forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST 2017. - jubilarni 10!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7800 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 31/05/2017 : 13:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
globo, jel to bebek iz najboljih dana? :) :P

a vidim ante maneken na svakoj slici, pozdrav njemu i ostaloj ekipi ;)

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

usagi77
New Member

256 Posts

Member since 26/01/2015

Posted - 31/05/2017 : 13:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send usagi77 a Private Message  Reply with Quote
postoji a i netko je zaljubljen u njega...slika puno govori!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10301 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 31/05/2017 : 13:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Peyo

@DiSkAcH

Ti si na fotki u sredini ili desno (pored Tee)?

Sistemom eliminacije ovaj skroz desno.
Ovaj najružniji je Supermark, ovaj malo manje ružni je Humbert, a ove dvije cure ko zna ko su i šta su. Žene i stripovi? Budimo ozbiljni.

Baš si ga prstom u ...

Ove cure su veliki znalci što se tiče stripova.

A pored toga su i lijepe, pametne i pristojne.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/05/2017 : 13:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

@DiSkAcH

Ti si na fotki u sredini ili desno (pored Tee)?

Sistemom eliminacije ovaj skroz desno.
Ovaj najružniji je Supermark, ovaj malo manje ružni je Humbert, a ove dvije cure ko zna ko su i šta su. Žene i stripovi? Budimo ozbiljni.

Baš si ga prstom u ...

Ove cure su veliki znalci što se tiče stripova.

A pored toga su i lijepe, pametne i pristojne.

Nisi me valjda ozbiljno shvatija

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/05/2017 : 13:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by usagi77

Je
Sve sakriveno
A sve se vidi

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/05/2017 : 13:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

globo, jel to bebek iz najboljih dana? :) :P

Autor ga je nazvao,citiram:
Svinja koja skviči
Malo je falilo da mu jadransko more bude posljednje počivalište

Go to Top of Page

usagi77
New Member

256 Posts

Member since 26/01/2015

Posted - 31/05/2017 : 13:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send usagi77 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Je
Sve sakriveno
A sve se vidi

na žalost po Mrkvu vidi se još dosta toga...sve u svemu nema tu sreće.

Edited by - usagi77 on 31/05/2017 13:42:11
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 31/05/2017 : 14:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
@ usagi77

Pretpostavimo da je istina to sto si napisao (za one koji su losi u citanju između redova, usagi77 je iz fotke iscitao da sam ja zaljubljena u supermarka, a da me on ne ferma ni tri posto). Ako je to istina, ti si dno dna od covjeka sto zaljubljeno djevojce ponizavas javno po forumu pokazujuci na to zlim prstom poruge.
Ili, da budem implicitnija, kao ti: slika govori tisucu rijeci, a usagijev post milijun. I to ruznih.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8578 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/05/2017 : 14:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Oprosti, ali svi se kad-tad zaljube u supermarka.
Čak je i mene uspio šarmirat i natjerat da trepćem okicama, a smatram se nepokolebljivo heteroseksualnom osobom.
Supermark ima takav utjecaj na ljude.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 31/05/2017 : 14:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

@ usagi77

Pretpostavimo da je istina to sto si napisao (za one koji su losi u citanju između redova, usagi77 je iz fotke iscitao da sam ja zaljubljena u supermarka, a da me on ne ferma ni tri posto). Ako je to istina, ti si dno dna od covjeka sto zaljubljeno djevojce ponizavas javno po forumu pokazujuci na to zlim prstom poruge.
Ili, da budem implicitnija, kao ti: slika govori tisucu rijeci, a usagijev post milijun. I to ruznih.

a pusti ga... samo je ljubomoran...

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/05/2017 : 14:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Je
Sve sakriveno
A sve se vidi

na žalost po Mrkvu vidi se još dosta toga...sve u svemu nema tu sreće.

Ja nisam spominjao imena
I corav covik moze Skuzit na koga sam mislio
Evo hint:nisu mrkva i supermark

Go to Top of Page

usagi77
New Member

256 Posts

Member since 26/01/2015

Posted - 31/05/2017 : 14:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send usagi77 a Private Message  Reply with Quote
ma OK, ajde zaboravimo priču...ima stripovskih tema!

