forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 strip burza subotom u Zagrebu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19799 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/06/2017 : 15:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
To je namjerno čekao da ti odeš.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/06/2017 : 16:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by Johnny Difool

Mogao si koju okinuti i dok sam bio0 na burzi.

Ok, sljedeći put ću slikati samo tebe
Sorry jbga

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 26/06/2017 : 20:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Jesu svi živi, zdravi, dobro se zabavili?
Ima želja za još jednom prije udarno-godišnjih termina?

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/06/2017 : 21:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ja sam za!
Može sljedeću subotu
Al' da Dmar ne plaća svo meso, ja se nudim da kupim kilu...Paradajza

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

dmar
New Member

Croatia
249 Posts

Member since 27/10/2005

Posted - 27/06/2017 : 07:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dmar a Private Message  Reply with Quote
Nema me sad dva vikenda/subote (01. and 08.07.) u Zagrebu (jbga, 10 dan Toskane Veteransko svjetsko prvenstvo u košarci, da se malo pohvalim)Prva subota kad sam u Zagrebu je 14.07. i kaj se mene tiče možemo tada. Ivi čuj se s Ninom i dogovori da dolazimo.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 27/06/2017 : 22:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Nino i moja malenkost smo nešto ubijali vrijeme, pa kako oni često imaju kojekakve događaje rodila se zamisao da možda ni mi ne završimo sezonu, nego probamo još pokoji kulturni događaj upriličiti.
Dmar naravno nakon onog herojskog donošenja kojekakvih delicija sa raznih strana svijeta, čaščenja, plus borbe sa roštiljom na plus neizmjerno je proglašen burzovnikom mjeseca i samim time uz to što bumo na next druženju svi nositi majice sa njegovim likom, oslobođen bilo kakvih davanja i plačanja pića.
Daklem, ako ima zainteresiranih neka dignu dva prsta da ne moram preko brzoglasa sve rješavati, nego neka bude ovako transparentno u javnosti.
Ako i ne bude dovoljno zainteresiranih, nas nekolicina se budemo okupili i dostojanstvano popili pokoju.
Primaju se želje i pozdravu u svezi glede jelovničke karte, plus besplatno učlanjenje u BBB.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/06/2017 : 22:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dmaru svaka čast na mesu i svemu, vrijeme je da ga se oslobodi svih davanja Ja mogu priložiti pare za meso, a Dmar treba piti džabe, to se podrazumijeva. Tak i tak mu svi mažnjavaju stripove iz kutija dok ne gleda Imaš moj broj moba na user profilu pa me nazovi da se dogovorimo. Znači za dva i pol tjedna?

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 27/06/2017 : 23:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
ok pošto sam nezaposlen onda bum i ja došel na mukte klopu/cugu/stripovedamaznem a-hahahaha

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/06/2017 : 23:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
samo ak imaš potvrdu od burze rada!
Ovak bi svatko mogao doći i reći da je nezaposlen i krenuti na klopu

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

dmar
New Member

Croatia
249 Posts

Member since 27/10/2005

Posted - 28/06/2017 : 07:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dmar a Private Message  Reply with Quote
Dobro jutro burzovni kolege. Da se oglasim prije odlaska na put i izbivanja jer ne vjerujem da ću baš imati vremena gledati ovu našu burzovnu prepisku između igranja i gledanja utakmica, obilaska po bespućima Toskane, uživanja u delicijama...Rekao si Ivi sve ovako javno i transparentno pa onda. Kao što smo se dogovorili svu organizaciju prepuštam tebi. Dogovori se s Ninom oko najavnog plakat i stavite najavu na forum. Ako sve bude ok ja se vraćam u ponedjeljak 10.07. i dolazim na burzu i naravno pečem roštilj i sve ostalo kaj treba i možda ako budete dobri donesem vam nešto iz Toskane ;)
Vidimo se
Go to Top of Page

dmar
New Member

Croatia
249 Posts

Member since 27/10/2005

Posted - 28/06/2017 : 07:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dmar a Private Message  Reply with Quote
I da subota je 15.07. a ne 14. kako sam krivo napisao malo više gore
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 28/06/2017 : 08:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Bez mene (i) ovaj put, nažalost. U subotu 15. 07. putujem za Pulu, pa se vidimo na jesen.

