forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 08/10/2017 : 13:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message
Johny ima pravo u vecini spomenuti stvari. Mene se izbacilo sto sam cestitao Dan nezavisnosti, i to od strane Manhuntera.. a swampacija je to ispratio sa pljeskom. Ali neka ne smeta Dobrica to je bitno.

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/10/2017 : 14:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ma jadni vi. Šmrc, šmrc. Srbin vas je izbacio zbog postova koji se direktno kose s pravilima foruma. Šmrc, zločesti Srbin vas mrzi i sprečava da govorite O SVEMU osim o politici i religiji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/10/2017 : 14:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Manhunter jest loš moderator, ali mislim da reći da je sklon četničkoj ideologiji ili "velikosrpstvu" nije ni približno istini.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 08/10/2017 : 14:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message
Ti mene nisi izbacio zbog politike ni zbog religije, zbog cega znas samo ti. A sad jesi li ili nisi nacionalista to ne znam.
A da si los moderator e to znam.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13027 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/10/2017 : 15:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Život je nepravedan. Odrastao čovjek bi to trebao znati.

Have mercy
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 08/10/2017 : 15:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message
Da suti i trpi. Neka hvala ali ne.

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 08/10/2017 : 15:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Neću dublje ulaziti u cijelu situaciju. Reći ću samo da mi je difool često znao ići na živce nekim stvarima, ali ustrajnost da štiti odanost maršalu (za kojeg nemam baš puno simpatija) treba poštivati. Izrekao je dosta optužbi na račun huntera, tu ne znam kako bih se postavio. Inače nisam imao dojam da je radikalni nacionalist, ali ima tu nekih detalja koje je jd iznio a koji su prilično dvojbeni.

Ono što ću svakako reći je ovo - tko god Ćosića vidi samo kao književnika i poriče neke druge stvari time samo potvrđuje onu njegovu poznatu konstataciju. Da je sad ne citiram znate koja je. Vronski je najbolje potvrđuje.

A da ima pristranih sankcioniranja sigurno ima. To su moderatori često prakticirali. Po meni politiku treba izbaciti trajno s foruma, jer doslovno svaki put tu nastaje kaos i izbacivanja. Nema te situacije u svijetu koja se na neki način ne poveže na kraju s nama ovuda. No dobro, ja ionako ne spadam u aktivnije forumaše pa moje mišljenje po tom pitanju nije previše bitno. Ionako svaštaru u zadnje vrijeme izbjegavam maksimalno. Ipak sam ovdje zbog stripova i aukcija i ne da mi se riskirati nečiju navlakušu.

U biti, to bih kao mod najviše sankcionirao - navlakuše.

Dalje nema smisla ulaziti u problematiku, jer znam točnio kako bi to moglo ići, a ne da mi se prepucavati. Dan je lijep sunčan i treba uživati dok se može.
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 08/10/2017 : 15:51:30  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by wolf

Neću dublje ulaziti u cijelu situaciju. Reći ću samo da mi je difool često znao ići na živce nekim stvarima, ali ustrajnost da štiti odanost maršalu (za kojeg nemam baš puno simpatija) treba poštivati. Izrekao je dosta optužbi na račun huntera, tu ne znam kako bih se postavio. Inače nisam imao dojam da je radikalni nacionalist, ali ima tu nekih detalja koje je jd iznio a koji su prilično dvojbeni.

Ono što ću svakako reći je ovo - tko god Ćosića vidi samo kao književnika i poriče neke druge stvari time samo potvrđuje onu njegovu poznatu konstataciju. Da je sad ne citiram znate koja je. Vronski je najbolje potvrđuje.

A da ima pristranih sankcioniranja sigurno ima. To su moderatori često prakticirali. Po meni politiku treba izbaciti trajno s foruma, jer doslovno svaki put tu nastaje kaos i izbacivanja. Nema te situacije u svijetu koja se na neki način ne poveže na kraju s nama ovuda. No dobro, ja ionako ne spadam u aktivnije forumaše pa moje mišljenje po tom pitanju nije previše bitno. Ionako svaštaru u zadnje vrijeme izbjegavam maksimalno. Ipak sam ovdje zbog stripova i aukcija i ne da mi se riskirati nečiju navlakušu.

U biti, to bih kao mod najviše sankcionirao - navlakuše.

Dalje nema smisla ulaziti u problematiku, jer znam točnio kako bi to moglo ići, a ne da mi se prepucavati. Dan je lijep sunčan i treba uživati dok se može.

