred proljeća.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/05/2017 : 14:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

Često i neko manje ali dobro sastavljeno društvo zna biti 100x ugodnije nego kad ih je na 100tine oko tebe, pa tako se osjećaš k'o lasta usred proljeća.

Nije bilo yu švaba
Pa je bilo podnošljivo
Lažem
Bio je Frano

Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 30/05/2017 : 14:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
Evo fotke:

Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 30/05/2017 : 14:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 30/05/2017 : 14:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 30/05/2017 : 14:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 30/05/2017 : 14:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 30/05/2017 : 14:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja i cura-Rijeka.
Mrkva-Osijek.

Pa ti si možda i najbolji primjer ovoga šta pišen.
Zar nisi danima tražija nekoga iz tvojih krajeva ko bi iša u Makarsku, i nisi naša nikoga?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 30/05/2017 : 14:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 30/05/2017 : 14:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/05/2017 : 15:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Prika burko i ja

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 30/05/2017 : 15:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ja i cura-Rijeka.
Mrkva-Osijek.

Pa ti si možda i najbolji primjer ovoga šta pišen.
Zar nisi danima tražija nekoga iz tvojih krajeva ko bi iša u Makarsku, i nisi naša nikoga?

Da niko do ''stripadzija'' iz Ri se nije javio, ali zato je tu moja ljubav koja bi svugdje samnom

I tako sam se isprsio za put, stripove, majce...

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 30/05/2017 : 16:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Dukidule

Nije bilo yu švaba
Pa je bilo podnošljivo
Lažem
Bio je Frano

Kamo sreće da je bilo samo dvojice, Tutte i mene.
Al' reče Nesvrstani dobro kojih je umjesto toga bilo.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/05/2017 : 17:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Tutta ne smije doći
Obećao sam mu da ce letit u more
Sin hajdukovac je dobrodošao

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19664 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/05/2017 : 17:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Fascinantno kako supermark skriva lice na fotografijama.
Možda i bolje.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3110 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 30/05/2017 : 18:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
@Bisley

Odlicne slike...svaka cast na trudu

@Rakosi
Ja sam sjedio sa Bernijem kad je pitao Dusmana sto ga toliko slika i sta radi sa slikama...

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000