forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/08/2017 : 22:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

To se vidi da trener nije odredia konje prvi izvodjac a ko drugi,jako neozbiljno i neprofesionalno

Ne odlučuje trener ko će pucat penale.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/08/2017 : 23:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by tinton
[br]Točno sam znao da će Said promašiti penal čim su se tamo počeli svađati oko lopte.
Taj fenomen prepucavanja oko izvođenja penala mi nikada nije bio jasan. Nije da gol iz penala donosi neku slavu, a bome promašiti ga u ovakvoj utakmici izgleda stresno.

Evo ja upravo sa stadiona. Treći put u životu san otiša prije kraja utakmice.
Upravo moment kad se Said krenija otimat za balun mi se sve smučilo.
Penal nisan ni gleda upravo zbog ovoga boldanoga.

Ovaj Everton je da izvineš kurčina od ekipe.

Sjećam se iste scene u nekoj Splitovoj utakmici kada je Belle bio u glavnoj ulozi, također je promašio.
Ne mogu sa sigurnošću ustvrditi, ali mislim da je i tada Erceg izvisio za pucanje.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 24/08/2017 : 23:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
U međuvremenu....susjed Ilija na Hitnoj..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/08/2017 : 23:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/08/2017 : 23:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
[br]Točno sam znao da će Said promašiti penal čim su se tamo počeli svađati oko lopte.
Taj fenomen prepucavanja oko izvođenja penala mi nikada nije bio jasan. Nije da gol iz penala donosi neku slavu, a bome promašiti ga u ovakvoj utakmici izgleda stresno.

Sjećam se iste scene u nekoj Splitovoj utakmici kada je Belle bio u glavnoj ulozi, također je promašio.
Ne mogu sa sigurnošću ustvrditi, ali mislim da je i tada Erceg izvisio za pucanje.

Ali nevjerovatno koji debil.
U svakoj ekipi postoji hijerarhija izvođenja. To ne određuje trener, nego igrači skupa s treneron. Futač je prvi izvođač al ga nema, drugi je Vlašić, treći mislin Erceg. Čak Erceg može tražit balun jer je na njemu penal napravljen, i Vlašić bi mu ga vjerovatno prepustija, ali Said?????
Više je energije uložija u otimanje baluna nego u šut.

Šta je najgore, inače mi je dobar igrač.
Nakon ovoga mu je bolje više ne igrat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 24/08/2017 23:11:51
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/08/2017 : 23:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

usagi77
New Member

256 Posts

Member since 26/01/2015

Posted - 24/08/2017 : 23:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send usagi77 a Private Message  Reply with Quote
Samo ostavit Carilla da sve dovede u red do slijedeće godine.
Volim te Hajduče!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/08/2017 : 23:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Hajduk je bio bolji. Steta
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 24/08/2017 : 23:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zato jer su i igrali preko kurca
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2017 : 00:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by raic1922

quote:

quote:

Zato jer su i igrali preko kurca

Uživo nisu izgledali da igraju priko kurca.
Možda su ušli malo podcjenjivački, ali Hajduk se od starta nametnija i ovi nisu mogli prnit.
Ovo je daleko najbolji Hajduk u zadnjih par godina.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2017 : 00:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

U svakoj ekipi postoji hijerarhija izvođenja. To ne određuje trener, nego igrači skupa s treneron. Futač je prvi izvođač al ga nema, drugi je Vlašić, treći mislin Erceg. Čak Erceg može tražit balun jer je na njemu penal napravljen, i Vlašić bi mu ga vjerovatno prepustija, ali Said?????

Kaže Juranović: "Dogovor je bio da puca onaj tko se najbolje osjeća. Said je uzeo loptu i svi stojimo iza njega. Vratar Pickford vrijedi 30 milijuna eura"

Kaže Said: "Moja reakcija nakon dosuđenog penala nije bila u redu. Želio sam najbolje za Hajduk, uzeo sam loptu i promašio. Bio je to težak trenutak za mene, ali i velika lekcija za budućnost. Žao mi je što smo ispali. Ispričavam se navijačima zbog svoje reakcije"

Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 25/08/2017 : 00:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Definitivno da je Hajduk bio bolji. Pošto si gledo uživo očito da znaš bolje od mene, al čisto sumnjam da su igrali na 100%. Trenutno su i oni u sitnim problemima, prodali su Lukakua, na kojem im se bazirala cijela igra i doveli 5-6 novih igrača, koji se tek trebaju prilagoditi. Kao što si reko, ušli su podcjenjivački, igrali s 4 (ako ne i više) nova igrača i odigrali tako kako su odigrali, ali njima dovoljno.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 25/08/2017 : 15:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To se vidi da trener nije odredia konje prvi izvodjac a ko drugi,jako neozbiljno i neprofesionalno

Nadam se da si ovo napisa u zajebanciji

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2017 : 16:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nadam se da si ovo napisa u zajebanciji

Ja se s druge strane nadan da se ti zajebavaš kad pričaš o neozbiljnosti i neprofesionalsti. Hajduk nije ovako organiziran i ozbiljan bija od kad ga ja pratin. Trener nan je vrh.
Već san napisa ko i kako određuje ko će pucat penal.
Ovde je očito da je Said samoinicijativno napravija pizdariju.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2017 : 16:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by raic1922

Definitivno da je Hajduk bio bolji. Pošto si gledo uživo očito da znaš bolje od mene, al čisto sumnjam da su igrali na 100%. Trenutno su i oni u sitnim problemima, prodali su Lukakua, na kojem im se bazirala cijela igra i doveli 5-6 novih igrača, koji se tek trebaju prilagoditi. Kao što si reko, ušli su podcjenjivački, igrali s 4 (ako ne i više) nova igrača i odigrali tako kako su odigrali], ali njima dovoljno.