Pa hajde, citiraj je, da vidim šta ja to "najbolje potvrđujem"...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/10/2017 : 16:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Dok sam ovde nacionalista, danas imam super konverzaciju sa Hrvatima na FB. Tema: filmovi.
Dok me ne skuže da sam velikosrbin.

Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 08/10/2017 : 16:50:44  Show Profile Show Extended Profile
Najveći velikosrbin je Bobi Marjanović, ima 225cm!!!!!

Edited by - vronski 3 on 08/10/2017 16:51:15
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 08/10/2017 : 16:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
Ja ovo uopce ne razumijem.
OK, ja osobno nisam nikad imao potrebu za pripadanjem ikakvoj zajednici, a pogotovo ne nekoj virtualnoj, forumaskoj. Jos manje za popularnoscu u takvom nekom drustvu.
I, jednako tako, nisam nikad pronalazio uzitak u citanju toga kako netko prepricava necije tudje misli. A jos manje kako prepricava tudja umjetnicka djela. (Mislim, ili imas svoje, originalne misli, ili mi nisi zanimljiv. Ili si ti sam nesto napravio, ili cu ici pogledati sto je napravio netko tko jest nesto napravio.)
Ali cinjenica je da ovdje postoji jedna virtualna "zajednica" i da ljudi poput JD-a u njoj uzivaju (u oba smisla te rijeci) nekakvu popularnost.
I cinjenica je da tu zajednicu povezuje to izmjenjivanje tudjih misli i tudjih misljenja o tudjim djelima.
I cinjenica je (vidi se po broju postova) da nekim ljudima to ocito u zivotu treba.
Zasto bi se, dakle, netko poput JD-a svojevoljno toga lisavao, istjerujuci pravdu oko neke djetinjarije, meni stvarno nije jasno.
Meni to ima smisla kao i da kaze: "Ako ne smijem parkirati auto na cesti, onda necu imati hrcka". Nije da shvacam zasto bi netko uopce imao hrcka, ali ako voli hrcke, zabrana parkiranja na prometnici ga stvarno ne bi trebala motivirati da zadavi svoga hrcka.

Sto se avatara tice, imam jednako misljenje o njemu kao i o JD-u opcenito, ali, ponavljam, ako moze sotonjara keljiti svoje pentagrame i zvjerski signature po prakticki svakoj stranici foruma, ocito je da tu pravila ne postoje.

A sto se moderiranja tice:

quote:
Originally posted by culture vulture

Najbolja je ona vlast koja najmanje vlada.

Ja bih prekinuo svo moderiranje osim u slucaju spamanja (PRAVOG spamanja, tipa otvaranje besmislenih topica, postanja nonsensa kao da je bot postao itsl.) i raspacavanja materijala koji su npr. pedofilski ili poticu na neki oblik mrznje, nasilja ili kriminala.

Jaka stvar, neki neznanac ti je natipkao nesto prosto, podsmijehnuo se tvom nogometnom klubu ili te "omalovazavao" zato sto si zensko, pravoslavac, Rom ili Dalmatinac. Osim ako "tvoja strana" za puno manje prijestupe redovito leti s foruma - sta te briga?!
Dosta vise te balkanske inacice mikroagresijske demencije i snowflakanja!

Cim sam ja dosao na forum, netko mi je napisao da sam "bolesnik" i pozvao na skupljanje novaca za moje lijecenje. (Zato sto sam napisao nekakav clanak u kojem sam kritizirao programsku koncepciju CRS-a.) I sjecam se da mi tada ni na kraj pameti nije bilo da se nekome obracam da me "zastiti". Nisam tada ni znao da postoje moderatori u tom smislu. Ta je besmislica (mikromoderiranje) novijeg datuma i dosla je ruku pod ruku s jednako apsurdnim uvjerenjem da na svijetu postoje nekakvi "hejteri". Dajte, molim vas, jeste ikad u realnom zivotu sreli nekoga tko je "pun mrznje"? Kad se ljudski um napuni mrznjom, tijelo razvije cir ili unutarnje krvarenje i prekine to ludilo. Ljudi imaju razlicite stavove i drze do njih, to je sve. Kakvo "hejtanje"? Ima, naravno, odredjen postotak kretena, ovakvih ili onakvih, ali dok ti od njih ne prijeti nikakva direktna opasnost - to je jednostavno name of the game na ovom svijetu. Ne svidja ti se sto ili kako netko pise? A sto mislis kako bi pisao tvoj prvi susjed, kakve stavove on ima? Ides li mu lupati na vrata i govoriti mu sto ga ide zbog toga sto bi on napisao da je kojim slucajem forumas? Ne, zivis, civilizirano i mirno, pored njega, kazes "Dobar dan" kad ga vidis i vratis mu gace kad ih vjetar odnese s njegovog susila na tvoj balkon. Koliko te onda manje treba dirati pisanje nekoga koga nikad neces ni vidjeti?
Jedini problem su zapravo moderatorske nepravde, razliciti kriteriji i koristenje te infinitezimalno male kolicine moci da se na beskrajno apsurdan nacin "gura" neka svjetonazorsko-politicko-ideoloska linija. A to se uvijek dogodi, jer su moderatori naprosto ljudi. Zato bih ja jednostavno prekinuo moderiranje i pustio forumase da na forumu zive jednako kao i u realnom zivotu. Trenutno, moderatori sluze da rjesavaju probleme koje sami stvaraju i kojih bez njih ne bi bilo.

Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2017 : 17:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
Da ne quotam Johnnyjev tekst
Tek sam sad skuzio ovo o dobrici
Naravno da ce lik bit izbačen

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2017 : 17:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Dok sam ovde nacionalista, danas imam super konverzaciju sa Hrvatima na FB. Tema: filmovi.
Dok me ne skuže da sam velikosrbin.

Pih
Dok se ne ispričaš svim Hrvatima ode na forumu
Ne obracaj mi se
Pizdunu
I danas nam je praznik
Jesi čestitao hrvatima?
Sramota
Samobaniraj se

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13027 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/10/2017 : 18:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by gerilac1

Nije bilo upućeno tebi ali svejedno.
Mislio sam onako općenito na ove koji se žale da su nepravedno izbačeni.

Kao kada u zatvoru svi tvrde da su nevini.

Evo mene je, ako se dobro sjećam, globinjo izbacio jer sam u zajebanciji rekao da sve gayeve treba objesiti.
A nevin sam i svi znaju da me izbacio jer sam mamićevac

Have mercy
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/10/2017 : 18:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

I danas nam je praznik
Jesi čestitao hrvatima?

Zbunjen sam. Vama je praznik, a da čestitam Hrvatima???

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2017 : 18:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by globinjo

I danas nam je praznik
Jesi čestitao hrvatima?

Zbunjen sam. Vama je praznik, a da čestitam Hrvatima???

Dragi forumaši
Evo vam dokaz
Provokator
To je Srbima u krvi
Ovo je čestit forum
Neces razbojniče

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 08/10/2017 : 18:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Dobrica Cosic - trajni ban
Johnny Difool - ima 24 sata da promijeni avatar, u suprotnom slijedi kazna po proceduri
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2017 : 18:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by gerilac1

Nije bilo upućeno tebi ali svejedno.
Mislio sam onako općenito na ove koji se žale da su nepravedno izbačeni.

Kao kada u zatvoru svi tvrde da su nevini.

Evo mene je, ako se dobro sjećam, globinjo izbacio jer sam u zajebanciji rekao da sve gayeve treba objesiti.
A nevin sam i svi znaju da me izbacio jer sam mamićevac

Ne sjećam se
Vjerovatno jesam
Ma da si praunuk osnivača Hajduka
Isto bi letio
A to sto si maminjov
A jebi ga
Nitko nije savršen

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/10/2017 : 18:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by solar

Koji je ovo cirkus postao. Ti čovjeka baniraš zbog neprimjerenog nicka nakon godine dana?
Sad komotno možeš i rommela.
Nakon 16 godina.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/10/2017 : 19:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Manhunter jest loš moderator, ali mislim da reći da je sklon četničkoj ideologiji ili "velikosrpstvu" nije ni približno istini.

+1

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/10/2017 : 19:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by solar

Koji je ovo cirkus postao. Ti čovjeka baniraš zbog neprimjerenog nicka nakon godine dana?
Sad komotno možeš i rommela.
Nakon 16 godina.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/10/2017 : 19:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

N

Književnik

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5145 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 08/10/2017 : 20:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
I sad mora naj..ebat Dobrica uzoran i pristojan forumaš
A čovik nije danima ni zucnija , pa samo mu ime govori da je dobar ,Dobrica .

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 08/10/2017 : 20:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Znamo mi zašto je on tebi dobar. Bolje reći, njegova bolja polovica
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 08/10/2017 : 20:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Inače, treba dati istom mogućnost da promijeni nick. Makar takav i jest provokativan, nakon toliko vremena neka dobije priliku i promijeni ga.
Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.66 seconds. Snitz Forums 2000