Ma naravno da ce korigirati. Sta je sve Ludens najavljivao pa je ispravljeno. Mene ovakve stvari ni ne smetaju. Bitno mi je da se razumije sto se htjelo reci, radilo se o bilo kojem jeziku. Kad ce Zagor knjiga 28? Prekjuce sam procitao knjigu 27 i okrenem je 7 puta u ruci prije citanja. Oduvijek me odusevljavalo ovo izdanje.
Ma naravno da ce korigirati. Sta je sve Ludens najavljivao pa je ispravljeno. Mene ovakve stvari ni ne smetaju. Bitno mi je da se razumije sto se htjelo reci, radilo se o bilo kojem jeziku. Kad ce Zagor knjiga 28? Prekjuce sam procitao knjigu 27 i okrenem je 7 puta u ruci prije citanja. Oduvijek me odusevljavalo ovo izdanje.
Ni meni se nesto ne svidja ovaj redizajn, videcemo kako izgleda uzivo.
Negde sam video Teksov poster (mozda u striparnici Alan Ford) gde isto pise Teks umesto Tex ali slovo T ulazi u slovo K, kao sto u italijanskom originalu T ulazi u X i vrlo lepo je to izgledalo, steta sto i veseljaci nisu to uradili umesto ovog nezgrapnijeg resenja.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
jel celovita epizoda možda bih je kupio ako nije u nastavcima
Sacekaj sljedeci broj,kupi oba i procitaj celu pricu...to ti nije ok? Nije cudno da se Tex vucara kod Veselog kad ima takvih prigovora....ako ima prica 112 stranica kupit cu..ako 224 necu....ajme..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!