forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 94

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 20/06/2015 : 16:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Iz A reprezentacije bi od ovih starijih trebalo ostaviti samo Matića i apsolutno nikog više!

Skoro pa da je tačno tako.Nekima zaista odavno tamo nije mesto, a neki su zaslugom raznoraznih kriminalaca i menadzera tamo potpuno zalutali.Neki bi tu i tamo mogli da prođu, ali s obzirom na to kakvi mladi momci dolaze, treba im se na vreme zahvaliti i ne zvati ih više.

Pored Matića treba zadržati i Tadića jer ume sa loptom, Nastasića, zatim Mitrovića jer je ipak robustan napadač (ali da se opameti što se tiče ponašanja) i možda Sulejmanija ako jednom konačno bude zdrav i sastavi sezonu bez povreda.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/06/2015 : 17:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Čestitke na tituli.
Bravo susjedi!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/06/2015 : 17:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
A podsetimo se malo i te '87.

http://www.yugopapir.com/2015/06/cile-1987-prva-nasa-tutula-svjetskih.html

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 20/06/2015 : 22:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Samo da i neko od ovih bude kao sto su bili kasnije ovi iz 87-me
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/06/2015 : 08:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Pocelo unistavanje Orlica:

http://www.kurir.rs/stars/starlete-dalje-usta-od-orlica-voditelj-zgrozen-ponudama-poznati-pripretili-clanak-1827795

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/oro-uhvatio-orlica-mimi-do-jutra-u-provodu-sa-kapitenom-svetskih-sampiona-clanak-1830705

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/10/2016 : 21:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Dobra bitka
Bore si i jedni i drugi. Srbija neprepoznatljiva koliko dobro igra.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 09/10/2016 : 22:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Dobra utakmica,još bolja pobeda!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/10/2016 : 22:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Srbija se branila 90% vremena, ima tri prilike i postigla tri gola (sto je procenat za pohvalu). Odbrana kriminalno losa. Ne znam kako je to dobra igra, kako rekose na radiju, jedna od najboljih partija Srbije u poslednjih 5 godina. Ovaj bljesak (iako je pobeda) se ne moze nazvati dobrom igrom. Pre bih rekao da trener ima vise razloga za brigu, nego za radost - odbrana.
Austrija je imala inicijativu, vecu zelju, konstatno je napadala.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 09/10/2016 : 23:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Austrija je imala inicijativu zato što je Srbija imala taktiku da igra na kontre. Ipak je Austrija kompkatniji, uigraniji, pa i kvalitetniji tim.

S onakvom kriminalnom igrom Mitrovića, Ivanovića i Rupavine, nejasno mi kako su uspeli da pobede. Stojković ih izvukao, to svakako.

Srbije je imala mnogo više od tri prilike. Ne slažem ni s tim da je Austrija imala veću želju.
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 10/10/2016 : 02:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Ajde sada malo trezveno i racionalno na osnovu činjenica da analiziramo stvari i osvrnemo se na ono što ste vas dvojica iznad mene napisali, a šta definitivno nije istina, barem ako smo istu utakmicu gledali (radio je druga priča).

Stojković ništa više nije mogao da spase naš tim nego što je austrijski golman spasao austrijski tim.Stojkoviću što se tiče skidanja zicera zasluge idu samo za onaj šut u prvom poluvremenu kada je na vreme istrčao i skratio ugao i telom odbranio.Sve ostalo su bile ili lake lopte ili promašaji van okvira gola igrača Austrije.
Sa druge strane golman Austrije je odbranio dva šuta Mitrovića u izglednim šansama, jedan kod 2:1 za nas u prvom poluvremenu kada je isto kao i Stojković lepo istrčao i skratio ugao, a drugi kod 2:2 u drugom poluvremenu kada je Mitrović šutirao sa ivice kaznenog prostora, a golman loptu koja je zakačila i jednog austrijskog igrača izbio u korner.Zatim, austrijski golman je u prvom poluvremenu, na njegovom samom kraju odbranio i šut Kostića i dosta izgledne pozicije unutare šesnaesterca.
Dakle, pre bi se moglo reći da je austrijski golman spasao Austriju težeg poraza, a Austriju je najviše koštao Arnautović sa 2 ili 3 promašaja, no imali smo i mi još pokoji i par brzopletnih reakcija Rukavine u završnici kada je moglo biti dosta opasnije po gol Austrije.

