sa Babilonom nemam saradnju, što ne znači da ja nisam zainteresovan za saradnju sa njima ali komlikovana mi je dostava generalno u Hrvatsku Srbiju ili Sloveniju tako za sada jedino u HR stripovi na kvadrat ili ako ti imaš neki prijedlog ja sam ZA
Ma čemu komplicirat , uzet ću u stripovima na kvadrat . Inače da ima u Babilon , tamo bi prije uzeja jer sam zadovoljan uslugom i to mi je prva opcija .Živija .
sa Babilonom nemam saradnju, što ne znači da ja nisam zainteresovan za saradnju sa njima ali komlikovana mi je dostava generalno u Hrvatsku Srbiju ili Sloveniju tako za sada jedino u HR stripovi na kvadrat ili ako ti imaš neki prijedlog ja sam ZA
Pa gdje i s kim ćeš lakše ako ne s njim? Šta čekaš? Ako treba, eto mene do Gradiške, ti iz B. L. - nađemo se negdje u Laktašima i eto....spičim ti sve za Đakovo!
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Zašto se ovaj dobar strip potpuno uništili najlošijim otiskom u istoriji izdavaštva stripova? Nazubljene linije i slova, crna boja je sivo sito itd. Strip koji je u originalu fenomenalno obojan u vašem izdanju je obliku strip-duha. Bez veze...
Zašto se ovaj dobar strip potpuno uništili najlošijim otiskom u istoriji izdavaštva stripova? Nazubljene linije i slova, crna boja je sivo sito itd. Strip koji je u originalu fenomenalno obojan u vašem izdanju je obliku strip-duha. Bez veze...
Ne znam kakav si primjerak dobio/kupio ali moj nije takav. Sad možda imamo različite kriterijume o kvalitetu... Ovo "u istoriji izdavaštva" je blago rečeno pretjerivanje
Dzaba se ti jedis, cinjenica je da je ovo najlosije odstampan strip koji imam u kolekciji, nazalost. Doduse korice ste dobro uradili da ne bude da samo kritikujem.
ne brini ti za mene samo nastavi sa wunderwaffenom
Naravno da ću da nastavim, samo dajte mu malo po tehničkom kvalitetu izdanja. Ako nemate dovoljno para objavite žiro račun za dobrovoljne uplate, možda ižickate i za farbu...