Vrhunski dizajn Zagor specijala...tako se to radi sa ljubavlju...Ludensu samo to fali...malo ljubavi do posla kojeg rade i svojih citatelja...dakako uz normalniji prevod bez "muckih dubra" i slicnih bisera...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Zanimljivo kako je Picineli iskopira ovog kapetana Crnobradog iz Texa (Libellus knjiga 34)na Zagora i to za naslovnu(slucajno da je tu epizodu bas Villa crta),ali eto kad Verni to napravi unutar stripa onda je losa kopija [/URL]
Ne radi se o kopiranju, već o načinu kopiranja. Plus što je Pićineli to ovde uradio i nigde više a Verni to radi stalno i plastično.
Normalno da nije vise kopira kad je nacrta samo 1 Zagorovu epizodu, i tek je pocea s naslovnicama Da me krivo nerazumis,nemam protiv Picia nista,volim njegove radove A ovo plasticno ti stoji na prvim pricama,ali ako govoris o pricama od Čovjeka koji ie pobijedia smrt , Mortimer zadnji,pa do ove nove ta ti teza ne stoji
Ne radi se o kopiranju, već o načinu kopiranja. Plus što je Pićineli to ovde uradio i nigde više a Verni to radi stalno i plastično.
Normalno da nije vise kopira kad je nacrta samo 1 Zagorovu epizodu, i tek je pocea s naslovnicama Da me krivo nerazumis,nemam protiv Picia nista,volim njegove radove A ovo plasticno ti stoji na prvim pricama,ali ako govoris o pricama od Čovjeka koji ie pobijedia smrt , Mortimer zadnji,pa do ove nove ta ti teza ne stoji
Te dve su ok, ali ona sa Sediolijem u JA sagi živi užas.
Te dve su ok, ali ona sa Sediolijem u JA sagi živi užas.
Prije sam mislio da je kombinacija Sedioli/Verni dobra jer će ovaj dati na dinamici crteža, ali sad vidim da je najbolje pustiti Vernija da sam crta. Verni uza sve svoje mane ipak malo i napreduje a meni se sviđa s vremena na vrijeme pročitati i pokoju priču u retro Donatelli/Ferri stilu.