Što se tiče naših šansi, dakle bilo ih je itekako više od samo 3 postignuta gola.Neke sam spomenuo, a sećam se i one kada je Mitroviću u prodoru, u šesnaestercu kada se spremao da šutira u zadnji tren izbijena lopta u korner i takođe one kada je već bliže kraju Gudelj iz dobre pozicije šutirao preko prečke.

Ne vidim poentu da se pišu stvari koje jednostavno nemaju veze sa istinom i sa onim što se zaista dešavalo na terenu.

Da ima stvari koje ne štimaju u našoj igri, ima, ali ima i sve više i onih dobrih, čak i zaista jako lepih poteza.Ne znam kako niko da se osvrne na veliku borbenost i dosta trčanja naših momaka što u prošlosti nije često bio slučaj, a takođe i na popriličnu nesebičnost tokom igre, zaista je soliranje bez neke preke potrebe svedeno na dosta manju meru.
Malo nas je previše na ovoj utakmici koštao Stefan Mitrović u odbrani, ali Muslin je rekao da je Vuković iznenada zaradio povredu pete inače bi on igrao, a Maksimović očigledno nije još dovoljno spreman.Verujem da će već protiv Velsa što se tiče odbrane biti druga priča.

Ne treba zaboraviti da je Austrija prošle kvalifikacije završila sa valjda svim pobedama i samo jednim nerešenim ishodom, a zna se gde smo bili mi, tako da ne znam šta se u ovoj situaciji može više očekivati on naših momaka, pogotovo što je jasno da ćemo vremeno igrati verovatno samo bolje, a ne gore, sve kako se tim više bude uigravao.
Ne znam da li je Austrija baš kvalitetnija ekipa, ko zna, možda u ovom momentu i jeste, ali sam siguran da to neće dugo potrajati i da itekako možemo da budemo ispred njih u grupi.Naš tim, plus oni igrači iz mlade naše reprezentacije, ima daleko veću perspektivu od austrijskog, sem Kolarova, Ivanovića i Stojkovića (koji je opet golman i oni duže traju) svi naši ostali igrači su daleko od nekog smiraja karijere, a talentovani mladi momci tek će da pristižu u tim i to u sve većem broju.
Ne zaboravimo da je ekipi na ove 3 utakmice nedostajao i Nemanja Matić, zanimljivo, da je neko pre početka kvalifikacija pitao ko je vođa ove ekipe, svi bi rekli da je to Matić, eto sada se zasluženo spominje i Tadić, a možemo da zamislimo kako će to izgledati na terenu kada već protiv Velsa budu bila obojica.

U svakom slučaju, svaka čast momcima i idemo dalje, u Vels barem po bod, mislim da će nam odgovarati činjenica da će Vels biti pod pritiskom u tom meču.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 10/10/2016 : 07:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Daleko je ovo sve od dobre igre. Da je bila malo kvalitetnija ekipa razvalila bi nas žmurećki.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/10/2016 : 09:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Evo i mene.

Igra je bila daleko od neke fenomenalne, ali ako se setimo kako smo igrali poslednjih godinu-dve, ovo je bilo na sasvim dobrom nivou. Bilo je naznaka neke igre, a to je ono što nam je nedostajalo još od Antića. Od njega, pa do danas, sve je to bilo neko gurkanje lopte.
Izgleda da mi još uvek mislimo kako smo neka velesila u fudbalu, pa smo "jedva i na sreću" pobedili Austrijance. Oni su od nas već više godina mnogo ozbiljniji tim, ovo im je prvi poraz posle 12 utakmica, a nisu baš uvek igrali protiv nekih anonimusa. Tako da je ova pobeda odlična stvar, ponajpre što nismo pobedili na sreću. Ne zaboravimo da su oni drugi gol postigli iz ofsajda, a da je i prvi bio naš poklon. Mi smo golove postigli iz akcija, i osim onog Tadićevog, ne bi se moglo reći da se radilo o sreći. Odbrana nam je kriminalna, ali valjda smo se navikli da nam to bude ubedljivo najjači deo tima, pa smo iznenađeni. Sada barem imamo sredinu terena, a to nismo imali (opet) još od Antića.

