Opet krasotica Rotundova...ko ovo propusta a kolekcionar je...nesme i nemoze se takvim zvati..... Uz PSDZ najbolji serijal na kioscima.....a ljudi jos uvjek kupuju zagorca osmog... Kupujem ga i ja ali Kit Teller je slag na torti kolekcionarstva...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
jos je to veoma, veoma nisko. do pravih cemo se jos debelo nacekati zasad teller i 10ak njih odrzavaju produkciju
ima nas,ima..ne brinite..samo smo stidljivi..... Poznato je da se ljudi ravnaju po crednom nagonu....ajmo kupovat Zagora,,oni koji misle sa svojom glavom vide da je Teller najbolji strip i kupuju ga bar za kolekciju ako ne i citat...pametni ce sakupit prekrasnu kolekciju a cincavi nista ili samo pola bolje-novije kad izade....nemojte za 10 godina...al sam se zajebo,a lijepo nam je teller forumas govorio...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ono što mi se jako sviđa kod Rendžera je to što ima prekrasne naslovnice, nekako su pune živine i imaju takav sretan šarolik spektar boja... Pogotvo tople boje (crvena, žuta, narančasta) koje se predivno sklope sa crtačkim stilom, a da ne govorim za vodu koja je prekrasno urađena. Nije realistično skoro ništa na naslovnici, ali upravo je to bit kada uzimate umjetničko djelo... Naslovnica sama odiše avanturizmom i "slice of lifeom" jer mi Rendžer ovdje izgleda više kao da se zabavlja a ne na misiji... Palac gore za sljedeća izdanja Malog Rendžera...
Ono što mi se jako sviđa kod Rendžera je to što ima prekrasne naslovnice, nekako su pune živine i imaju takav sretan šarolik spektar boja... Pogotvo tople boje (crvena, žuta, narančasta) koje se predivno sklope sa crtačkim stilom, a da ne govorim za vodu koja je prekrasno urađena. Nije realistično skoro ništa na naslovnici, ali upravo je to bit kada uzimate umjetničko djelo... Naslovnica sama odiše avanturizmom i "slice of lifeom" jer mi Rendžer ovdje izgleda više kao da se zabavlja a ne na misiji... Palac gore za sljedeća izdanja Malog Rendžera...
Malo su to jos naivnije price...ono najbolje dolazi sa 44 brojem ove edicije ili 88 brojem original serijala sa TAJANSTVENIM ZAMKOM...od njega nadalje serijal dobiva na ozbilnosti,dolaze novi odlicni crtaci i scenaristi...Kit odrasta kako i serijal...ajmo rec..na polovici smo do prvih ozbiljnijih prica...iako je i ovo sada vec bolje od mnogih Zagora...