Author |
Topic |
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1798 Posts
Member since 26/01/2011 |
Posted - 02/06/2017 : 00:14:12
|
quote: Originally posted by igor 12
Recke za Teleskopulos i Bog Jaguar poslane. Poslana i jedna za Alan Ford Olimpijski plamen, kao i tekst o junaku Johnny Loganu. Gotove su i recke za Ardeni 45, Tajanstveni saveznik, Demon Frejzer i još jedna Alanova; Odluka u pravi čas i jedna kontrarecenzija za Zagora. Krvna linija polako u izradi. Daj mi zabilježi Zagora Sudnji dan.
Svaka čast na broju odrađenih recenzija! Još više ako će one biti u rangu tvojih zadnjih par recenzija. |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 02/06/2017 : 07:13:15
|
quote: Originally posted by Sarghan
Recke za Teleskopulos i Bog Jaguar poslane. Poslana i jedna za Alan Ford Olimpijski plamen, kao i tekst o junaku Johnny Loganu. Gotove su i recke za Ardeni 45, Tajanstveni saveznik, Demon Frejzer i još jedna Alanova; Odluka u pravi čas i jedna kontrarecenzija za Zagora. Krvna linija polako u izradi. Daj mi zabilježi Zagora Sudnji dan.
Svaka čast na broju odrađenih recenzija! Još više ako će one biti u rangu tvojih zadnjih par recenzija.
Mislim da će čitatelji biti zadovoljni kvalitetom odrađenih recki, za svakog po nešto. Malo Tellera, malo Forda, malo pilota...Prođe i po tjedan dana da nemam inspiraciju i niš ne napišem a kad me ćopi onda u dva-tri sata maznem i po dvije recke. |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 02/06/2017 : 12:22:33
|
Ubačeno.
A taman sam se zabrinuo što nema tvoje recke u maju, kad ono, radi se punom parom. Bravo! |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 02/06/2017 : 12:23:51
|
MAJ-SVIBANJ
Odlična ponuda recenzija se nastavlja i u 5. mesecu gde smo imali dominaciju objavljenih SBE recenzija (8 od 9). Tu je i novih 5 rezervacija koje će nam omogućiti mirnu plovidbu kroz letnje mesece, kada su moguća usporavanja zbog godišnjih odmora. |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 02/06/2017 : 12:29:34
|
quote: Originally posted by thekide
Ubačeno.
A taman sam se zabrinuo što nema tvoje recke u maju, kad ono, radi se punom parom. Bravo!
Poslao sam ja Deeju recku za Teleskopulos još pred kraj travnja, al još ništa. |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 02/06/2017 : 12:41:17
|
A taman sam se zabrinuo što nema tvoje recke u maju, kad ono, radi se punom parom. Bravo!
Poslao sam ja Deeju recku za Teleskopulos još pred kraj travnja, al još ništa.
Ne treba da te to čudi, i ja sam na moju MM recku čekao skoro mesec dana, ali DeeCay se drži rasporeda kako ih je primio. A što duže čekamo, to je dobar znak, jer znači da je zatrpan novim recenzijama. |
Edited by - thekide on 02/06/2017 12:42:05 |
|
|
Jocko
stripovi.com suradnik
Serbia
1138 Posts
Member since 22/11/2016 |
Posted - 06/06/2017 : 09:50:41
|
Za sada imam 2 recenzije Dilana, jednu (Titanik) završavam i šaljem ovih dana.
Želeo bih ovde da se prijavim za pisanje recenzije Dilanovog specijala 6: sedam prokletih duša. To jest Ludens Specijala 4? Nema ga na spisku rezervacija ali nema ni napisane recenzije do sada...? Jel mogu to ja da pišem ili je to već rezervisano?
|
|
Edited by - Jocko on 06/06/2017 09:51:29 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1798 Posts
Posted - 06/06/2017 : 12:35:40
|
quote: Originally posted by Jocko
Želeo bih ovde da se prijavim za pisanje recenzije Dilanovog specijala 6: sedam prokletih duša. To jest Ludens Specijala 4? Nema ga na spisku rezervacija ali nema ni napisane recenzije do sada...? Jel mogu to ja da pišem ili je to već rezervisano?
Nije recenzirana, ali nije ni popisana kao nerecenzirana.
