forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2017 : 20:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by solar

Dobrica Cosic - trajni ban

Koji je ovo cirkus postao. Ti čovjeka baniraš zbog neprimjerenog nicka nakon godine dana?
Sad komotno možeš i rommela.
Nakon 16 godina.

Ja sam tvojih godina drka
Manje sam jebava
Nadimljava se
Isa na gostovanja
Opija se
Radis li ti ista od ovoga
Osim sta mlatiš praznu slamu po forumu scom

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5145 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 08/10/2017 : 20:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Inače, treba dati istom mogućnost da promijeni nick. Makar takav i jest provokativan, nakon toliko vremena neka dobije priliku i promijeni ga.

Tako je , i njemu prilika . Trajni ban je drakonski .
Dobrica predlažem ti Hugh Hefnera za avatar .(Pokoj mu duši )
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 08/10/2017 : 20:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:
Originally posted by solar

Dobrica Cosic - trajni ban

Koji je ovo cirkus postao. Ti čovjeka baniraš zbog neprimjerenog nicka nakon godine dana?
Sad komotno možeš i rommela.
Nakon 16 godina.

Ja sam tvojih godina drka
Manje sam jebava
Nadimljava se
Isa na gostovanja
Opija se
Radis li ti ista od ovoga
Osim sta mlatiš praznu slamu po forumu scom

mozda nemoze jebat ka onaj sta je zva vucu u nightmare u subotu uvecer.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 08/10/2017 : 20:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message
ajme isprike solaru mislija sam da se radi o tintonu, solar oprosti

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 08/10/2017 : 20:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message
ustvari i radi se o tintonu, nista, oprostite svi zbog spama, pozdrav, ako ide ban neka ide

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 08/10/2017 : 21:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Ja nikad nisan ni kužija ko bi normalan uopće o politici priča na stripovskom forumu. Mislin, i ja san ode bija zajebant i provokator dok nisan napunija neke godine i posla sve u k. A i ko mala dica ste, moderatori ovo, moderatori ono, izbacilo vas je s razlogom, ko šta je i mene onomad puno puta kad bi kmečija. Drugi put se lipo ne svađajte i ne provocirajte pa nećete bit u ovakvim situacijama.

Ode se piše o stripovima i eto uleti neka o sedmoj i osmoj umjetnosti. Malo dođeš, pametuješ, doznaš nešto novo, i ideš dalje sa svojim danom.

Eto npr. meni je onaj naziv teme "Markos nam se nešto ućutao" nešto šta me uvik nasmije, jer mi je bizaran naziv za onako gigantsku temu koja je prakitčki izvor infoa o Fibri. A da piše "ušutio" ne bi to bilo to, jer kad vidin ovo "ućutao" zamislin jadnog čovika, šćućurenog u kutu, kako se boji zucnit. I optimizam je uvik tu.

Razvedrite se ekipa. Ovo je samo forum i dobra zajebancija.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/10/2017 : 21:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Moj Vice je odrastao.
A ka da je jučer bilo kad sam ga izbacivao s foruma, a on bi se bunija...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2017 : 22:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
Tvoj?
Otkad je tvoj?
Jel to dugo traje?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/10/2017 : 22:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Tvoj?
Otkad je tvoj?
Jel to dugo traje?

Šta te muči?
Ljubomoran si, a?
Drž se ti tvoji Iwooda i tintona, pa uživajte.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2017 : 22:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
Tinton je maloljetan
Ajvud je tovar

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/10/2017 : 22:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

mozda nemoze jebat ka onaj sta je zva vucu u nightmare u subotu uvecer.

Na sreću, erektilna disfunkcija još uvijek nije moj problem.
No to mi ništa ne vrijedi jer se djevojke baš i ne redaju da se uvjere u moje zdravlje.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/10/2017 : 22:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Tinton je maloljetan

A ipak nije. Sori.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/10/2017 : 22:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Tinton je maloljetan

A ipak nije. Sori.

I da jesi, ne bi mu smetalo.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/10/2017 : 23:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Manhunter jest loš moderator, ali mislim da reći da je sklon četničkoj ideologiji ili "velikosrpstvu" nije ni približno istini.

ne budi naivan,kvaka je jedino u tome šta nema muda da to otvoreno kaže nego se izvrdava.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 09/10/2017 : 06:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message
Bitno je na nacisticki generali i dalje imaju avatar.
Njih se ne izbacuje i ne ucjenjuje promjenom.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/10/2017 : 07:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Manhunter jest loš moderator, ali mislim da reći da je sklon četničkoj ideologiji ili "velikosrpstvu" nije ni približno istini.

ne budi naivan,kvaka je jedino u tome šta nema muda da to otvoreno kaže nego se izvrdava.

Imaj ti kuda pa mi odgovori na PM.

A o ljudima koji misle da je svaki Srbin" četnik" dovoljno govori to njihovo mišljenje.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/10/2017 : 09:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Takvih isto nema. Bar ne na ovom sajtu.
Ali lijepo je vidjeti da je paranoja zavladala forumom (sa svih strana).

Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 09/10/2017 : 10:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message
Jbg ljudi nemojte pretjerivati, ne slazem se sa moderiranjem, ali nazivati covjeka cetnikom...

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/10/2017 : 10:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Ne znam šta više vidite u toj praznoj slami, da je toliko strastveno mlatite li mlatite.
Ono šta me je Johnny Difool "prozvao" za Dobricu Ćosića sam sa njim ljudski izgladio preko pm-a, ali da ovde parafraziram:
Sve šta uključuje popularni Balkan od 90-ih godina pa na ovamo mi se gadi. Od narodnih ovaca koje bleje kako im čobani sviraju u frulicu (a ovce njima u kožnu frulicu), medija koje postoje samo da bi se solile stare rane već bolesno nacionalno iskompleksiranog naroda, političara koji se bave svime osim kako da nahrani i zaposli narod...bah! Uglavnom, televiziju ne gledam već godinama, od Dnevnika bežim kao đavo od krsta, a istorija mi je interesantna sve do Josipa Broza Tita. Sve odatle je živo iscenirano smeće. Tako da me živo zabole što je autor "Korena" i "Tamo daleko je sunce" bio politički aktivan i što su njegove izjave bile mač u grudi svemu šta nije srpsko (a šta svakodnevno i mi slušamo sa medija sa vaše strane Drine/Save bolje da ne pričam). ZABOLE ME! Kada vidim ime Dobrica Ćosić vidim književnika čije pisanje cenim. Nisam imao pojma da je to provokacija (niti da je u pitanju Inz) pa se eto izvinjavam ako sam nekoga od braće hrvata/bošnjaka uvredio sa svojim podmuklim komentarom "najbolji nick ikada". Za politiku ne marim, ali mi je žao kada ikoga na nacionalnoj osnovi makar malo uvredim.

Isto vredi i za ovaj forum. Kada uđem u STRIPOVI.com zabole me ona stvar (da ne kažem "kurac") za vaše retardluke iz Sporta i Svaštare. Radite tamo i ovde šta hoćete, vaš problem i vaša sramota. Nastavite da baljezgate, psujete, nasedate na provokacije, idete na hlađenje pa se onda ovde lepo svađajte sa moderatorima. Ali nemojte nam soliti pamet oko toga kako je stripovski deo postao dosadan. Oterali ste Kerca i macana, ućutkali fantastične forumaše poput Grofice Varge, Bushida (mislim na njegove sjajne topice poput Pulsa čitanja) itd. Nas nekoliko (solar, King, Jerry Krause, stinky, DeeCay, ja i još nekoliko momaka) je pokušavalo da nameće teme i akcije po Bonelli temi, podstiče rasprave, govori suprotno od onoga šta misli samo da bi se kod vas novodošlica ikakva reakcija izmamila, ali vama je bilo draže da se zajebavate i spamate. Evo ti sad rezultata: meni je dojadilo da se trudim pa samo napišem po red-dva komentara kad se neko izdanje pojavi, solar se ograničava samo na širenje informacija, King se pojavi svake prestupne, Jerry nekako održava NN topic samo komentarišući upravo pročitanu epizodu na svoju ruku, DeeCay ima brdo obaveza, ali da je forum ono šta je "nekada bio" sigurno bi znao izdvojiti makar pola sata dnevno. O pdf Američki strip, Bandee Desinee da ne pričam. Konačno su izdanja počela da idu kao na traci, tamo je i dalje muk. Domaća strip-scena isto izrodi više stripova nego sveukupno komentara u pdf-u. Svaštara stripovi i Izdavački izlog žive na račun pet komentara po novom izdanju + nekoliko novih strana topica ako neko opet mrzi Libellus ili ako je Darkwood objavio nešto na ćirilici (ma to je nešto prelepo za čitati...pogotovo o Libellusu po sto puta). Sve je to do vas i vašeg bahaćenja jer ste toliko zatupili u toj pustoj Svaštari da se i gore bavite samo glupostima. Nije problem ako je zabavno u svaštari, široko vam polje. Tamo vidim sto nickova koje u stripovskom delu nisam video ama baš nikad. Ma divota! Ali jebeno iritira kada neko od vas idiota kreće da prosipa komplekse tamo gde nije mesto, da se bavi više onim ko komentariše (jer imaju istoriju u Svaštari) nego šta i o čemu komentariše (o stipu, je li) i rezultat: mrtva zona.

