Bilo bi lijepo kada bi ova 3 dana razmaka bio korak k tome da knjižare dobiju stripove i do 15ak dana prije kioska. Sada je to slučaj samo u srpnju i kolovozu. Nama koji kupujemo na kioscima to ne bi ništa značilo, a ljudima koji žive od ovoga u knjižarama itekako bi, jer uvijek će biti nestrpljivih.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Veselimo se što dolazi finale ili što dolazi kraj?
Nisam pročitao niti jednu epizodu JA sage,iako mi fale možda tri broja,po komentarima i onome malo što sam pročitao očekujem dosta, a pogotovo od antarktike. Inače fasciniran sam tim kontinentom,dakle zagor i antarktika,mislim da se ne može faliti ni da hoće.
Nisam pročitao niti jednu epizodu JA sage,iako mi fale možda tri broja,po komentarima i onome malo što sam pročitao očekujem dosta, a pogotovo od antarktike. Inače fasciniran sam tim kontinentom,dakle zagor i antarktika,mislim da se ne može faliti ni da hoće.
Što se bliži kraj to su priče bolje. Ova bi mogla još biti i najbolja. Međutim, općenito je dosta slabije od odiseje u devedesetima.
I očekujem nešto slično tim legendarnim epizodama kao što je sedam gradova cibole, prolazak na svjerozapad... Znam da ne mogu očekivati baš tu razinu ali ma i približno tome bi me zadovoljilo,iako znam da ću uživati čitajući bez obzira na kvalitet.
Što se bliži kraj to su priče bolje. Ova bi mogla još biti i najbolja. Međutim, općenito je dosta slabije od odiseje u devedesetima.
Nevezano direktno za temu, ali danas sam slučajno naletio na članak čovjeka koji kaže da daje 20,000kn ako mu netko pošalje pravu fotografiju cijele Antarktike. Eto prilike za zaraditi.
Pročitao sam ovaj broj i nisam nesto zadovoljan procitanim. Mogla je priča bez frke stati u 2, 2 i pol broja. Shvaćam Buretovu potrebu za prepričavanjem povijesnih događaja, to pridonosi nekoj ozbiljnosti priči, ali ipak je malo pretjerao ovdje. Naime prvih 35 stranica je retrospekcija sto je na kraju rezultiralo zbrzanim krajem. Sam vrhunac priče je dobar, ali moglo se to i bolje razraditi da nije toliko stranica potrošio na povijest.
Da ih bar pošalju u sve striparnice širinom HR, bilo bi zasad ok. No, kako vidim, bar jednu od njih već neko vrijeme doslovno sabotiraju. I to jednu od najpouzdanijih i najprofesionalnijih, ako ne i najbolju. Ma tuga i žalost šta tome poštenom i vrijednom čovjeku rade.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Dobija, da, ali s pitaj Boga kolikim zakašnjenjem. A i to tada kad su većina čitatelja svoje primjerke već pokupovali po kioscima i, naravno, u ZG. Eto čovjek već preko mjesec i pol dana nije dobio niti jedno novo Ludens izdanje. Dobio bi ga, naravno, ukoliko svaki tjedan zapali sam iz Đakova via ZG tih 240-ak km (x2). Nemam sad namjeru širiti tu temu po ovom topiku, no da nešto smrdi, to stoji. Moguće je i da nije poželjeno pohvaliti profesionalni oblik poslovanja i top korektan odnos prema kupcu od strane pomenute striparnice, kao u istom mahu skrenuti pažnju na nedostatke poneke druge, ali zabraniti mi (tj., nama mnogima) to nitko ne može, amin!
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...