Ja sam vise za Kill Or Be Killed od pomenutog dvojca. ;)
ili
Sleeper Omnibus Fatale Deluxe Edition Volume 1 i 2 ..može i pojedinačni The Fade Out Deluxe Edition ..može i pojedinačni Velvet Deluxe Hardcover Incognito Classified Edition Kill or Be Killed Volume 1 i 2
X-9 Secret Agent Corrigan Volume 1-6 Steve Canyon: The Complete Series Volume 1-6
Guera..Django Unchained Guera..The Goddamned Volume 1 : Before The Flood
W.Ellis James Bond Volume 1 i 2
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
*Scalped *Stiv Kenjon *100 metaka *Lone wolf and cub *nešto od Urusave (Monster,Pluto,20th Century boys) *Aama (Frederik Peeters);a posle može i Lupus od istog autora *nešto od Bruna (crtača) - Inner city Blues ili Biotope *sve od Vilfreda Lupana *Survivants od Lea *još Tezuke i Tanigučija *Usagi Yojimbo * Ralph Azhama u integralu
nakon dve i nešto godine,nešto se ipak desilo po pitanju striopva sa moje liste: Skalpirane Fibra uskoro završava,a i 100 metaka naredne godine. Aamu objavljuje DW;nažalost ne u albumskoj formi,ali bitno je da se objavljuje. Od Lupana ide svašta nešto;ili je već gotovo - Stare furune,Ćao đaci,Okean ljubavi,Majmun iz Hartlpola,Čovek koji nije nosio)ili voleo) vatreno oružje. Preživeli od Lea idu sledeće godine.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Marko daj još američkih NEsuperheroja. Scalped, Sandman, Y last man, Transmetropolitan...itd.da ne nabrajam sad....sve super stripovi i super pogođeni.
Vidio sam da si u jednom postu spomenuo da imaš u planu još 10-ak američkih stripova...ali strah me da tu većinu zauzimaju Marvel i DC heroji.
Daj još malo Vertiga i Imagea :)
Što je sa stripovima: -Hellblazer -American Vampire -DMZ -The Boys -Outcast ...
Jesu oni već otpali iz kombinacija ili nisi uopće još razmišljao o njima?
nadao sam se Titeufu, ali sad vidim da je to odradio SC.....
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."