forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST 2017. - jubilarni 10!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/05/2017 : 08:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubo

nikad bolji Mafest i bolja posjećenost,u petak navečer i subotu navečer doslovno si morao čekati sa strane da netko ustane u obližnjem kafiću da sjedneš,bilo je ovaj put i gomila stranaca u redovima za čekanje brojeva,francuzi,belgijanci, bio je i onaj tip iz australije, gluposti od 40-50 gostiju su smiješne, bilo je jako mnogo ljudi tijekom čitavog mafesta, jedino bi se dijelom ljudi otišli odmoriti između 5 i 7 sati popodne i onda lumpovanje do jutarnjih sati..uostalom mišljenja gostiju su bitna ,,a mislim da su izuzetno zadovoljni...

Ti imaš problema sa elementarnom matematikom. Dovoljno je znat brojat do 100.
Mišljenja gostiju?
Pa normalno da je njima odlično drži ih se ka bubrige u loju, ali oni kad je posjećenost u pitanju nemaju pojma.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4022 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 31/05/2017 : 08:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

da li verovati nesvrstanom i jakom ili garfildu i bubu?

Obzirom da ova druga dvojca hvale Mafest, Libellus i sve u vezi toga teatralnije od one sjevernokorejske Tv voditeljice dok čita vijesti o Kim Jongu sa suzom u oku nekako mi se objektivnija procjena čini od svih ostalih :)
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/05/2017 : 09:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Kad makneš dojmove sastrane, najbolji pokazatelj posjećenosti je burza, i to ne zbog virenja u novčanik ili brojanja zarade.
Ima li boljeg pokazatelja od SA štanda sa kojeg su se prodavači pokupili?
Jedan izdavač mi je reka i točnu brojku koliko je računa izbacija. 44 računa nakon subote na Mafestu je brojka na koju neznaš bi li se smija ili plaka.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/05/2017 : 09:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
E da, još jedna stvar.
Ako bi već nečiji dojam uzea ka relevantan, onda je to Jaki, i to ne zato šta mi je Jaki prijatelj nego zato šta je čovik bija na svin Mafestima do sada i to od prvog do zadnjeg dana. I ja san bija na svakome, ali na zadnja 2-3 uglavnon leteći, na jedan dan.
Šta se brojki i posjećenosti tiče, kladija bi se u bubrige od dice da je na Mafestu 2007. bilo više ljudi nego na zadnjih 5 Mafesta zajedno.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/05/2017 : 09:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Kao netko tko nikad nije bio na Mafestu, ipak mogu primijetiti neke stvari.

I po fotografijama koje se postaju jasno je da je manje-više ista ekipa (odoka 80-ak %) koju se prije dva tjedna moglo vidjeti na CRŠ-u otišla i na Mafest.

Super, izvrsno, ljudi se druže, međusobno se poznaju, već su si i ekipa koja pred početak ljeta zajedno mini-ljetuje, vole stripove i razgovaraju o njima, skupljaju crteže i potpise...

Ali, ali, ali...

Kriza traje već 10-ak godina, love se nema, a dva festivala u dva tjedna itekako su jak i ozbiljan udarac na novčanik i za potkoženije ljubitelje stripova, a koliko znam, takvih nema puno.

Iz toga što se valjda svi međusobno poznajemo i družimo, jasno je i da nas nema puno, a u situaciji sve tanjih novčanika i neizvjesne budućnosti s aktualnim bankrotima koječega, organiziranje dva strip-festivala u dva tjedna mi se u najmanju ruku čini kao zatvaranje očiju pred stvarnošću.

A onda ta stvarnost udari kroz ova 44 izdana računa koja spominje NESVRSTANI, kroz Bernijev odlazak sa štanda (jer nema što raditi!), kroz generalno smanjenu posjećenost Mafesta i kroz još detalja koje će bolje znati oni koji su bili dolje i koji su stalni(ji) posjetitelji.

