E odlično, volim kad ovako ima prostora u policama jer se vidi da se očekuju novi brojevi a ne kao kod većine koji ubace sve živo. Nema govora da to nisu lijepe i raznovrsne kolekcije ali šta će ti iza zadnjeg Texa neka Fibra ili Darkwood, pa Tex ide dalje, šta ćeš onda?
Sad tek vidim na ovim kolekcijama da je VČ nakon hrpe izdanih brojeva mjenjao ne samo naziv stripa(valjda zbog pravopisa),već i sam izgled stripa,tj.dizajn,na većini Bonelli serijala.Po meni potpuno nepotrebno i besmisleno i narušava izgled kolekcije.Ja imam samo prvih pet VČ-ovih DD superbook-a,tako da to nisam prije primjetio.
@bvagner3 Nije izgled stripa toliko presudan, makar ne meni. Bitnija je sadržina. Osim toga ovako je šarenije, a novi dizajn stripova VČ je svakako ljepši od starog.
They have money for wars, but can't feed the poor!
Slažem se da je bitniji sadržaj od izgleda stripa,a i to da je novi dizajn ljepši od starog,ali meni npr.ljepše izgleda Alan Ford klasik,gdje se od prvog do zadnjeg broja nije mjenjao dizajn tj.izgled stripa,od npr.borgisovog Alana gdje je mjenjan nakon svakih nekoliko brojeva.Moje je mišljenje ako se s jednim izgledom stripa počne onda se toga treba držati(makar i ako nije najsretnije)i tako izgurati do kraja.Ajde kada se promjeni izdavač kao npr.na Dilanu kada je nakon Slobodne došao Ludens pa uveo neka svoja pravila i dizajn,ali da isti izdavač ide mjenjati dizajn i naziv stripa i to nakon hrpe brojeva se eto,bar meni ne sviđa previše.
Slažem se da je bitniji sadržaj od izgleda stripa,a i to da je novi dizajn ljepši od starog,ali meni npr.ljepše izgleda Alan Ford klasik,gdje se od prvog do zadnjeg broja nije mjenjao dizajn tj.izgled stripa,od npr.borgisovog Alana gdje je mjenjan nakon svakih nekoliko brojeva.Moje je mišljenje ako se s jednim izgledom stripa počne onda se toga treba držati(makar i ako nije najsretnije)i tako izgurati do kraja.Ajde kada se promjeni izdavač kao npr.na Dilanu kada je nakon Slobodne došao Ludens pa uveo neka svoja pravila i dizajn,ali da isti izdavač ide mjenjati dizajn i naziv stripa i to nakon hrpe brojeva se eto,bar meni ne sviđa previše. Apsolutno se slažem s tvojim mišljenjem.