Problem se vjerojatno dogodio zbog Grouchovih dodataka. Pretpostavljam da je osoba koja je radila popis nereceziranih epizoda isti radila na temelju popisa sa sajta. Na popisima na sajtu se strip vodi kao recenziran čim je dio stripa recenziran, a ustvari je u ovom slučaju recenziran samo Grouchov dodatak.
Koliko sam sada nabrzaka provjerio, ovo su Dylanovi specijalci koji također nisu recenzirani, a u ovom topicu nedostaju na popisu nerecenziranih priča:
- LUSP 4a Sedam prokletih duša - LUSP 5a Labirinti straha - LUSP 6a Živi i mrtvi
Još bi na popis pod odgovarajuće nerecenzirane specijale trebalo dodati i ove nerecenzirane dodatke: - LUSP 14b Kome zvono zvoni (Groucho) - LUSP 15b Love story (Groucho) - LUSP 16b Vitez nesreće (Groucho)
Tako da, Sedam prokletih duša su slobodni koliko vidim... Budem još u narednih par dana provjerio i ostale sporedne edicije koje imaju više priča ako se još negdje potkrala ista greška. |
Edited by - Sarghan on 06/06/2017 12:37:18 |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 06/06/2017 : 13:15:15
|
@thekide Gdje su one Patkove recenzije južnoameričke odiseje koje su već odavno gotove, sad bi bilo pravo vrijeme da se objave jer su još uvijek "svježe". |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 06/06/2017 : 16:26:24
|
quote: Originally posted by Jocko
Možeš, naravno.
Ubačeno u rezervacije. |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 06/06/2017 : 16:26:55
|
quote: Originally posted by King Warrior
Sta je sa"Mater Morbi"? Je li moguce da ovu pricu jos niko recenzirao nije?!
Probao sam pre godinu dana da nagovorim Djoleta da, zbog važnosti epizode, on to odradi, ali nema više vremena za pisanje recki plus što mu se ta epizoda i nije nešto posebno dopala.
Ostaje nam da čekamo da to Ludens objavi pa će onda biti više kandidata. |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 06/06/2017 : 16:27:38
|
quote: Originally posted by Sarghan
Koliko sam sada nabrzaka provjerio, ovo su Dylanovi specijalci koji također nisu recenzirani, a u ovom topicu nedostaju na popisu nerecenziranih priča:
- LUSP 4a Sedam prokletih duša - LUSP 5a Labirinti straha - LUSP 6a Živi i mrtvi
Još bi na popis pod odgovarajuće nerecenzirane specijale trebalo dodati i ove nerecenzirane dodatke: - LUSP 14b Kome zvono zvoni (Groucho) - LUSP 15b Love story (Groucho) - LUSP 16b Vitez nesreće (Groucho)
Tako da, Sedam prokletih duša su slobodni koliko vidim... Budem još u narednih par dana provjerio i ostale sporedne edicije koje imaju više priča ako se još negdje potkrala ista greška.
Dylanova propratna izdanja su najteža za pohvatati. Ja ih skupljam kroz VČ super-bookove, pa mi ovi Ludensi beže kao i onima koji su pravili spisak.
U svakom slučaju ubacio sam ove tvoje iskopane podatke. Hvala na pomoći. |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 06/06/2017 : 16:32:21
|
quote: Originally posted by solar
@thekide Gdje su one Patkove recenzije južnoameričke odiseje koje su već odavno gotove, sad bi bilo pravo vrijeme da se objave jer su još uvijek "svježe".
Pa zar si zaboravio da je sve to odavno gotovo odavno i nestalo na njegovom crknutom kompu. Nove verzije očigledno još nisu gotove jer bi ih poslao. Ne zaboravi da i on spada u onu grupu recenzenata što vole svoje tekstove da pickaju i lickaju mesecima.
Još ako je upao u gužvu oko selidbe, nećemo ih skoro videti. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 06/06/2017 : 16:37:14
|
quote: Pa zar si zaboravio da je sve to odavno gotovo odavno i nestalo na njegovom crknutom kompu.
Uf koja šteta, to mi je promaknulo. |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 06/06/2017 : 18:37:05
|
Sta je sa"Mater Morbi"? Je li moguce da ovu pricu jos niko recenzirao nije?!
Probao sam pre godinu dana da nagovorim Djoleta da, zbog važnosti epizode, on to odradi, ali nema više vremena za pisanje recki plus što mu se ta epizoda i nije nešto posebno dopala.
Ostaje nam da čekamo da to Ludens objavi pa će onda biti više kandidata.
Zar nije Mater Morbi u paketu preskočenih epizoda?
