Priča je bezvremenska , crtačko scenarističko savršenstvo , šta Teler reče u TOP 10 definitivno. Šteta šta je u svoje vrijeme Dnevnik iskasapija priču ,mislim više od trideset najboljih stranica ,iako mi je i onda bila odlična a i malo "Čudna". Nadam se da ću je kupit u Ludensovoj Zagorovoj kolekcionarskoj knjizi
Priča je bezvremenska , crtačko scenarističko savršenstvo , šta Teler reče u TOP 10 definitivno. Šteta šta je u svoje vrijeme Dnevnik iskasapija priču ,mislim više od trideset najboljih stranica ,iako mi je i onda bila odlična a i malo "Čudna". Nadam se da ću je kupit u Ludensovoj Zagorovoj kolekcionarskoj knjizi
S obzirom kojom brzinom ide ta biblioteka sigurno je budeš kupio tamo oko 2030.
S obzirom kojom brzinom ide ta biblioteka sigurno je budeš kupio tamo oko 2030.
Nadam se tada da ću je čitat na obalama Šri Lanke a da će mi mlade Šrilađanke nosit koktele za osvježenje
Junaci đavoljeg prolaza bolje izgledaju u c/b verziji, a inače je tih godina Ticci bio toliko dobar da mu boja više smeta nego koristi. Koja je druga priča u ovoj Mister No knjizi? Sam Yanoame nema 480 već duplo manje stranica, a zadnja taba sa linka je iz neke druge priče, vjerojatno iz kasnije faze koja mi nije poznata.
od bonellija se moze ocekivati samo dobra nostalgicna zabava. inventivnost, originalnost, kreativnost? ma daj, bio bi svetski priznat strip da je takav. verujem da se i oni cude sto/ako se citaju negde van italije u nekoj vecoj meri.
jesemti da ovo izlazi kod nas sve bi pokupovao..koja smo mi strip selendra ........katastrofa..aj bok,idem učit talijanski
I ja sam došao do istog zaključka prije par godina, samo jedini problem je što onda vidiš da nemaš dovoljno para za svu tu silu stripova... ali bez obzira na to - vrijedi truda.
bar imaš normalnu cijenu od par eu za kiosk izdanja i izbor po želji i najvažnije bar izlaze redovito a ne da juliu čekaš po 3-4 mjeseca,jedno doba kak se izdavaču digne, dampira ako se zvjezde poklope,nova izdanja martya samo u deluxe izdanjima epizoda po skoro 20eu....i.t.d.
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
usput pitanje za znalce.. koliko semestara bi trebalo završiti da se mogu normalno čitati stripovi..konverzacija i ostalo me ne zanima ne mislim loviti talijanke po jadranu
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO