ja joj se jos uspijesno odupirem, nekako mi je upitan Dagdin kvalitet (koliko i System Comicsov), pa cu jos malo pricekati sta ce biti sa Agarthijem, isto jos cekam sa Shaghai Devilom :)
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Posle lose prve epizode, usledila je sasvim dobra druga. Malo mistike, malo plavuse, malo avanture, malo picanja, malo zivotne price, malo istrage, nista uzviseno, al dovoljno za prijatno citanje. Nego, ovaj crtac u broju 3, Paolo Bacilieri, jebote sto je dobar. Odmah je skocio u TOP Boneli crtaze . Ovaj broj tri sam video u Italiji, oktobra 2008, kad sam na kratko prelistao ovaj broj. Tad sam bio uzasnut crtezom, tja. Dagda ovde ima OK prevod.
Ja ću još neko vrijeme dati AC-u jer se ionako ništa neće rasprodati. AC-u prvenstvo samo radi bonelli formata inače Dagdin Shangai devil je izvrsno izdanje tako da ne sumnjam ni u Dixona
Mmm, prijatno iznenadjenje, zapravo i vise od toga je ovaj Jan. Posle slabasnje, s brda s dola + pomalo pogubljenje epizode, dolaze sasvim korektne i dobre druga i treca epizoda. Malo istrage, napetosti, akcije, malo mistike, umetnosti, malo ljubavnih problema, lepih zena, sve je ovo lepo Ambrozini upakovao. Preporuka i za ovaj serijal, nema se sta premisljati. Malo su jednostavne/trivijalne zavrsnice, nervira me kada se stvari raspetljaju na osnovu odjednom upaljenog secanja ili nekog razgovora sa nekim nebitnin likom koji uputi na nesto strasno vazno, no dobro. Sta sam sve citao u zivotu, ovo je jako jako dobro, PREPORUKA! Jos jednom da istaknem, crtez u trecoj epizodi neverovatno dobar. Dagdino izdanje je fino, cak im je i prevod pristojan, za razliku od onog u Djavolku.
Što je bilo s ovom Dagdom i Agarthi Comics, jesu li se oglasili uopće u vezi prestanka izlaženja? Ima li šanse ili bilo kakvih informacija za nastavak Jana Dixa i Shanghai Devila?
Što je bilo s ovom Dagdom i Agarthi Comics, jesu li se oglasili uopće u vezi prestanka izlaženja? Ima li šanse ili bilo kakvih informacija za nastavak Jana Dixa i Shanghai Devila?
Agarthi je zadnji put nešto pisao krajem 2014. Čini mi se da je bila nekakva akcija ili šta već pa su spomenuli 3. i(li) 4. mjesec 2015. kao mjesec(e) do kojeg-ih će se uvelike nastaviti izdavanje započetih stripova. Vidjeli smo da od tog nije bilo ništa, nikad nisu priznali da je gotovo a evo vratili su se na sajt reklamirati striparnicu.
procitao sva tri broja u izdanju Dagde. odlicno opremljen strip, najbolji od svih kiosk izdanja. steta sto se stalo na trecem broju jer je sam strip vrrrlo zanimljivo stivo. meni se jako svideo i velika preporuka svima koji (ne) vole ambrozinija i koji isto tako (ne) zele nesto drugaciju tematiku od bonellija, prvenstveno.
Iz "prve ruke" saznajem da Dagda (System) ubrzo nastavlja i sa Dixom i sa Šangaj Devilom...
to bi bila vijest desetljeća...uz dužno poštovanje strip agentu i povratku mister no maxija, ova dva serijala kada bi nastavili sa izlascima,( a mogu i skriveno lice) bilo bi mi jako drago.jedino što bi me možda više obradovalo od ovog je povratak mister no specijala na kioske..
Hahaha! Dobra! (Jan Diks je na većem broju stranica)
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Super ali nije mi jasno zašto to nije moglo kao posebna edicija a ne 5. broj riznice Bonelli jer će, ako se ne varam, u 3 omnibusa završiti. Dakle, nešto slično kao Saguaro u PP-u.
Inače, imam prva 3 broja iz izdanja Agarthi Comicsa pa prvi omnibus kupujem tek kad izađe drugi.