Stojković: meni rupa bio i ostao. Odbrani neke fenomenalne lopte, a onda primi zicer. Da li je Rajković bolji od njega, teško je reći. Jeste da nas je Stojković juče par puta "izvadio", ali je to nekako bilo više na mišiće nego na znanje. 7
Ivanović: čovek definitivno ima nekih problema, da li privatnih ili profesionalnih, ne znam. Ali je nemoguće da neko za jednu sezonu zaboravi da igra fudbal. Ipak, naša odbrana je juče igrala dosta agresivno i otvoreno, što je moglo da nam se obije o glavu protiv brzih Austrijanaca. 6
S. Mitrović: zašto je taj čovek u reprezentaciji, ne znam. Kapiram ja da nemamo kvalitetnih odbrambenih igrača, ali on je juče bio na nivou seoske lige. 5
Nastasić: odličan, nedostaje nam još takvih igrača. U onom haosu juče se i on uklopio u lošu odbranu, ali sve u svemu je dobar. 7
Rukavina: solidan, dosta je rupa popunjavao, ali je više igrač za blok odbranu. Juče je bio na više momenata izgubljen, pravio je neshvatljive greške, pa onda opet imao odlične poteze. 6
L.Milivojević: odličan igrač, stabilan i staložen. Nevidljiv, ali igrač koji završava prljave poslove i ispomaže gde treba. Bio je odlična veza ka Tadiću, pomagao odbrani a i pokretao napade. 8
Fejsa: Meni još jedna nepoznanica, zašto je taj igrač u prvih 11? On i Kolarov uopšte nisu kompatibilni, Fejsa je još uz to veoma nesiguran i nedovoljno profilisan za ovaj tim. 5
Kolarov: snalazi se kako zna i ume. Koliko god ga kudili da je zaboravio da igra, kod Gvardiole je standardan, a kod nas je juče valjda najviše od svih pretrčao. Nije u formi kao pre godinu-dve, ali je ipak čovek koji pravi razliku na njegovom delu terena. 7
Kostić: odličan, brz, ali na momente nesiguran i pravi potez više bez potrebe. Ipak, dobro sarađuje sa zadnjim veznim igračima i pravi tranziciju. 7
Tadić: bez reči. Ja stvarno ne znam kada je publika uzvikivala ime nekog igrača iz reprezentacije. Juče je odigrao fenomenalno, pitanje se postavlja šta raditi kada on ne bude imao svoj dan. Kako god, izrasta u igrača prve lige, ne bih se iznenadio da već na zimu, ili najkasnije sledećeg leta ode u neki top klub. Ja bih lično voleo da zameni Injestu u Barci, ali to je već PSE razmišljanje. ;) 10
A. Mitrović: panj bio, panj ostao. Nije me briga što je juče postigao dva gola. Jendostavno se našao da pravom mestu i to je to. Postavio je nogu, to jest glavu i završio posao. U situacijama kada je trebalo na uradi nešto sam, izgledao je brutalno amaterski. Ima 22 godine a ne može da potrči deset metara i stigne loptu? Nema apsolutno nikakav pregled igre, Tadić je završio čitav posao za njega, i on se, ni kriv ni dužan, našao u ulozi heroja. 6

Kako god, ja sam pobedom više nego zadovoljan, a momenti dobre igre mi daje nadu da će biti još bolje. Pobedili smo boljeg od sebe, dobili na samopouzdanju i to je ono što nam je trebalo trenutno.

Neka "moja" reprezentacija, koja bi u mojoj glavi uspela da se nosi sa drugim bi bila (svstan sam dupliranja pozicija, ali svejedno):

Stojković(Rajković)
Basta, Nastasić, Kolarov, Maksimović
Milivojević, Matić, Ljajić
Tadić, Kostić, i u nedostatku iole dobrog napadača Katai/Marković

Rezerve: Rukavina, Sulejmani, Milinković-Savić, Ivanović, Gudelj, Grujić...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 10/10/2016 09:35:13
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/10/2016 : 09:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Huntere, odlicna analiza. U potpunosti se slazem.
Dolaze neka bolja vremena, samo neka momci zadrze samopouzdanje.
Jadnije/losije/gore od proslih nekoliko godina tesko da moze.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/10/2016 : 16:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Svako ima svoje misljenje, postujem.

