Vronski, poceo je vec i mjesec srpanj, a topic je dosao do 11 strane! Nisi se ovo nadao ni u najludim snovima, kad si ga postavio... Ne sjecam se zesce reklame, za neki strip. Pa bio on polupiratski, ili poluoriginalni, kako se uzme, jel..
Vronski, poceo je vec i mjesec srpanj, a topic je dosao do 11 strane! Nisi se ovo nadao ni u najludim snovima, kad si ga postavio... Ne sjecam se zesce reklame, za neki strip. Pa bio on polupiratski, ili poluoriginalni, kako se uzme, jel..
Pa nisam ja tek tako majstor marketinga, pogotovo za sebe pa čak i kad svesno sebi napravim antireklamu ali zato uzburkam ceo strip region!!!! Pozdrav od Živadina!!!!
Pa nisam ja tek tako majstor marketinga, pogotovo za sebe pa čak i kad svesno sebi napravim antireklamu ali zato uzburkam ceo strip region!!!! Pozdrav od Živadina!!!!
Javi kad "izide" iz stampe... garantiram ti da jedan primjerak ide u Split!
The cougar (Puma concolor), also commonly known as the mountain lion, puma, panther, or catamount, is a large felid of the subfamily Felinae native to the Americas.
A ti otvoriš topic upravo u vrijeme dok ti znanac priprema njegovo piratsko izdanje?
Otvoriš topic čisto onako, bez ikakve računice i isključivo iz ljubavi prema stripu?
Aha, naravno.
Još jednom ako ima onih koji ne mogu iz prvog puta da shvate, buduće izdanje Džoni Pantera nije piratsko već je samo rađeno u takvoj grafičkoj opremi, namerno i smišljeno!
Evo ima ja! Baš i ne shvaćam kakva je to 'piratska grafičaka oprema' Imam par pirata koji su bar za klasu (i po papiru, tisku i dodatcima) bolji od legalno izašlih izdanja.