Tri dana boravka na moru pred ljeto zvuči kao sjajna stvar već dok pišem, pa još uz dobru ekipu, svima omiljene stripove, autore, crteže i potpise, pivice i dočekivanja zore...

Ali uz sveprisutnu kontrakciju na svim poljima, uz već godinama aktualnu agoniju izdavaštva i knjižarstva koja je moguće ušla u terminalnu fazu, uz sve veću egzistencijalnu nesigurnost svih nas i praktički nemoguće planiranje bilo kakve budućnosti, dva festivala u dva tjedna su ili tjeranje maka na konac, ili krajnji eskapizam i izbjegavanje priznavanja kakvo je stvarno stanje stvari.

A da se Slaven i Dade nekako dogovore pa festivale organiziraju recimo u razmaku od 4-5 mjeseci, recimo jedan početkom svibnja a drugi krajem rujna, vjerujem da bi svima bilo samo bolje.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

727 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 31/05/2017 : 09:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message  Reply with Quote

[/quote]
Moj si rad uslikao
Ali postat cu ga i ovdje
[/quote]

pošalji na stripvesti@gmail.com
nemoj ovde postvaljati, to mene interesuje za moju arhivu, hvala...

STRIP VESTI svakodnevno na www.stripvesti.com i www.facebook.com/StripVesti • Homepage www.zmcomics.com
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29295 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/05/2017 : 09:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Mafest je i ove godine bio jako dobar, družili smo se i zabavili, ali ne vidim čemu tvrditi nešto što očito ne stoji. Kao netko tko je bio na svim Mafestima, smiješno mi je kad čujem da je ovogodišnji bio najposjećeniji ikad ako se samo sjetim godina kad su dolazili cijeli autobusi organizirano... Pritom nitko ne krivi ili ne napada nikoga, to je jednostavno činjenica. Ljudi ili nemaju novca ili im je daleko ili su se zasitili ili tko zna što, ali činjenica je da je posjeta bila slabija nego prošlih godina. Uostalom, to se vidi i iz prodaje, Fibra je na Mafestu prodala točno 127 stripova!

Trouble will find me
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/05/2017 : 09:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Mafest je i ove godine bio jako dobar, družili smo se i zabavili, ali ne vidim čemu tvrditi nešto što očito ne stoji. Kao netko tko je bio na svim Mafestima, smiješno mi je kad čujem da je ovogodišnji bio najposjećeniji ikad ako se samo sjetim godina kad su dolazili cijeli autobusi organizirano... Pritom nitko ne krivi ili ne napada nikoga, to je jednostavno činjenica. Ljudi ili nemaju novca ili im je daleko ili su se zasitili ili tko zna što, ali činjenica je da je posjeta bila slabija nego prošlih godina. Uostalom, to se vidi i iz prodaje, Fibra je na Mafestu prodala točno 127 stripova!

