Author |
Topic |
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7800 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 31/05/2017 : 13:28:49
|
globo, jel to bebek iz najboljih dana? :) :P
a vidim ante maneken na svakoj slici, pozdrav njemu i ostaloj ekipi ;) |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
usagi77
New Member
256 Posts
Member since 26/01/2015 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10301 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 31/05/2017 : 13:31:22
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Peyo
@DiSkAcH
Ti si na fotki u sredini ili desno (pored Tee)?
Sistemom eliminacije ovaj skroz desno. Ovaj najružniji je Supermark, ovaj malo manje ružni je Humbert, a ove dvije cure ko zna ko su i šta su. Žene i stripovi? Budimo ozbiljni.
Baš si ga prstom u ...
Ove cure su veliki znalci što se tiče stripova.
A pored toga su i lijepe, pametne i pristojne.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10224 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 31/05/2017 : 13:34:47
|
@DiSkAcH
Ti si na fotki u sredini ili desno (pored Tee)?
Sistemom eliminacije ovaj skroz desno. Ovaj najružniji je Supermark, ovaj malo manje ružni je Humbert, a ove dvije cure ko zna ko su i šta su. Žene i stripovi? Budimo ozbiljni.
Baš si ga prstom u ...
Ove cure su veliki znalci što se tiče stripova.
A pored toga su i lijepe, pametne i pristojne.
Nisi me valjda ozbiljno shvatija |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
usagi77
New Member
256 Posts
Posted - 31/05/2017 : 13:41:01
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by usagi77
postoji a i netko je zaljubljen u njega...slika puno govori!
Je Sve sakriveno A sve se vidi
na žalost po Mrkvu vidi se još dosta toga...sve u svemu nema tu sreće. |
Edited by - usagi77 on 31/05/2017 13:42:11 |
|
|
Mrkva
Senior Member
1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 31/05/2017 : 14:06:48
|
@ usagi77
Pretpostavimo da je istina to sto si napisao (za one koji su losi u citanju između redova, usagi77 je iz fotke iscitao da sam ja zaljubljena u supermarka, a da me on ne ferma ni tri posto). Ako je to istina, ti si dno dna od covjeka sto zaljubljeno djevojce ponizavas javno po forumu pokazujuci na to zlim prstom poruge. Ili, da budem implicitnija, kao ti: slika govori tisucu rijeci, a usagijev post milijun. I to ruznih. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8578 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 31/05/2017 : 14:23:48
|
Oprosti, ali svi se kad-tad zaljube u supermarka. Čak je i mene uspio šarmirat i natjerat da trepćem okicama, a smatram se nepokolebljivo heteroseksualnom osobom. Supermark ima takav utjecaj na ljude. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 31/05/2017 : 14:25:52
|
quote: Originally posted by Mrkva
@ usagi77
Pretpostavimo da je istina to sto si napisao (za one koji su losi u citanju između redova, usagi77 je iz fotke iscitao da sam ja zaljubljena u supermarka, a da me on ne ferma ni tri posto). Ako je to istina, ti si dno dna od covjeka sto zaljubljeno djevojce ponizavas javno po forumu pokazujuci na to zlim prstom poruge. Ili, da budem implicitnija, kao ti: slika govori tisucu rijeci, a usagijev post milijun. I to ruznih.
a pusti ga... samo je ljubomoran... |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
usagi77
New Member
256 Posts
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10301 Posts
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 31/05/2017 : 15:18:14
|
quote: Originally posted by globinjo Ja nisam spominjao imena I corav covik moze Skuzit na koga sam mislio Evo hint:nisu mrkva i supermark
Ne vadi se sad, kasno je! |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Posted - 31/05/2017 : 15:25:01
|
ma OK, ajde zaboravimo priču...malo podjebavam a vi se odmah lovite!
A što moraš baš u tom smjeru "podjebavati"? U gomili postova zadnja dva dana isključivo tema: jači ili slabiji posjet Masfesta, bolja ili lošija prodaja stripova, te masa slika raznih crtača, njihovih crteža etc., a ti gotovo u svakom svom postu zapeo samo za Mrkvu?
Eto, sad sam i ja ljubomoran. A garant na supermarka - zbog doživljene superblizine Supermrkvi. |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Posted - 31/05/2017 : 15:28:50
|
ma OK, ajde zaboravimo priču...ima stripovskih tema!
