Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Obi-wan
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6365 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 11/03/2017 : 14:35:33
|
Kakav porez na budale...i jos uz sve to, placas i neku pretplatu. Ja sam malo drukcijih pogleda na te stvari, nemam pretplatu nego bonove, trosim cca 200kn godisnje, da godisnje, jer imam wi-fi i na poslu i doma pa sve rjesavam preko whatsapa i vibera :D |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5345 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 11/03/2017 : 16:57:09
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by Oki
Vidim, u tele2 ide za 1 kn odmah...samo nigdje ne piše koliko ga još otplačuješ mjesečno😬: https://www.tele2.hr/privatni-korisnici/promocije/neka-igre-zapocnu/p233/
Pitali smo. Za Galaxy J-5 plaća se 305 kn. na 24 mjeseca. 7320 kn. - cijena sitnica.
...ne kužim? Pa ne mogu ti oni odrediti fiksnu cifru za mjesečnu pretplatu... Konzola ide uz određene mobitele i vjerovatno ju otplačuješ mjesečno kao i mobitel. Ako se dobro sjećam, ono kada su imali ps4 u ponudi, ps4 i samsung a5 si zbrojeno otplaćivao po 100kn na 24 rate što je bilo i više nego povoljno, a uz to si recimo imao pretplatu sa neograničenim razgovorima i porukama uz 3 gb interneta za 150kn, pa je sve to skupa ispadalo 250 kn mjesečno. Hoću reći da još uvijek nisam saznao koliko se mjesečno otplačuje nintendo switch...za J-5 piše da se mjesečno otplaćuje po 55 kn u najskupljoj tarifi pa to ispada 170 kn mjesečno: https://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/galaxy-j5-2016-black-samsung/d758/?typid=2 Uglavnom, pa nije valjda da bi nintendo switch bio 135 kn mjesečečno??? ...puta 24 rate = 3240 kn??? Obi, mislim da si dobio krive informacije jer ovakvu prenapuhanu cijenu u Hrvatskoj može nabiti jedino t-com😜 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 11/03/2017 : 21:04:46
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Vidim, u tele2 ide za 1 kn odmah...samo nigdje ne piše koliko ga još otplačuješ mjesečno😬: https://www.tele2.hr/privatni-korisnici/promocije/neka-igre-zapocnu/p233/
Pitali smo. Za Galaxy J-5 plaća se 305 kn. na 24 mjeseca. 7320 kn. - cijena sitnica.
...ne kužim? Pa ne mogu ti oni odrediti fiksnu cifru za mjesečnu pretplatu... Konzola ide uz određene mobitele i vjerovatno ju otplačuješ mjesečno kao i mobitel. Ako se dobro sjećam, ono kada su imali ps4 u ponudi, ps4 i samsung a5 si zbrojeno otplaćivao po 100kn na 24 rate što je bilo i više nego povoljno, a uz to si recimo imao pretplatu sa neograničenim razgovorima i porukama uz 3 gb interneta za 150kn, pa je sve to skupa ispadalo 250 kn mjesečno. Hoću reći da još uvijek nisam saznao koliko se mjesečno otplačuje nintendo switch...za J-5 piše da se mjesečno otplaćuje po 55 kn u najskupljoj tarifi pa to ispada 170 kn mjesečno: https://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/galaxy-j5-2016-black-samsung/d758/?typid=2 Uglavnom, pa nije valjda da bi nintendo switch bio 135 kn mjesečečno??? ...puta 24 rate = 3240 kn??? Obi, mislim da si dobio krive informacije jer ovakvu prenapuhanu cijenu u Hrvatskoj može nabiti jedino t-com😜
Mene to savršene ne zanima. Mislim tarife, smartphoni i ostala sranja. Na mobilni trošim nekih 18 kn. mjesečno - imam Nokiu 3120. Otišli samo pitati čisto radi Switcha. Za Switch, Galaxy J-5, raspali tarifu i 3 gb. Čovjek je pogledao u svoj kompjuter i na papir napisao 160 + 85 + 50 + 10 = 305 kn. x 24 rate. E tu me tek nije zanimalo. Pa eto prenosim ovdje...![](icon_smile.gif) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 11/03/2017 21:07:44 |
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5345 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 22/03/2017 : 18:33:33
|
Usprkos nekim nedostatcima, Switch se prodaje kao lud. Šuška se da Dark souls 3 dolazi na Switch. Pitam se da li će sjajna prodaja privući third party izdavače na platformu po sljedećoj logici: Zelda se prodala u milijunskom tiražu vrlo brzo jer je jedina vrhunska igra na Switchu. Zašto ne bismo i mi prodali milijune primjeraka svoje igre dok prave konkurencije nema.