Ovo je bija najbolji potez organizatora ikad.
Više vridi jedan autobus iz Osijeka nego 4 Buratinija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1037 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 31/05/2017 : 10:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
Proveo sam nekih 20-ak minuta na burzi u subotu. Za to vrijeme, osim mene, bilo još dvoje ljudi koji su se vrtili oko štandova. Možda bi ozbiljno trebali razmisliti da se burza prebaci u neposrednu blizinu ostalih događanja (crtanje, potpisivanje, razgovori, tribine...).
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4022 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 31/05/2017 : 10:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Meni se isto čini da je glavni razlog slabije posjećenosti održavanje dva festivala u razmaku od par tjedana. Meni osobno more u Makarskoj ne znači ništa kad ga imam i ovdje pred nosom, a puno mi je jeftinije skoknuti do Zagreba nego do Dalmacije pa kad su već festivali jedan do drugog onda biram radije onaj bliži i laksi meni za organizirat odlazak
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 31/05/2017 : 10:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ja sam prvi puta ove godine bio i na Mafestu i na CRŠ-u.
Putovanja su me dobrano izbila iz cipela, a da ne spominjem da sam kupio i stripova i to dosta.
Oba puta sam isao preko autoputa jer mi je receno da je magistrala puna kamera i krvolocnih policajaca koji jedva cekaju naplatit kaznu koje su u vecini slucajeva skuplje od autoputa.
Put za Zg plus parking je bio cca 400kn u oba smjera, Makarska je bila cca 800kn, jos moram napomenut da vozim dizel koji trosi ko upaljac(ispod 5l/100km).
I ja sam primjetio da je bilo malo izlagaca na strip burzi, ali sam mislio da je to normalno, sad po vasim komentarima vidim da i nije bas.
Meni su se iskreno i jedan i drugi dogadjaj ucinili nekako malenima...neznam, neki moj dojam.
Slazem se da bi ih se trebalo razdvojit, a ne ovako u samo 2 tjedna razmaka.
Nije mi sjela ni udaljenost strip burze od crtaca, predaleko su, pa sto se nije moglo smjestit negdje blize?
Nije mi sjelo kao sto sam vec napisao ni to sto se nije moglo odvojeno kupit postere, il komplet il nista.
Majce sam si nasao i to M tako da tu nemam primjedbi (mozda sam mogao dobit 1 poster na poklon posto sam uzeo 4 majce...ili pretjerujem?), obicno u 90% slucajeva imaju samo neke ogromne brojeve, a za nas kepece nista.
Atmosfera je bila odlicna, i Makarani (ili kao se vec zovu stanovnici Makarske :D) mi se cine jako gostoljubivi i ugodni ljudi!
I sa par ljudi sa kojima sam popricao kod pivnice su svi bili OK i pricljivi i sve su mi strpljivo objasnili posto sam prvi put na ovakvom dogadjaju, sa nikim se nisam upoznao, pa neznam ni skim sam sve pricao...
Ni meni se nije ucinilo da je bilo bas puno ljudi, al opet ja sam prvi put bio tamo.

Sto se mene tice sve u svemu OK, ove godine sam isao 90% zbog Sechera, dali cu sljedece godine ici, neznam bas, vidjet cemo.

I za kraj, posto vidim da je supermark stavio sliku, evo i jedne moje sa istom ekipom :

I da se jos jednom zahvalim i Mariji na ustupljenom kvalitetnijem papru za crtez

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3270 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 31/05/2017 : 11:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Bio sam na poslednja tri Mafesta. Ove godine manje ljudi od 2015 i 2014, posebno u subotu. Naravno poznaje se, da nas je Slovencev bilo cca 20 manje nego 2015. Ekonomska situacija valjda ima svoj utjecaj. Dobar trend kaže pojava francuza i belgijca, Stephen F iz AUS je več drugi put u Makarskoj, Roberto M sa ženom stalni gost.
Vrlo sretan ponovo sreo Manaba i gđicu M, Franu 1, Franu 2, naravno Mike i Nobody + Nobody jr. Paka, G-Mo, KK...i neki drugi stalni gosti, koje ne znam po imenu ili niku. I konačno upoznao Bisleya - car! Čapio za uvo i Bagija sa misiz, nije pobego ovaj put. I naravno ljudina DCopic sa T.

Reklama za Mafest vrlo skromna, osim naravno Ticina radionica.

I da - naklon do poda Dadama na organizaciji, Docu i staffovcima na pomoči, gostima za strpljenje i crtanju i posle termina - večina bilo kuda i bilo kad.
Darijo A šef - podjela broja za dedikacije vrhunska sa korisnim informacijama ko-šta-kolko vremena....

Od crtača dobio sam vrhunske dedikacije od majstora N Henrichon, F Andronik, RM Guera, S Subić, V Secher, D Kovačević. Posebno da istaknem mladog M Stiča - mali je stvarno dobar.
Tradicionalno sustretljivi Sonja, Štef, Bob, Frano, Maza, Darko, Boris, Boro, Bane, Tico, Igor, Biuk, Renky....simpatični Castellini, Doug, Jill, Alfio, Dany.