Sa druge strane, eno DRKW foruma. Prelepo nešto! Napišem svoje mišljenje o Osvetnicima:Građanski rat, lik stade sa mnom da se svađa (eeeeeej! o STRIPU!!!). Veseli Četvrtak najavi Velikog Teksa, sledi 30-40 strana spama (tupavog, ali sto puta zdravijeg - jer se tiče dizajna stripa i mnogo zdravih šega među forumašima), komentarišu se Makondo, Čarobna Knjiga, Libellus, Fibra, američka škola, francuska škola, domaća škola. Gde god da upadnem, strip i šega. Ovde, učmalost u stripovskoj zoni (ne tolika, još uvek se tu i tamo nešto "omakne") a inteligencija na nivou španske sapunice u ovom topicu i svemu ispod njega. Začepi usta, smrde na sranje, i pokušaj da budeš normalan i pišeš više od dva reda o nečemu što se tiče stripa, ako ti je toliko kobajagi stalo do stripovskog dela. Pročitaj strip, napiši mišljenje, zdravo plani na neistomišljenika bez da ga prozivaš poput nezrelo socijalnog rugla i praviš idiotske klanove poput bozelijevci - bonelijevci - buratinijevci (o, matero)

Da ste vi normalni, manhunter ne bi bio toliki četnik, mladjo tolika tovarčina (ili to beše globinjo?) niti bi solar od sjajnog forumaša postajao kreten. Kako ja nemam problema? Pišem manje-više redovno, psujem (prebrojte samo psovke po ovom postu), a krećem se u ovom paklu gde su kreteni poput moderatora, NESVRSTANOG, Vronskog, pare, itd. Nešto me je samo Inz čačkao po živcima, pa su jadnika morali izbaciti odavde Budite normalni, pa će vas moderatori maziti kao odojče!.

Da toliko truda ulažete u stripovske pdf-ove koliko ovde ni u šta, i da ste u stanju išta normalno da kažete, gore bi bila žurka o koja bi ušla u legendu interneta. To što je Johnny svojim komentarima moderatora pokrenuo više strana rasprave nego gornji furum sveukupno u zadnja 24 sata, je vaša sramota. To što vas moderatori samo upozore kada već načnete sranje je njihova. Ali nemojte da mi pametujete o tome kako je postalo tamo gore. Vaša je krivica. Da imate imalo soli u glavi, ćutali bi ste i terali svoje gde vam je milo. Forumu je lepo i sa petoricom.

Slobodno ban, momci.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 09/10/2017 10:56:12
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8620 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 09/10/2017 : 10:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak
a krećem se u ovom paklu gde su kreteni poput moderatora, NESVRSTANOG, Vronskog, pare, itd.

Još da mi je znat što sam ti ja skrivio bogati...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/10/2017 : 10:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Ma znaš da nisi ništa ;) Izredao sam nekoliko poslenjih nikova sa ovog topica, a "kreteni" je ironično. To je valjda jasno.
Kriv si što si živ. Ćuti i trpi :D

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2017 : 11:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by lwood

quote:

Imaj ti kuda pa mi odgovori na PM.

A o ljudima koji misle da je svaki Srbin" četnik" dovoljno govori to njihovo mišljenje.

eto vidiš. di san ja to napisa? i ovako konstantno nešto izvrćeš.
ili te neko izabra da predstavljaš neku veću masu?
umišljaš da predstavljaš neku skupinu,udrugu,narod,vjersku zajednicu,kurac palac?
imaš ti puno većih problema čini mi se.
prije san mislija da si ti nikakav moderator i bija san dosta skeptičan(takav san po prirodi) kad su još pred par godina neki forumaši koje neću spominjat govorili to šta se sad ispostavlja da je potpuno točno.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/10/2017 : 11:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
Ovo je stvarno otišlo predaleko.
Jebo te koliko toga, uglavnon glupog se ispisalo zadnjih par strana, a stvar je vrlo jednostavna.
Kakvi jebeni četnici i drug Tito????
Johnny brije neki čudan film, ali manhunter je očajan moderator. Mladjo isti kurac-katastrofa.
Dakle osin stvarno dobre fore da je Dobrica Ćosić književnik sve ispisano o politici je na ovome topcu poprilično blesavo i bez ikakvoga temelja.

Špreha"budite dobri pa van moderatori neće ništa" mi je dno dna.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/10/2017 : 11:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Ma znaš da nisi ništa ;) Izredao sam nekoliko poslenjih nikova sa ovog topica, a "kreteni" je ironično. To je valjda jasno.
Kriv si što si živ. Ćuti i trpi :D

Šta se mene tiče, nisan osjetljiv. Možeš mi napisat da san kreten, ustaša, četnik, orjunaš, magare, tup, glup, neupotrebljiv, da mi je žena ružna a dica izgledaju ka da su ispala iz Matakovićevog stripa, ali molin te, na kolinima te molin nemoj me više nikad stavit u istu rečenicu s Vronskim.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/10/2017 : 11:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Sa Vronskim? Dobro, neću više :)
Dobrica Ćosić političar? Život mi više nikada neće biti isti. Sva moja priča o "gadi mi se" je išla samo da bih stavio do znanja da me nimalo ne interesuje ko šta palamudi ili je palamudio po skupštinama i da mi je žao što se iz tog mog neznanja nahranio profin prc.
"Špreha" nije "budite dobri" nego "budite normalni". Ovo nije na tvoj račun (konkretniji nickovi su mi bili na umu), ali hajde da ne brkamo babe i žabe

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 09/10/2017 11:54:08
Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.66 seconds. Snitz Forums 2000