Istina, sa svakim slušanjem Zorice vam umre par tisuća sivih stanica. I dupin negdje zaplače. Još su Porina dobili za to ako se ne varam. Oni su nam budućnost scene.
Istina, sa svakim slušanjem Zorice vam umre par tisuća sivih stanica. I dupin negdje zaplače. Još su Porina dobili za to ako se ne varam. Oni su nam budućnost scene.
Istina, ali nažalost neukus je već odavno ukorijenjen u nas.
Ma koliko god ta Zorica bila sprdnja od pjesme, meni je još uvijek melem za uši naspram Severine, Rozgve i onog samodopadnog šminkera Žaka.
Ako Zorica natjera dupinu suzu iz oka, onda Severina može natjerati da dehidriraju bar tri kita...
Godinu za godinom, svakog decembra nastupa patnja za usi, traje sve do negdje 26.12. tada uzas prestaje i ponavlja se opet sljedece godine. Last Christmas mucenje
Uh, da. Pharrell je nekoć bio zanimljiv glazbenik, ali s tom pjesmom mi se zgadio.
Meni je Happy odlična stvar.
A na jetra mi je zadnje ova išla
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ova stvar je išla na živce baš zato jer se previše puštala, mnogi valjda zaboravljaju da Scorpionsi ne postoje od 1990. već su osnovani još tamo 60-ih godina.
Paradise city od Guns and Rosesa. Možda bi bila bolja da traje do 4 minute, ali slušati Axlovo deranje 7 minuta je previše. Uz to, više od pola pjesme je "Take me down to the Paradise City where the grass is green and the girls are pretty, take me home".
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.