forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor specijal 36 - Zenit 666
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

1Euro
Advanced Member

12488 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 02/08/2017 : 18:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
upravo pročitao!
Počeo jučer, pa nastavio danas. Čak sam brzo pročitao...za Kapetana Mikija mi treba 10 dana....ali ima duplo više stranica....
Lijepo je opet bilo vidjeti Vuka Samotnjaka, Galada, Elkina i ostale,.....crtež užas, priča ok, šteta što ima samo 96 stranica, boja veliki plus, naslovnica lijepa,...cijena nije ok, trebala je biti standarna cijena, kao kod Teksa broj 600 ili 500, onaj Bjegunci od Ludensa.....
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5080 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 04/08/2017 : 18:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
evo kupio jutros sinu na odmoru, odmah je pročitao,
mali kaže: "Priča je super, boja nekako čudna ali Zagor mi je dosta čudno i drugačije nacrtan........"

48 god. Alan Forda u HR DIABOLIK 2 uskoro

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 05/08/2017 : 00:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

mali kaže: "Priča je super, boja nekako čudna ali Zagor mi je dosta čudno i drugačije nacrtan........"

Da, u pravu je.
U najmanju ruku, baš čudno...

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

nellesky
Junior Member

411 Posts

Member since 25/08/2009

Posted - 05/08/2017 : 01:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nellesky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eh, takva su dječica ,moramo ih razumjeti
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5080 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 05/08/2017 : 18:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlladimir

quote:

a kvalitet papira, povez, je l' nesto i o tome rekao?
kako mu naslovnica deluje?

oduševljen je opremom, lak-koricama, a danas čita onaj color br. 4 što jednom godišnje izlazi, a kako vidim "najoduševljeniji" je Libellusovim kolorcima koje mu povremeno uzimam.....

u razredu ih troje, uz lektiru, čitaju Zagora (od njih 22), jedna djevojka čita knjige, a 18 njih baš ništa...

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •

Edited by - DOMI on 05/08/2017 18:07:20
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 06/08/2017 : 17:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
fali dobrih 30stranica razrade priče mi, dobar je ali fali, ja recimo ne čitam dylana, pa to zadnje objašnjenje mi je bilo ko, kaj, zašto, besmisleno...
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 06/08/2017 : 20:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
Loše na svim razinama.... volim različite crtače na Zagoru, ali ovo nadam se neče postati praksa. Dobro da sam potrošio samo 3.6€ za ovaj bučkuriš od stripa
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 07/08/2017 : 16:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

Loše na svim razinama.... volim različite crtače na Zagoru, ali ovo nadam se neče postati praksa. Dobro da sam potrošio samo 3.6€ za ovaj bučkuriš od stripa

Kad bi znao šta mu rade, pokojni Ferri u grobu bi se dvaput okrenuo...

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/08/2017 : 10:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ovo sam skoro kupio na kiosku, pa me vjerovali ili ne, žena na kiosku odvratila. Kaže to ti nije pravi Zagor, kad pogledam unutra stvarno nije. Zločinac Pikato unutra.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/08/2017 : 10:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

ovo sam skoro kupio na kiosku, pa me vjerovali ili ne, žena na kiosku odvratila. Kaže to ti nije pravi Zagor, kad pogledam unutra stvarno nije. Zločinac Pikato unutra.

Teta na kiosku te upozorila, na neobicnost Zagora, u doticnoj epizodi... woah...mislim da je to stvarno prvorazredni dogadaj.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/08/2017 : 12:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Možda ženska ima oko za te stvari, a možda je i sama Zagoreli kolekcionar.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/08/2017 : 12:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
baš me ugodno iznenadila. VIdi se da prati površno, jer nije znala ni tko je Ferri, ali zna da njega nema već neko vrijeme i da je to ono pravo.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/08/2017 : 14:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nema sto, dogadaj za respekt. Ja kad pitam, par primjeraka, da izbiram najbolji moguci, dobijem nerazumijevajuce i podsmjesljive poglede, u smislu: stripovi, pa ko se u odrasloj dobi tim bavi, pih... ali naviknes s vremenom.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 08/08/2017 : 15:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
da...bicemo mi i dalje balkan kasaba ( nazalost) (mislim na te koji se cude ljubavi prema stripu u odrasloj dobi....

sto se same epizode tice...lepa prica,svidelo mi se..naravno 94 strane je malo...pa voleo bi da se u dogledno vreme napravi i epizoda od recimo 3 nastavka (nova prica o golnoru)...pa i neko novo duze pojavljivanje vuka samotnjaka...

piccatto? nismo navikli na njega na zagoru ali je ok odradio posao....za ovu bajkovitu pricu sasvim dobro se uklapa..
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 08/08/2017 : 16:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Nema sto, dogadaj za respekt. Ja kad pitam, par primjeraka, da izbiram najbolji moguci, dobijem nerazumijevajuce i podsmjesljive poglede, u smislu: stripovi, pa ko se u odrasloj dobi tim bavi, pih... ali naviknes s vremenom.

Ma nije to to, nego je ono:
"Pa svi su Vam isti, ili ne?"
E to kad čujem nema šanse da je ne pitam:
"A biste li Vi, gospođo draga, dala 200 kuna (često npr. = 4 maxija) iliti skoro 30 eura za pocijepan ili oštećen papir? Ne bi? Ahaaa.....E pa neću, eto, ni ja."