Eto, to ti govorim. I nisi trebao editirati post. Poslije ...anja nema kajanja. |
|
|
Mrkva
Senior Member
1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Posted - 31/05/2017 : 15:43:39
|
quote: Originally posted by Mrkva
Da "vratimo nadu u humanizam" (kaze Humbert Coe), zelim da vidite s kakvim sam divnim ljudima putovala:
https://sendvid.com/3puggcb8
Meni se nešto učini kao da sad supermarket pogleda nešto zaljubljeno??? E stvarno ću ga morati.....uh! |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 31/05/2017 : 18:51:52
|
quote: Originally posted by trolodtroje
Bio sam na poslednja tri Mafesta. Ove godine manje ljudi od 2015 i 2014, posebno u subotu. Naravno poznaje se, da nas je Slovencev bilo cca 20 manje nego 2015. Ekonomska situacija valjda ima svoj utjecaj. Dobar trend kaže pojava francuza i belgijca, Stephen F iz AUS je več drugi put u Makarskoj, Roberto M sa ženom stalni gost. Vrlo sretan ponovo sreo Manaba i gđicu M, Franu 1, Franu 2, naravno Mike i Nobody + Nobody jr. Paka, G-Mo, KK...i neki drugi stalni gosti, koje ne znam po imenu ili niku. I konačno upoznao Bisleya - car! Čapio za uvo i Bagija sa misiz, nije pobego ovaj put. I naravno ljudina DCopic sa T.
Ćapio si ti mene za ćunu... Nije mi samo jasno u šta je gledala Irena kad je izabrala takvog metuzalema za čojk'a... 54 godine my ass... Pa ti si toliko star da se možeš sjetiti krajolika oko Makarske dok još nije Biokova bilo... Deda od Broja Jedan... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 31/05/2017 18:52:55 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19664 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 31/05/2017 : 20:36:40
|
quote: Originally posted by Manabo
Na Mafestu je bilo odlično. Bilo mi je drago sresti neka poznata lica, posebice Horexa, Wera, Trola i ostalu slovensku ekipu. Primjetan je bio izostanak Tintona.
Hvala na primjećivanju. Vidim da se i ostali žale da je bilo manje posjetitelja, ali ne shvaćaju da nije problem što je oslabio kvantitet nego kvalitet (s obzirom da mene nije bilo) posjetitelja. I meni je jako žao što nisam bio ove godine, pogotovo što vidim kakva je bila atmosfera u autu kojim sam trebao ići. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
nedim__
New Member
Bosnia and Herzegovina
122 Posts
Member since 25/12/2014 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10301 Posts
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Posted - 31/05/2017 : 22:09:08
|
Ovo je bija najbolji potez organizatora ikad. Više vridi jedan autobus iz Osijeka nego 4 Buratinija.
A vidiš sad kako se vrijeme mijenja. Danas više ne možeš naći jedan jedini privatni automobil iz Rijeke koji bi povezao dvoje putnika, a kamoli pun autobus iz Osijeka, tako da i jedina putnica od tamo mora prvo čak za Zagreb. |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 31/05/2017 : 22:25:22
|
Sad puni autobusi iz Osijeka idu u sasvim drugom smjeru od Makarske.
Vremena se jako brzo mijenjaju.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 31/05/2017 : 22:46:35
|
quote: Originally posted by trolodtroje
Bio sam na poslednja tri Mafesta. Ove godine manje ljudi od 2015 i 2014, posebno u subotu. Naravno poznaje se, da nas je Slovencev bilo cca 20 manje nego 2015. Ekonomska situacija valjda ima svoj utjecaj. Dobar trend kaže pojava francuza i belgijca, Stephen F iz AUS je več drugi put u Makarskoj, Roberto M sa ženom stalni gost. Vrlo sretan ponovo sreo Manaba i gđicu M, Franu 1, Franu 2, naravno Mike i Nobody + Nobody jr. Paka, G-Mo, KK...i neki drugi stalni gosti, koje ne znam po imenu ili niku. I konačno upoznao Bisleya - car! Čapio za uvo i Bagija sa misiz, nije pobego ovaj put. I naravno ljudina DCopic sa T.
Reklama za Mafest vrlo skromna, osim naravno Ticina radionica.
I da - naklon do poda Dadama na organizaciji, Docu i staffovcima na pomoči, gostima za strpljenje i crtanju i posle termina - večina bilo kuda i bilo kad. Darijo A šef - podjela broja za dedikacije vrhunska sa korisnim informacijama ko-šta-kolko vremena....
Od crtača dobio sam vrhunske dedikacije od majstora N Henrichon, F Andronik, RM Guera, S Subić, V Secher, D Kovačević. Posebno da istaknem mladog M Stiča - mali je stvarno dobar. Tradicionalno sustretljivi Sonja, Štef, Bob, Frano, Maza, Darko, Boris, Boro, Bane, Tico, Igor, Biuk, Renky....simpatični Castellini, Doug, Jill, Alfio, Dany.
Što se burze tiče - Meteor je cca 1 km od Pivca. Bio sam tamo u petak naveče i subotu popodne. Vrlo malo kupaca a ponuda tako-tako. Naravno Fibra bi prodala više, da su više doneli. Columbo sa punim cenama bez popusta, Makondo sa popustima i punom ponudom, Libellus isto tako (pored redne robe uvatio i poslednje 4 specijale štos mi falili), Bernard tradicionalno.
Sve u svemu - izuzetno dobar Mafest. Uz to i dobra klopa, more, piče....šta češ više. Ko traži više neka se potrudi i nešto napravi za to.
potpis,,lijepo bi bilo u splitu recimo imati nešto ili u Rijeci..... |
|
|
Topic |
|