Edited by - usagi77 on 31/05/2017 15:19:19
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10301 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 31/05/2017 : 15:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisi me valjda ozbiljno shvatija

Baš sam Hlebinac ...
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 31/05/2017 : 15:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja nisam spominjao imena
I corav covik moze Skuzit na koga sam mislio
Evo hint:nisu mrkva i supermark

Ne vadi se sad, kasno je!

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 31/05/2017 : 15:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma OK, ajde zaboravimo priču...malo podjebavam a vi se odmah lovite!

A što moraš baš u tom smjeru "podjebavati"?
U gomili postova zadnja dva dana isključivo tema: jači ili slabiji posjet Masfesta, bolja ili lošija prodaja stripova, te masa slika raznih crtača, njihovih crteža etc., a ti gotovo u svakom svom postu zapeo samo za Mrkvu?

Eto, sad sam i ja ljubomoran.
A garant na supermarka - zbog doživljene superblizine Supermrkvi.

Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 31/05/2017 : 15:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma OK, ajde zaboravimo priču...ima stripovskih tema!

Eto, to ti govorim.
I nisi trebao editirati post.
Poslije ...anja nema kajanja.

Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 31/05/2017 : 15:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Da "vratimo nadu u humanizam" (kaze Humbert Coe), zelim da vidite s kakvim sam divnim ljudima putovala:

https://sendvid.com/3puggcb8
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 31/05/2017 : 15:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

Da "vratimo nadu u humanizam" (kaze Humbert Coe), zelim da vidite s kakvim sam divnim ljudima putovala:

https://sendvid.com/3puggcb8

Meni se nešto učini kao da sad supermarket pogleda nešto zaljubljeno???
E stvarno ću ga morati.....uh!

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 31/05/2017 : 18:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

Bio sam na poslednja tri Mafesta. Ove godine manje ljudi od 2015 i 2014, posebno u subotu. Naravno poznaje se, da nas je Slovencev bilo cca 20 manje nego 2015. Ekonomska situacija valjda ima svoj utjecaj. Dobar trend kaže pojava francuza i belgijca, Stephen F iz AUS je več drugi put u Makarskoj, Roberto M sa ženom stalni gost.
Vrlo sretan ponovo sreo Manaba i gđicu M, Franu 1, Franu 2, naravno Mike i Nobody + Nobody jr. Paka, G-Mo, KK...i neki drugi stalni gosti, koje ne znam po imenu ili niku. I konačno upoznao Bisleya - car! Čapio za uvo i Bagija sa misiz, nije pobego ovaj put. I naravno ljudina DCopic sa T.

Ćapio si ti mene za ćunu...
Nije mi samo jasno u šta je gledala Irena kad je izabrala takvog metuzalema za čojk'a...
54 godine my ass...
Pa ti si toliko star da se možeš sjetiti krajolika oko Makarske dok još nije Biokova bilo...
Deda od Broja Jedan...

Wtf?

Edited by - bagi on 31/05/2017 18:52:55
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19664 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/05/2017 : 20:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Manabo

Na Mafestu je bilo odlično. Bilo mi je drago sresti neka poznata lica, posebice Horexa, Wera, Trola i ostalu slovensku ekipu. Primjetan je bio izostanak Tintona.

Hvala na primjećivanju.
Vidim da se i ostali žale da je bilo manje posjetitelja, ali ne shvaćaju da nije problem što je oslabio kvantitet nego kvalitet (s obzirom da mene nije bilo) posjetitelja.
I meni je jako žao što nisam bio ove godine, pogotovo što vidim kakva je bila atmosfera u autu kojim sam trebao ići.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

nedim__
New Member

Bosnia and Herzegovina
122 Posts

Member since 25/12/2014

Posted - 31/05/2017 : 21:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit nedim__'s Homepage  Send nedim__ a Private Message  Reply with Quote
Hvala :) Dany je prejak, nacrtao je koju djevojku koja misli
na mene, a Dany na nju, defitivno odlican crtac!

quote:

quote:
Originally posted by nedim__

Par slika na fb, buduci da sam lijen za upload :)

[url=https://www.facebook.com/pg/Comication.net/photos/?tab=album&album_id=1876473135941143]Slike[/url]

Dobre fotke.