Ono juce je bila jurnjava po terenu, golovi iz kontre. Da Austrija nije igrala napadacki, ko zna kako bi se igraci Srbije snasli. Treba pridodati Ljajica napred sa Kosticem i Tadicem.
Potrebno je da prodje odredjeni period da bi se videlo da li je ovo zaista napredak ili se jednostavno pogodilo da odigraju bolje, na oko lepo...

Tadic do juce nije bio potreban Curcicu (ili njegovim nalogodavcima).

Uglavnom, pobeda je pobeda, ali ima tu puno losih momenata.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 10/10/2016 : 17:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se svi slažemo da igra nije bila odlična, daleko od toga, ali daleko je i od toga da je bila loša (sem Stefana Mitrovića).
U svakom slučaju Austrija nije bila bolja od nas, a radi se ipak o dobroj ekipi, bez obzira na to što je u prošlosti bila sasvim prosečna.Ako smo ponešto sreće imali, vratilo nam se za ono sa Irskom kada smo apsolutno zaslužili pobedu, no nismo je izborili, pre svega zbog promašena 2 neverovatna zicera Pavlovića i Ivanovića.

Protiv Velsa će biti bolje i u odbrani, pre svega jer će i Matić tu doprineti svojom boljom kontrolom lopte i njenim prenosom na protivničku polovinu, a mislim da će i Maksimović konačno zauzeti uz Nastasića i Ivanovića svoje mesto štopera.Ako i Bane ne bude kiksara protiv Velsa i Aleksandar Mitrović ponovi ovakvu partiju, eto konačno ćemo ostati bez nekih teških rupa koje mogu da nam nanesu štetu.Ipak, pribojavam se nekog kiksa Ivanovića.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/10/2016 : 20:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Korektna igra, sa kiksevima odbrane i odlicnim potezima navale.

Mene nerviraju izjave, kao sto je Muslinova... da l je to samo za javnost ili ne, ali nema iskrenosti... kao da se tera neki inat ili sta, ali kada kaze da je zadovoljan igrom Mitrovica... poserem mu se u izjavu... ne znam kako igra momak, jeste kiksnuo i to nije nista strasno, desava se, ali izjava je glupa i uvredljiva za obicnog coveka.. kazi covece, kiksnuo je, desava se, radicemo na boljitku, ima podrsku u ekipi.. ovako, vredja i igraca i nas... bolje biti iskren, nego uvijati svoje izjave.. nervira me to sto nema hrabrosti i postenih izjava, sve su sablonske...

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 10/10/2016 : 21:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Korektna igra, sa kiksevima odbrane i odlicnim potezima navale.

Mene nerviraju izjave, kao sto je Muslinova... da l je to samo za javnost ili ne, ali nema iskrenosti... kao da se tera neki inat ili sta, ali kada kaze da je zadovoljan igrom Mitrovica... poserem mu se u izjavu... ne znam kako igra momak, jeste kiksnuo i to nije nista strasno, desava se, ali izjava je glupa i uvredljiva za obicnog coveka.. kazi covece, kiksnuo je, desava se, radicemo na boljitku, ima podrsku u ekipi.. ovako, vredja i igraca i nas... bolje biti iskren, nego uvijati svoje izjave.. nervira me to sto nema hrabrosti i postenih izjava, sve su sablonske...

