Meni i dalje nije jasno da je TEX knjiga moglo do sada izaći čak sedam a Marti Misterija knjige samo tri!
Vronski , Vronski ..... Bog ti da zdravlje , triba samo malo mozak uključit , kako može izać isti broj knjiga Kad je prva Teks knjiga izašla 2010. u 10-om misecu a knjiga Marti Misterije 2013. u 10-om misecu.Dakle tu je to negdi , ali svakako jako sporo kod oba izdanja pa me ne bi začudilo da im je maskota "Mali puž sa teškim torbama" na ulazu u redakciju VČ-a
Meni je ovo bilo odlicno kada sam ga citao u extra izdanju kao klinac. Videcemo kako ce izgledati na drugo citanje ali ne verujem da ce biti mnogo slabije.
Redovnost tempa izlaska , stvori kod crtača tija ne tija pritisak koji se odrazi na crtež.Vjerovatno je to period kad je zbog pritiska crta noću ,kako je sam priča a žena mu je znala gumicom brisati ostatke olovke posli tuša. Istina ,crtež je kod Krilatog osvetnika odličan i šteta je ,da se Bignotti ubacija u Teror šeste planete .
jedina razlika izmedju akronjana i leteceg osvetnika je sto je ferrijeva ruka delovala smirenije u osvetniku i crtez je laksi, cistiji. u akornjanima deluje kao i da je sam ferri zurio da sto pre odradi zadato. ima dosta i otaljanih kadrova, pogotovo u poslednjem delu price.
Tako je. Prve dve sveske su bile tu i tamo solidne (do momenta otlrovenja Helingenovog praznog groba) ali je odatle prema kraju sve veći fušeraj, što anatomski što kadrovski. A ni Nolitta nije baš zastao desetak sekundi nad poslednjih sto strana. Kraj je bože sačuvaj. Od potencijalne epske bitke ispade gađanje praćkom desetak akronjana.
I nikako mi ne ide u glavu, sto ljudi toliko ne vole bignottija... covek, koliko je brzo radio, i baktao sa sa raznim zanrovima, od zagora, preko kita telera, mister noa, do martija misterije (a ranije i mikija i bleka), a odrzavao taj neki svoj nivo crteza i kvaliteta, stvarno je za svaki respekt a ne osudu i prezir.
Ma da ne bude zabune , Binjoti je dobar crtač , na pr. u VUDU ili SJEKIRA I SABLJA skroz mi je dobar .Samo ne volim kad se dva crtača u istom stripu isprepliću, volim kad jedan crtač odradi cilu priču . Kod Kit Telera,Mister No-a i Martija Misterije mi je još bolji tj. odličan.
I nikako mi ne ide u glavu, sto ljudi toliko ne vole bignottija... covek, koliko je brzo radio, i baktao sa sa raznim zanrovima, od zagora, preko kita telera, mister noa, do martija misterije (a ranije i mikija i bleka), a odrzavao taj neki svoj nivo crteza i kvaliteta, stvarno je za svaki respekt a ne osudu i prezir.
Ma da ne bude zabune , Binjoti je dobar crtač , na pr. u VUDU ili SJEKIRA I SABLJA skroz mi je dobar .Samo ne volim kad se dva crtača u istom stripu isprepliću, volim kad jedan crtač odradi cilu priču . Kod Kit Telera,Mister No-a i Martija Misterije mi je još bolji tj. odličan.
+1
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!