Što se burze tiče - Meteor je cca 1 km od Pivca. Bio sam tamo u petak naveče i subotu popodne. Vrlo malo kupaca a ponuda tako-tako. Naravno Fibra bi prodala više, da su više doneli. Columbo sa punim cenama bez popusta, Makondo sa popustima i punom ponudom, Libellus isto tako (pored redne robe uvatio i poslednje 4 specijale štos mi falili), Bernard tradicionalno.

Sve u svemu - izuzetno dobar Mafest. Uz to i dobra klopa, more, piče....šta češ više. Ko traži više neka se potrudi i nešto napravi za to.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/05/2017 : 11:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
A što je najbolje, ti si se vratio na forum!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29295 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/05/2017 : 11:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

Što se burze tiče - Meteor je cca 1 km od Pivca. Bio sam tamo u petak naveče i subotu popodne. Vrlo malo kupaca a ponuda tako-tako. Naravno Fibra bi prodala više, da su više doneli. Columbo sa punim cenama bez popusta, Makondo sa popustima i punom ponudom, Libellus isto tako (pored redne robe uvatio i poslednje 4 specijale štos mi falili), Bernard tradicionalno.

Znao sam da će se netko javiti s "da ste ponijeli više, prodali biste više". Ponijeli smo 80 svježih izdanja i od tih 80 različitih stripova smo prodali ukupno 127 primjeraka, dakle u prosjeku 1.5 primjerak po stripu. Jedva smo imali mjesta za izložiti ovih 80 stripova, gdje bismo stavili uopće ostale? I što je najvažnije, kome bismo ih prodali?

Trouble will find me
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/05/2017 : 12:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Meni se isto čini da je glavni razlog slabije posjećenosti održavanje dva festivala u razmaku od par tjedana. Meni osobno more u Makarskoj ne znači ništa kad ga imam i ovdje pred nosom, a puno mi je jeftinije skoknuti do Zagreba nego do Dalmacije pa kad su već festivali jedan do drugog onda biram radije onaj bliži i laksi meni za organizirat odlazak

More je i meni u ovoj ciloj priči najmanje bitno, a prije 6-7-10 godina CRŠ i Mafest nisu bili nikakva konkurencija. Ne samo zato šta su bili kalendarski super raspoređeni pa je jedan bija u svibnju a drugi u prosincu nego je tada CRŠ bija bezličan događaj u SC-u koji bi veličina grada Zagreba pojela pa osin publike koja je ciljano došla niko nije ni zna da se nešto dešava.
S druge strane Mafest je u tim godinama bija centar svita ako o stripu pričamo.
Neznan mogu li ljudi zamislit kako su Mafesti izgledali u to vrime, ali provajte zamislit kako je Makarska izgledala kad je par stotina ljudi(2007. i preko 1000) šetalo u Makarskoj u Mafest majicama i sa kesama prepunim stripova.
Za razliku od CRŠ-a kojega bi Zagreb "pojeo", na Mafestu si ima osjećaj da cili grad diše stripaški.
Te famozne 2007. su se dilile akreditacije posjetiteljima jer su svi posjetitelji s akreditracijom imali 20-30% popusta u nekin birtijama i restoranima, i ja koji san doša u subotu san dobija akreditaciju sa rednim brojem preko 1100.
Dakle prije je cila Makarska disala stripaški, sad stripaški diše jedna pivnica.
I onda ima manijaka koji su u stanju izjavit da je ovo najposjećeniji Mafest ikad????
O sunce ti jebem žarko.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10301 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 31/05/2017 : 12:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
@DiSkAcH

Ti si na fotki u sredini ili desno (pored Tee)?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/05/2017 : 12:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

@DiSkAcH

Sistemom eliminacije ovaj skroz desno.
Ovaj najružniji je Supermark, ovaj malo manje ružni je Humbert, a ove dvije cure ko zna ko su i šta su. Žene i stripovi? Budimo ozbiljni.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3270 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 31/05/2017 : 12:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

A što je najbolje, ti si se vratio na forum!