Čudi me da niko nije uzeo ovu epizodu, jednu od najvažnijih za DD u poslednjih više godina |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1798 Posts
Posted - 09/06/2017 : 17:28:04
|
MM bi mogao Sarghan da odradi.
Neću ništa obećavati, ali ako u narednih mjesec-dva nitko ne bude zainteresiran za tu priču, budem ju negdje krajem kolovoza odradio. Razmišljao sam prije par mjeseci da odradim tu priču, ali baš zato što je "važna" bih joj volio posvetiti malo više pažnje i vremena koje trenutno posvećujem nekolicini ne-Bonelli "recenzija" koje bih volio napisati do kraja ljeta. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1798 Posts
Posted - 09/06/2017 : 17:53:20
|
Također, djelomično vezano za ovaj topic... Na prvoj stranici glavnog Dylan Dog topica postavljen je popis svih (trenutno) objavljenih Dylanovih recenzija na sajtu, poredanih po originalnim brojevima pripadajućih talijanskih edicija. Iz tog popisa se također može vidjeti i koje priče nisu recenzirane, ali se taj popis neće toliko često updatetati koliko ovaj topic tako da je ipak poželjnije da se ovdje prate nerecenzirane priče, a popis u DD topicu neka služi za dodatnu provjeru u slučaju grešaka. |
|
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1798 Posts
Posted - 09/06/2017 : 18:53:08
|
Ti si trenutno nesto kao glavni DD recenzent, pa stoga bi bilo dobro da odradis tu kao i neke druge markantne epizode.
Iako planiram odraditi pokoju epizodu i ostalih Bonelli junaka, imat ću na umu i te "markantne" epizode. Mada, neke od njih (poput "Preko praga" i "Lifta za pakao") se trenutno ne usudim dirati, prvenstveno jer bi zahtjevale znatno više vremena i pažnje nego što trenutno posvećujem sadašnjim (Bonelli) recenzijama. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 09/06/2017 : 23:12:07
|
@thekide Gdje su one Patkove recenzije južnoameričke odiseje koje su već odavno gotove, sad bi bilo pravo vrijeme da se objave jer su još uvijek "svježe".
Pa zar si zaboravio da je sve to odavno gotovo odavno i nestalo na njegovom crknutom kompu. Nove verzije očigledno još nisu gotove jer bi ih poslao. Ne zaboravi da i on spada u onu grupu recenzenata što vole svoje tekstove da pickaju i lickaju mesecima.
Još ako je upao u gužvu oko selidbe, nećemo ih skoro videti.
Nema gužve oko selidbe niti će biti posebno duge recke (osim Izgubljenog sveta) ali ih lickam na wordu na mobitelu. Molim strpljenja. Sve rezervisane a izdate idu sada na leto. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 10/06/2017 : 00:47:26
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Još ako je upao u gužvu oko selidbe, nećemo ih skoro videti.
Nema gužve oko selidbe niti će biti posebno duge recke (osim Izgubljenog sveta) ali ih lickam na wordu na mobitelu. Molim strpljenja. Sve rezervisane a izdate idu sada na leto.
Odlično! |
Edited by - solar on 10/06/2017 00:47:52 |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1798 Posts
Posted - 10/06/2017 : 04:51:50
|
Čisto informativno, kakav je status ove tri rezervacije?
DD LEX 37 San tigrice zackoljicofil DD LEX 50 Na granici vremena Zagor12 DD LEX 52 Crveni znak Zagor12
Malo sam pročešljao topic i vidio da su rezervirane prije već dosta vremena. Do Zagor12 se još može doći preko foruma, no vidim u punisheru da je zackoljicofil dobio godišnji odmor negdje do kraja godine...
@thekide Prethodne rezervacije su gotove, osim "The Z factor" kojeg otkazujem (zahvaliti prijedlogu King Warriora). Također, nove rezervacije:
- DD SD 4 Sablast u noći (također zahvaliti King Warrioru) - DD VEC 25 Poslednja karta - DD VEC 26 Demonska sonata - DD VEC 27 Predodređene žrtve - DD VEC 28 U senci vulkana
mala napomena: S ove četiri VČ priče se do kraja godine planiram igrati pogađanja datuma izlaska Ludens extra brojeva, no ako bilo tko u narednom razdoblju bude dobio inspiraciju ili želju napisati recenzije za koju od tih priča, neka se javi pa ću mu ih rado prepustiti. |
|
|
Topic |
|