Edited by - Dukidule on 08/08/2017 16:31:15
Go to Top of Page

Gru
Average Member

830 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 08/08/2017 : 17:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
Ovaj 666-ti broj je kao nekakav eksperiment koji (barem po meni) nije uspio. Okosnica cijelog stripa je posveta Sclavijevom radu na Zagoru. Tu Mignacco spaja primjerice "Demonsku masku", "Vuka samotnjaka", "Prokleto blago", "Horde zla" i ostale Sclavijeve priče te dodajući brojne reference iz Dylanovog svijeta stvara bljutavu priču, ništa što dosad nije viđeno. Tako imamo onog indijanca koji traži pa izgubi središte kruga, Golnor sa vilenjacima i patuljcima, Crnog gospodara i naravno - horror. Horror u vidu Picattovog crteža (zbog kojega preskačem sve ove nove Dylanove epizode koje on crta). Mislim, čovjek je odlično obavljao svoj posao u ranim Dylanovim epizodama, a sada je to nesvakidašnja grozota, kao da crta cijeli crtež u jednom potezu i ne dižući pero, skoro ko one dječje kućice sa krovom. Kad je već morao crtati neko iz Dylanovog kadra, šteta da to nije bio Stano ili Roi.
(6,4,4,8)
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/08/2017 : 17:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gru

Ovaj 666-ti broj je kao nekakav eksperiment koji (barem po meni) nije uspio. Okosnica cijelog stripa je posveta Sclavijevom radu na Zagoru. Tu Mignacco spaja primjerice "Demonsku masku", "Vuka samotnjaka", "Prokleto blago", "Horde zla" i ostale Sclavijeve priče te dodajući brojne reference iz Dylanovog svijeta stvara bljutavu priču, ništa što dosad nije viđeno. Tako imamo onog indijanca koji traži pa izgubi središte kruga, Golnor sa vilenjacima i patuljcima, Crnog gospodara i naravno - horror. Horror u vidu Picattovog crteža (zbog kojega preskačem sve ove nove Dylanove epizode koje on crta). Mislim, čovjek je odlično obavljao svoj posao u ranim Dylanovim epizodama, a sada je to nesvakidašnja grozota, kao da crta cijeli crtež u jednom potezu i ne dižući pero, skoro ko one dječje kućice sa krovom. Kad je već morao crtati neko iz Dylanovog kadra, šteta da to nije bio Stano ili Roi.
(6,4,4,8)

Nazalost se slazem. Al kad se sjetim kako je nekad crtao. Meni je bio pojam za pravi cisti stripski crtez. Ono kad moras izbacivat mjesecni tempo i ne smine se kasniti. A on, (Picatto), je tada rasturao. Danas mu je zalosno pogledati Dylana...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/08/2017 : 17:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:
Originally posted by ivanl

Ma nije to to, nego je ono:
"Pa svi su Vam isti, ili ne?"
E to kad čujem nema šanse da je ne pitam:
"A biste li Vi, gospođo draga, dala 200 kuna (često npr. = 4 maxija) iliti skoro 30 eura za pocijepan ili oštećen papir? Ne bi? Ahaaa.....E pa neću, eto, ni ja."

Da. Ja joj,(im), tada kazem; pa draga gospodo da li bi ste vi kupili izgreban par cipela...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 09/08/2017 : 03:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
procita sam ga odavna, ipak je omaz DD i Tizianu,iskreno nisam ljubitelj ovakvih "akrobacija" na omiljenom junaku ali samo jednom i dosta je,ipak je Sclavi zasluzija sve sto je napisa za Zagora

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/08/2017 : 12:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Na Šolti. Moguće, mislim da sam joj se svidio. Inzistirala je na konverzaciji, što meni nije bio problem s obzirom da poznajem tematiku.
quote:
Originally posted by Vlladimir

quote:
Originally posted by adriano

baš me ugodno iznenadila. VIdi se da prati površno, jer nije znala ni tko je Ferri, ali zna da njega nema već neko vrijeme i da je to ono pravo.

Gde se tebi ovo desilo matori, u zoni sumraka?

al iznenadila bi ona tebe jos vise, da s svatijo signalizacio.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/08/2017 : 12:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ovaj što si opisao je horor. srećom da me ljubazna žena odvratila od kupnje.
quote:
Originally posted by Gru

(6,4,4,8)

Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 09/08/2017 : 13:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message  Reply with Quote
Meni odličan!!!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6877 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 13/08/2017 : 14:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Ah, pues... što sam očekivao to sam dobio, hrpu smeća, jednu malu deponiju. A što drugo i dobiti kad se epizoda, između ostalog, veže za: 1) Crnog gospodara, 2) Specijal s princom vilenjakom i 3) Zagorovu avanturicu s Dragonerom (jedino od Zagora što je u nas izašlo a nisam kupio, srce bi mi puklo). I još kad je omaž drugom autoru i njegovoj karijeri .
Jbg, zadrti sam tradicionalist i ne sviđaju mi se paralelni svjetovi i carstva goblina u Zagoru, ma jednostavno sam se sasrao od muke čitajući i gledajući crtež (nemam pojma o kakvim se tu veličanstvenim kadriranjima priča). Radnja ide prebrzo ali kad malo razmislim : da nije tako samo bi se duže patio!
P: 1, S: 1, C: 2, N: 8

Jučer čitao zadnjeg Zg Ex, sad ovo, pauza od Zagora do 1.9., potrebna rekuperacija.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 13/08/2017 14:20:24
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/08/2017 : 17:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
taj specijal baš razdvaja čitatelje...
nekima odličan, drugima dno...tu nema prosjeka...
meni je bio ok iako ne volim previše te fantazi priće...
crtež neočekivano dobar za Piccata, prića tako-tako, kolor odličan, naslovnica vrhunska...

Scenario 7
Crtež 7
naslovnica 10
kolor 8

sveukupno malo šenkana 8

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 13/08/2017 17:01:47
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/08/2017 : 20:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Scenario 5
Crtez 5
Naslovnica 2
Kolor 2
Ali dodao bi; razlog zasto se islo na ovu pricu je 10.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000