Ajd se uzdržite od komentarisanja Entride, doživljavam transfer blama koliko ispadate neandertalci.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Ajd se uzdržite od komentarisanja Entride, doživljavam transfer blama koliko ispadate neandertalci.
Meni je transfer blama da neko mlad se onako unakazi ali dobro, različita gledišta imamo KOLEGA!
Veoma različita. Ja, npr, drugačije gledam i na to da li smo kolege.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
A ova je devojka inače prirodno lepa, vidi se to, ali se uništila onim pirsinzima... Alo dobro, to je samo moje mišljenje a njen izgled je njena privatna stvar pa nema potrebe o tome više raspravljati...
Meni je transfer blama da neko mlad se onako unakazi ali dobro, različita gledišta imamo KOLEGA!
Veoma različita. Ja, npr, drugačije gledam i na to da li smo kolege.
U pravu si što se tiče te kolegijalnosti, zaista sa tobom ne mogu biti kolega, jer ipak biram društvo... Ja tebe nikada nisam napadao, pljuvao, pljuvao po mediju za koji pišeš (a pogotovo sam to mogao), ti mene jesi, čak mi pretio i prestankom rada (citiram: "što si pisao, pisao si"...)
Zaista sa takvima ne želim da imam ništa... Nek si živ i zdrav al nismo ista šolja čaja što bi rekli braća Englezi...
Kamo sreće, to si rekao sto puta. A koliko se tvoje ponašanje može okarakterisati kao normalno svedoči broj banova i profila. Ali dobro, čega se pametan stidi...
Kamo sreće, to si rekao sto puta. A koliko se tvoje ponašanje može okarakterisati kao normalno svedoči broj banova i profila. Ali dobro, čega se pametan stidi...
Eto, rekoh da sa tobom neću više ni reč al moram još jednom ipak...
Ne znam zaista po čemu ti procenjuješ moju pamet i normalnost, verovatno to vi "drugosrbijanci" se osećate prozvanim da svima koji nisu vaši istomišljenici solite pamet ali budući da sam završio osnovnu, srednju školu, fakultet i master, radio kao nastavnik u školi, više od dve decenije u mnogim medijima... rekao bih ipak da sam prilično normalan iako nisam "cenjeni pripadnik strip foruma" i "eminentni kritičar...