Vidim crteže legendi Turka i Danya.

Njih bi volio vidjeti i na CRŠu.

Comication & Comication fb

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10301 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 31/05/2017 : 21:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim__

Dany je prejak, nacrtao je koju djevojku koja misli
na mene, a Dany na nju, defitivno odlican crtac!

Al' te navuko. A on misli na Mirnu ...

Jesi li imao prilike čitati što od njegovih sjajnih šaljivih seksi stripova?

https://www.amazon.fr/Dany-BD-%C3%A9rotiques-Bandes-dessin%C3%A9es/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A574008%2Ck%3ADany
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 31/05/2017 : 22:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je bija najbolji potez organizatora ikad.
Više vridi jedan autobus iz Osijeka nego 4 Buratinija.

A vidiš sad kako se vrijeme mijenja.
Danas više ne možeš naći jedan jedini privatni automobil iz Rijeke koji bi povezao dvoje putnika, a kamoli pun autobus iz Osijeka, tako da i jedina putnica od tamo mora prvo čak za Zagreb.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/05/2017 : 22:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Sad puni autobusi iz Osijeka idu u sasvim drugom smjeru od Makarske.

Vremena se jako brzo mijenjaju.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 31/05/2017 : 22:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

Bio sam na poslednja tri Mafesta. Ove godine manje ljudi od 2015 i 2014, posebno u subotu. Naravno poznaje se, da nas je Slovencev bilo cca 20 manje nego 2015. Ekonomska situacija valjda ima svoj utjecaj. Dobar trend kaže pojava francuza i belgijca, Stephen F iz AUS je več drugi put u Makarskoj, Roberto M sa ženom stalni gost.
Vrlo sretan ponovo sreo Manaba i gđicu M, Franu 1, Franu 2, naravno Mike i Nobody + Nobody jr. Paka, G-Mo, KK...i neki drugi stalni gosti, koje ne znam po imenu ili niku. I konačno upoznao Bisleya - car! Čapio za uvo i Bagija sa misiz, nije pobego ovaj put. I naravno ljudina DCopic sa T.

Reklama za Mafest vrlo skromna, osim naravno Ticina radionica.

I da - naklon do poda Dadama na organizaciji, Docu i staffovcima na pomoči, gostima za strpljenje i crtanju i posle termina - večina bilo kuda i bilo kad.
Darijo A šef - podjela broja za dedikacije vrhunska sa korisnim informacijama ko-šta-kolko vremena....

Od crtača dobio sam vrhunske dedikacije od majstora N Henrichon, F Andronik, RM Guera, S Subić, V Secher, D Kovačević. Posebno da istaknem mladog M Stiča - mali je stvarno dobar.
Tradicionalno sustretljivi Sonja, Štef, Bob, Frano, Maza, Darko, Boris, Boro, Bane, Tico, Igor, Biuk, Renky....simpatični Castellini, Doug, Jill, Alfio, Dany.

Što se burze tiče - Meteor je cca 1 km od Pivca. Bio sam tamo u petak naveče i subotu popodne. Vrlo malo kupaca a ponuda tako-tako. Naravno Fibra bi prodala više, da su više doneli. Columbo sa punim cenama bez popusta, Makondo sa popustima i punom ponudom, Libellus isto tako (pored redne robe uvatio i poslednje 4 specijale štos mi falili), Bernard tradicionalno.

Sve u svemu - izuzetno dobar Mafest. Uz to i dobra klopa, more, piče....šta češ više. Ko traži više neka se potrudi i nešto napravi za to.

potpis,,lijepo bi bilo u splitu recimo imati nešto ili u Rijeci.....
Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000