A ako se takve igre pojave na Switchu, ljudi će ga nastaviti kupovati pa će još više izdavača praviti igre za konzolu i začarani krug se okreće na zadovoljstvo sviju...
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
leKrava
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/borovnica.gif)
271 Posts
Member since 21/01/2016 |
|
The_PI
Starting Member
![](AvatarUpload/alana3.JPG)
66 Posts
Member since 18/12/2015 |
Posted - 14/06/2017 : 12:05:19
|
Da se pohvalim jedan primjerak Switcha dosao je u moje vlasnistvo. Za sada sve super. Slika je odlicna i na samom Switchu i na telki. Nisam primjetila ikakvih problema da se kontroleri odspoje. U paketu sam dobila i Zeldu i nisam primjetila ikakvih problema. Plan je doskora uzeti i 1,2 switch a onda dalje budemo vidjeli.
|
|
Wolfman
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/wolfman.gif)
Croatia
1103 Posts
Member since 13/07/2010 |
Posted - 14/06/2017 : 12:57:50
|
quote: Originally posted by The_PI
Da se pohvalim jedan primjerak Switcha dosao je u moje vlasnistvo. Za sada sve super. Slika je odlicna i na samom Switchu i na telki. Nisam primjetila ikakvih problema da se kontroleri odspoje. U paketu sam dobila i Zeldu i nisam primjetila ikakvih problema. Plan je doskora uzeti i 1,2 switch a onda dalje budemo vidjeli.
Mislim da 1-2 switch ne vrijedi tih novaca (to je recimo trebalo doći besplatno s konzolom). Bolje uzmi Snipperclips ![](icon_smile.gif)
Moj Switch isto radi bez ikakvih problema. Zelda i Mario Kart zasad . Uskoro stižu ARMS i Splatoon 2, a u 10. mjesecu Super Mario Odyssey.
Ne znam je li netko pratio E3 i Nintendovu konferenciju jučer? Bio je detaljan gameplay video iz Super Mario Odyssey (meni odlično izgleda), bili su (ili će biti) organizirani turniri u Splatoon 2, ARMS i Pokken DX, a najavljene su i neke nove igre: Xenoblade Chronicles 2, Yoshi platformer, Kirby platformer, Fire Emblem Warriors, Pokken DX, Metroid 4, kao i potpuno nova Pokemon RPG ekskluziva za Switch . |
Edited by - Wolfman on 14/06/2017 13:10:12 |
|
The_PI
Starting Member
![](AvatarUpload/alana3.JPG)
66 Posts
Member since 18/12/2015 |
Posted - 19/06/2017 : 18:02:47
|
Da slazem se za 1,2 switch. Fali mi nesto ala wii sports za switch. Nadam se da planiraju tako nesto. Meni je jos zanimljiva kombinacija rabbitsa iz raymonda i super maria. A i skyrim nije za odbaciti. |
|
Wolfman
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1103 Posts
|
Vlaadisha
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_53.jpg)
USA
3514 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
Wolfman
Senior Member
Croatia
1103 Posts
Posted - 23/06/2021 : 17:07:45
|
quote: Originally posted by Vlaadisha
tizer za botw2 2022 ![](icon_smile_sad.gif)
A Zelda ne bi bila Zelda da ju ne odgode par puta pa će prije biti 2023 ![](icon_smile_big.gif) |
|
kraljstribor
Starting Member
![](AvatarUpload/a(4).jpg)
Croatia
55 Posts
Member since 02/09/2019 |
Posted - 14/08/2021 : 15:33:16
|
quote: Originally posted by Wolfman
quote: Originally posted by Vlaadisha
tizer za botw2 2022 ![](icon_smile_sad.gif)
A Zelda ne bi bila Zelda da ju ne odgode par puta pa će prije biti 2023 ![](icon_smile_big.gif)
Imam neki osjećaj da će je odgađati dok ne naprave istu situaciju kao sa prvim dijelom (wii U / Switch) |
|
Vlaadisha
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_53.jpg)
USA
3514 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
naker
Advanced Member
![](AvatarUpload/hellboy avatar1.jpg)
4984 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|