To su svi naši selektori radili, mislim na takve izjave, pa čak i stranci koji su nam vodili nacionalni tim.Teško da Muslin sada tu može nešto da otstupa, mada jeste naglasio da je Vuković imao problema sa petom čime je nagovestio da bi da toga nije bilo verovatno on igrao, a ne Mitrović.U svakom slučaju mislim da Mitrovića više nećemo gledati u prvoj postavi, a pitanje da li će biti i pozivan kada Maksimović i Rajković budu potpuno spremni, taman taj jedan igrač viška može da ide za sredinu terena sada kada se i Matić vraća u tim, a recimo Radoja zaslužuje da bude na barem tom spisku rezervi.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 11/10/2016 : 20:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Ma Tadic, Katai i Ljajic
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 04/11/2016 : 23:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Tadiću je stvarno mjesto u nekom klubu iz svjetskog top 5, neka ona budala Mourinho kalkulira za koliko je mogao uzeti njega, a koliko je izvalio za onu rupu Pogbu. A Fellaini ne bi bio pojačanje ni za Cibaliju, sorry Vinkovci :)
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/09/2017 : 20:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Lagan trening protiv Moldavije, taman da se zagriju za Irce.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16994 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 02/09/2017 : 20:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Irci su kiksali u Gruziji, to je jako važno.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/09/2017 : 12:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Kada se samo sjetim proslih kvalifakacija...Ovo je nova, preporodjena Srbija. Jaki su, sigurno ce biti prvi u grupi. Mislim da imaju dobru sansu da i na SP prodju grupnu fazu, bez obzira ko ce im biti protivnik.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16994 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/09/2017 : 13:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Ali opet mi nije jasan izbor nekih igrača, kako je moguće da ni na klupi nema mjesta za Sergeja Milinkovića-Savića i Vujadina Savića? A u prvom timu obično igra Rukavina kao veteran.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 03/09/2017 : 14:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Steta za Irce. Glupo izgubljeni bodovi.

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 03/09/2017 : 15:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Nemam neku volju da bilo šta komentarišem u sportskom delu foruma, ali stvarno čovek ponekad može ovde zaista baš svašta pročitati.

Šteta za Irce?
Da, zaista prosečan Irac je sigurno razočaran učinkom njegove reprezentacije u utakmici protiv Gruzije, ali prosečan stanovnik Srbije-to je već druga stvar.Irci će imati već za koji dan priliku za popravni upravo protiv Srbije pa me zanima ako kojim slučajem ni tu ne urade ono što bi želeli da li će opet biti šteta za njih, naravno gledano iz ugla prosečnog stanovnika Srbije?

Gledano iz ugla prosečnog Gruzina, šteta je što njegova reprezentacija nije učinila više protiv Irske jer je bila bolji rival na tom meču, imala dosta više šansi i daleko veći posed lopte.Shodno tome može se reći i da je šteta za Gruziji gledano i iz ugla neutralnog posmatrača koji voli fudbal jer je Gruzija igrali isti na osetno lepši način u odnosu na Irsku.

Što se tiče spomenutih Sergeja Milinkovića-Savića i Vujadina Savića, za prvoga sve znamo i zaista nikako ne valja što ga Muslin ne poziva u ekipu, ali spomenuti ovog drugog je u najmanju ruku smešno.
Dotični Vujadin Savić verovatno ni sam sebe da ima tu mogućnost ne bi preporučio za nacionalni tim.On je svojevremeno bio standardni član naših mlađih selekcija, nijedan selektor ga tu nije izostavljao, naprotiv, no momak se posle nije razvijao kako treba, a u stvari verovatno zato što jednostavno nije imao taj kvalitet jer jedno su mlađe selekcije nacionalnog tima, a drugo ozbiljniji evropski klubovi i A reprezentacija tvoje zemlje.Dotični se zato i vratio u Srbiju gde mu je nedavno protiv Partizana Suma (koga već neki nazivaju inače promašajem prelaznog roka)proturao loptu kroz noge i pravio potez za TV špice.No, uostalom, ako bi neko dobijao poziv selektora za A tim, a da imalo vredi (znači da je bar u rangu kvaliteta Gudelja,Fejse ili sličnih), onda je to Vujadin Savić jer svi znamo koliki ugled uživa njegov otac i koja garnitura trenutno ima glavnu ulogu u našem fudbalskom savezu.Momak je jednostavno miljama daleko od A reprezentacije, da nije, s obzirom na to koliko je uvek medijski propraćen, sigurno bi dobio poziv, ali ponavljam, on je inače dobar momak, voli svoju zemlju i sam zna da ne zaslužuje da igra za nacionalni tim, kvalitetom naravno, ne eventualnim odnosom prema dresu ili obavezama koji nisu sporni.

Go to Top of Page
Page: of 94 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000