Johnny my man . Samo nakratko
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4022 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 31/05/2017 : 12:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ako je na Mafestu i na CRŠ 80% istih likova, ako su izdavači i prodavači identični, a more imam pod balkonom 365 dana u godini onda normalno da ću izabrati festival gdje su mi troškovi puta i smještaja 10 eura :)
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/05/2017 : 12:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ma kakvo to more ti imaš pod balkonom?
Ili vi ono šta imate na Kvarneru zovete more?
More ti počinje od Zadra

Neznan jesi li me dobro razumija, ali bez obzira na veće troškove CRŠ je u to vrime bija otužan, a u Makarsku su dolazili svi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 31/05/2017 12:41:06
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3270 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 31/05/2017 : 12:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Znao sam da će se netko javiti s "da ste ponijeli više, prodali biste više". Ponijeli smo 80 svježih izdanja i od tih 80 različitih stripova smo prodali ukupno 127 primjeraka, dakle u prosjeku 1.5 primjerak po stripu. Jedva smo imali mjesta za izložiti ovih 80 stripova, gdje bismo stavili uopće ostale? I što je najvažnije, kome bismo ih prodali?

Znao sam, da če opet Kalimero izbit na plan. Sasvim razumljivo, da ne možeš za svakog pojedinačno nosit albume. Ali nisi ni prihvačao rezervacije. Gdje da staviš? Da malo karikiram - u kamion, pa na tri štanda, u đep..... Evo da ne generaliziram - konkretno meni mogo si prodat još i Kraljevstvo Tvoje. Nestalo (izgleda da si poneo samo jednog i po). Ali ne bunim se, samo kažem. Kupiču na Interliberu uz povoljniji popust, jer ionako uvek svaki IL kupim(o) barem 15(<80) Fibri.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/05/2017 : 12:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/05/2017 : 12:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Znao sam, da če opet Kalimero izbit na plan. Sasvim razumljivo, da ne možeš za svakog pojedinačno nosit albume. Ali nisi ni prihvačao rezervacije. Gdje da staviš? Da malo karikiram - u kamion, pa na tri štanda, u đep..... Evo da ne generaliziram - konkretno meni mogo si prodat još i Kraljevstvo Tvoje. Nestalo (izgleda da si poneo samo jednog i po). Ali ne bunim se, samo kažem. Kupiču na Interliberu uz povoljniji popust, jer ionako uvek svaki IL kupim(o) barem 15(<80) Fibri.

Čudin ti se trole.
Ne djeluješ blesavo a Marku savjetuješ da bez obzira šta mu se ni ovako sigurno ne isplati dolazit na Mafest, zbog još 5 ili 10 prodanih stripova iznajmi kamion i još jedan štand?
Savjetuješ mu da umisto 5000Kn izgubi 15000Kn?(Brojke su izmišljene)

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 31/05/2017 : 12:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

@DiSkAcH

Dobro su ti objasnili sistem eliminacije

Dakle redom: Humbert Coe, Marija (nisam bas shvatio da li je ona HC-ova bolja polovica ili samo frendica), Supermark, Mrkva i ja.

Sad me mogu prepoznat slovenci koje sam tamo tlacio i ostali

Neznam jesam napomenuo, ali bilo mi je gust vidit i malo Makarsku jer nikad nisam bio.

A sto se tice ovoga da bi Fibra prodala vise da je donjela vise, a neznam, Marko je cak i napisao tu na forum da ce uzet samo izdanja od pred zadnjih godinu dana. A i da sam ja npr htio nesto sto je starije, ja bi mu poslao PM i fino ga zamolio ako mi moze donest xy naslov da ga uzmem sa popustom...ali to sam samo ja
Ne vjerujem da bi me odbio, a da su svi na forumu napravili slicno, neznam da li bi bilo sveukupno 10-20 stripova ekstra.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21057 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 31/05/2017 : 12:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

znači Supermark ipak postoji???

A bio sam ubeđen da je to samo urbani mit!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 31/05/2017 12:53:32
Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000