Stoji sve šta pišeš. Baš zbog svega šta si napisa san bija zadovoljan šta smo izvukli Everton. Da smo izvukli Bilbao to bi bile dvi jednosmjerne utakmice, ali Everton se moga proć. Na kraju smo ispali zbog jednog lošeg poluvremena.

Ali mene je onaj gol prisika. U drugome poluvremenu je samo tribalo nastavit isto i ovi su bili zreli za rješavanje prije produžetaka.
I onda totalno bunilo. Prvo je glupi spiker na stadionu zakasnija pustit pismu koja se uvik pušta kad igrači ulaze na stadion pa je sviralo kad je već počela utakmica, viknen "gasi to sranje" i sljedeće šta vidin je balun koji upada u gol.Kako?Šta?Koji kurac?Jel ovo moguće?
Ovakav fleš san zadnji put doživija od Thurama.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2017 : 16:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaže Juranović: "Dogovor je bio da puca onaj tko se najbolje osjeća. Said je uzeo loptu i svi stojimo iza njega. Vratar Pickford vrijedi 30 milijuna eura"

Kaže Said: "Moja reakcija nakon dosuđenog penala nije bila u redu. Želio sam najbolje za Hajduk, uzeo sam loptu i promašio. Bio je to težak trenutak za mene, ali i velika lekcija za budućnost. Žao mi je što smo ispali. Ispričavam se navijačima zbog svoje reakcije"

Ovo ti je čisti "damage control".

Izgleda da su navijači Evertona imali pik na Saida i da su ga zasuli na instagramu sa svakakvin porukama pa in se tija osvetit.
Razumin ga, ali isto je debil.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/08/2017 : 16:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ma znam, ali komično mi je bilo gledati kako ga Mirta gleda s mržnjom u očima prilikom intervjuiranja. I onda ga ispituje na nekakvom (valjda) engleskom pitanje koje bi i Said bolje razumio da je pitala na hrvatskom.

A kada je tek krenuo prema novinarima, pita jedan: "Jel' zna on hrvatski?".

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2017 : 18:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Neznan di je brni, nema ga već jako dugo, ali prije par miseci smo pričali kako je sve idealno i da samo čekan da nas strefi neko tipično za Hajduk sranje iz vedra neba. Prvo san mislija da je to sranje za ovu sezonu ozljeda Futacsa, ali nije. Ovaj gol je to sranje koje se Hajduku svako malo mora dogodit.
Lik je ono pogodija jučer i nikad više.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 25/08/2017 21:36:16
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/08/2017 : 19:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Bez obzira što smo ispali, sviđa mi se ustrajnost koju si igrači pokazali do kraja. Ono jučer je bio Hajduk.
Glede same igre, trenerski pečat se vidi; pametno markiranje, korekcija igrača koji napada igrača s loptom, blokiranje linija dodavanju su vrhunski odrađeni. Juranović mi je posebno dobro izgledao u fazi obrane (a ako je cijena da ne ide naprijed čvrsta obrana, potpisujem odmah).
Dojma sam da nam fali nekakav regista u sredini, jer Savvas koliko god da se trudi, to ipak nije.
Said i situacija oko penala su čisto samozapaljenje od previše želje. Inače, meni se Said više sviđa od Ohandze, čisto sistemski gledajući.

Dugoročno gledano što se Hajduka tiče... Iako je Carillo pokazao zavidno strateško znanje, mišljenja sam kako prave promjene nisu u sadašnjem kadru niti u treneru (mada se i tu pomaci vide + što se zadržavaju ključni igrači i ne prodaju na prvu ponudu), već u ulaganju u akademiju dovodeći ljude koji će se brinuti o podmlatku. Jednom kad se popnemo, biti će to jako dobro. Ako je pokora za to još pet godina borbe - neka.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2017 : 21:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Inače, meni se Said više sviđa od Ohandze, čisto sistemski gledajući.

I meni.

Inače, ako ovaj Sigurdson(Mamu li mu jebem) vridi 50M Eura koliko vridi Vlašić? Pretpostavljan negdi između Neymara i Dembelea.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

usagi77
New Member

256 Posts

Member since 26/01/2015

Posted - 25/08/2017 : 21:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send usagi77 a Private Message  Reply with Quote
Brni se trenutno sunača na Aljasci (barem je tako bilo prije koji tjedan). Uglavnom na nekom kruzeru plovi.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2017 : 21:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by usagi77

Brni se trenutno sunača na Aljasci (barem je tako bilo prije koji tjedan). Uglavnom na nekom kruzeru plovi.

Ufffff
Sodoma i gomora.
Jasno mi je zašto se ne javlja.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

usagi77
New Member

256 Posts

Member since 26/01/2015

Posted - 25/08/2017 : 22:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send usagi77 a Private Message  Reply with Quote
:)))

Valjda će preživiti.

P.S.
Bilo je u planu da se svi troje nađemo onaj dan ali, eto brni je bio sprijećen.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 25/08/2017 : 22:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote

Postali ste kao mafija GNK, gleda san tablicu druge lige i igra Split, a onda nakon nekog vrimena nema Splita ali tu je Hajduk II (?), baš lipo.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/08/2017 : 22:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Postali ste kao mafija GNK, gleda san tablicu druge lige i igra Split, a onda nakon nekog vrimena nema Splita ali tu je Hajduk II (?), baš lipo.

Jesi ti stvarno neljudski glup ili samo zajebavaš?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 25/08/2017 22:37:39
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000