Ali ne sumnjam da će se oni koji dođu zdušno prepustiti hedonizmu.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10483 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 28/06/2017 : 09:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Vi bi trebali Strip burzu preimenovati u Strip roštiljada.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15990 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/06/2017 : 09:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Vi bi trebali Strip burzu preimenovati u Strip roštiljada.

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15990 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/06/2017 : 09:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
teško da bu nas bilo u Zagrebu sredinom sedmog ali ko bude bude...

Go to Top of Page

dmar
New Member

Croatia
249 Posts

Member since 27/10/2005

Posted - 28/06/2017 : 11:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dmar a Private Message  Reply with Quote
Rizbo. Burza bez tebe. To nije to. Mladi moraju ćuti i naučiti kako je nekad bilo. Zašto su Tito i Staljin male bebe za tebe i kako je to bilo u prošlom tisućljeću. Lakše ćete vi bez mene. Tako da, Ivi dogovori burzu kad većini paše a ja preuzimam opet najesen u 9mj. kad se svi vratimo
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10483 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 28/06/2017 : 11:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dmar

Rizbo. Burza bez tebe. To nije to. Mladi moraju ćuti i naučiti kako je nekad bilo. Zašto su Tito i Staljin male bebe za tebe i kako je to bilo u prošlom tisućljeću. Lakše ćete vi bez mene. Tako da, Ivi dogovori burzu kad većini paše a ja preuzimam opet najesen u 9mj. kad se svi vratimo

Predlažem onda da se Trg maršala Tita preimenuje u Trg Risbo!

Nitko normalan ne može biti protiv tog naziva!
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 28/06/2017 : 11:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Mi smo u Osijeku napredni i vec imamo prolaz toga imena:
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/06/2017 : 11:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
pa možemo se naći npr. ovu subotu na "običnom" druženju, bez burze i roštilja, onako kao civili sjednemo u birc :D a "prava" burza onda bude (i) 15.07.
mislim, kak se dogovorimo, ne?
Dmatr kupi mi jednog Zagora u italiji, dajem pare kad se vidimo!

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 28/06/2017 : 12:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

pa možemo se naći npr. ovu subotu na "običnom" druženju, bez burze i roštilja, onako kao civili sjednemo u birc :D a "prava" burza onda bude (i) 15.07.

Znači bez uniformi, DRNČ-a, SDO-a i naoružanja?

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 28/06/2017 12:06:23
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 28/06/2017 : 12:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

nit me na burzu neće primiti... kažu nemaš za novčana prava pa nije se potrebno prijavljivati.. kažem ja da su oni hr zavod za evidentiranje nezaposlenih a ne hr zavod za zapošljavanje...

tam rade i mole boga da nema posla...

ma zaje... se... ne bum došel... drugi kraj grada je...

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 28/06/2017 12:16:33
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/06/2017 : 12:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

quote:

Znači bez uniformi, DRNČ-a, SDO-a i naoružanja?

Undercover, i onda samo skočimo na ljude kao jehovini svjedoci - ŽELITE LI STRIP?!!

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/06/2017 : 12:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:

nit me na burzu neće primiti... kažu nemaš za novčana prava pa nije se potrebno prijavljivati.. kažem ja da su oni hr zavod za evidentiranje nezaposlenih a ne hr zavod za zapošljavanje...

tam rade i mole boga da nema posla...

ma zaje... se... ne bum došel... drugi kraj grada je...

Ajde ajde, nije tak daleko...Sve bu bilo ok

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15990 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/06/2017 : 14:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

Mi smo u Osijeku napredni i vec imamo prolaz toga imena:

to je od kad sam se ja smucal po Osijeku

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15990 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/06/2017 : 14:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Originally posted by dmar

Predlažem onda da se Trg maršala Tita preimenuje u Trg Risbo!

Nitko normalan ne može biti protiv tog naziva!

Pošto je moj prvi posao bio na TRgu maršala ..radio sam u HNK..1977..mislim da bi čisto uredu bilo da se tak zove

Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000