zanimljivo da se na njihov nivo komunikacije žali forumaš koji istovremeno reklamira piratsko izdanje kvazi izdavaća.... aqjmo iskreno...rečeno je da je to izdanje u pripremi polupiratsko....što god to znaći...i pola pirata je pirat. Možda bi da nema takvih več dobili željno očekivana izdanja... ko če sad izdat Džudasa kad postoji več alternativa kupusu od Dnevnika u piratskom izdanju?... Veseli bar radi legalno pa ga možete kritizirat...ima fecebuk, ljudi imaju obraz,lice,imena...za razliku od nekih ljudi iz Mirabilisa... ako nekog i baniraju imaju to pravo,njihova je stranica... ma šta je godinu dana van njihovog sajta preživitl...godinu dana je malo i u Gradiški....taman upoznaš nove prijatelje kod tuširanja i več si vanka... ajde Vronski druže, bez uvrede...nagovori ga na KARABINA SLIMA....zbog mene može i polupiratskog.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Da se razumemo, o Veselom četvrtku kao izdavačkoj kući mislim sve najbolje i želim im sve najbolje to sam svojom skoro decenijskom kupovinom njihovih izdanja i decenijskom medijskom podrškom i pokazao! Dušman kao glavni urednik VČ a i ovako je jedan divan čovek, veliki drugar i čast mi je što se poznajemo...
E sad, moja se kritika odnosi na osobu (ili osobe) koja predstalja VČ na Fejsu i Instagramu i na komunikaciju sa čitaocima na tim društvenim mrežama. Mislim da je ta komunikacija krajnje neprofesionalna a na momente i drska!
No, to je moje mišljenje, komunikacija predstavnika VČ na Fejsu sigurno neće uticati da ja odusstanem od njihovih izdanja ili da im uskratim medijsku podršku koju uvek imaju kao neko ko je vratio srpsku strip scenu iz mrtvih 2008. ali bih voleo, zbog mnogih drugih a ne zbog mene, da ta interakcija na Fesju bude ipak mnogo bolja nego što je sada...
P. S. I po milioniti put da ponovim, niti reklamiram niti je Džoni Panter koji se priprema piratsko izdanje. Prava su plaćena a ja dok se ne pojavi u prodaji neću više ništa govoriti O DŽ. P., biće na jesen zvanična najava od izdavača.
Vronski, nije ti palo na pamet da Dušman vodi fb Veselog?
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Vronski, nije ti palo na pamet da Dušman vodi fb Veselog?
Ne, jer ono ne liči na Dušmana niti na njegov način izražavanja, niti bi Dušman samnom tako komunicirao...
Majstorski barataš informacijama. Moje pitanje je bilo retoričko. Dušman vodi fb profil Veselog.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
A u svakom slučaju bih bio vrlo, vrlo neprijatno razočaran i iznenađen ukoliko bi zaista Dušman tako komunucirao preko Fejsa jer je privatno više nego ok lik i prijatan čovek!
Ne vodi "možda", nego vodi. Uvek isto sa tobom, dižeš neku raspravu, nastupaš sa stavom kako i koga ti poznaješ u dušu itd. A onda se uvek ispostavi da su ti saznanja i zaključci potpuno pogrešni.
I nemoj pogrešno da me shvatiš, ne tangira me to niti imam išta protiv tebe. Samo ti lepo kažem da ovde pišeš o kao drskom načinu komunikacije, a sutra ćeš možda hteti da se pozdraviš sa tim istim Dušmanom.
Ne vodi "možda", nego vodi. Uvek isto sa tobom, dižeš neku raspravu, nastupaš sa stavom kako i koga ti poznaješ u dušu itd. A onda se uvek ispostavi da su ti saznanja i zaključci potpuno pogrešni.
Glavu dajem ako mu nije tamo na zid zalijepio (svoj) proto uzorak Džonija Pantera i dao ultimatum: "Il' ćeš ti do jeseni, il' ću ti ja preplaviti državu piratima?"
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
I nemoj pogrešno da me shvatiš, ne tangira me to niti imam išta protiv tebe. Samo ti lepo kažem da ovde pišeš o kao drskom načinu komunikacije, a sutra ćeš možda hteti da se pozdraviš sa tim istim Dušmanom.
Ako je to zaista pisao on i tako se ponašao, sigurno se neću pozdraviti više nikada sa njim jer prezirem dvolične ljude. Ali i dalje odbijam da poverujem da je to Dušman pisao jer ne liči na njega da onako komunicira sa svojim čitaocima...