Nažalost sam zato prestao redovito kupovati njihova izdanja, nemam niti vremena niti živaca pratiti na minutu kada što izlazi... pomirio sam se da neću uspjeti skupiti neke edicije koje sam kupovao a nemam namjeru kupovati "rasprodane" brojeve po višestruko napumpanim cijenama na aukcijama... šteta...
kao neutralni gledatelj kojeg boli mudo za ta izdanja mislim da bi se tiraz ako se odmah rasproda trebao iz broja u broj povecavati za 10-20 primjerwka pa bi se doslo lupam na 425 sto bi bilo dovoljno da svi dobiju svoje
napraviš rezervaciju, u mom slučaju trajnu, za junaka koji te interesira i nema zime. evo meni jutros stigao mail za uplatu mister noove knjige, a nisam ni pratio libellusove stranice
Dado R/A su vise i nego susretljivi,govorim iz vlastitog iskustva,tako da nevidim di je problem ako se rezerviras za svaku iducu knjigu odredenog junaka
Dobro, mislio sam na ove koji kupuju cijelu turu samo za svoju kolekciju, ako ima takvih.
Koliko otprilike dođu ove 4 cijele ture ? Oko 6000 kn otprilike ? Tko si toliko može izdvojiti za stripove u mjesec dana svaka mu čast. A da ne govorimo da fibra izdaje skoro 20 naslova. Da Darkwood i Čarobna knjiga izbacuju za sajam brdo toga....
Meni će biti too much uzeti i samo Zagore, previše je to superskupih stripova u jako malo vremena... Lako je štediti na odjeći, izlascima i slično, ali na djeci ne možeš...
Mislim da ove njihove stripove više ni knjižnica u Zadru ne dobiva, biće i njima postalo preskupo. Toliko o onoj priči da se more pročitati iako ne kupiš.
Mislim da ove njihove stripove više ni knjižnica u Zadru ne dobiva, biće i njima postalo preskupo. Toliko o onoj priči da se more pročitati iako ne kupiš.
mozda ih ljudi kradu iz biblioteke, tj. uzmu pa ne vrate.
malo pretjeruju..to da. dosta bi bila ta najavljena tura za IL i to je to... pa ne seru ljudi pare da mogu odvalit 100-200 eura samo za stripove mjesečno... tura na mjesec i po ili na 40 dana, to je još prihvatljivo...ostalo je pretjerivanje... govorim sa svog gledišta, ko ima nek kupuje sve što izađe.... ja sam skinuo sa liste novog Nathana, Martija,Dilana i sve prateće serijale meni nevažnih junaka... Ostajem sa ZAGOROM, TEXOM, MISTER NO-jem i nekim bd serijalima... pratit ču veliku trojku dok mogu...sa tim da neznam još šta sa pilotom poslje Afrike... baš je glupo da dupliram kiosk izdanja pa radije ne kupim više Libellusa, ali meni još uvijek kiosk pruža veči užitak od tih delux knjižurina...pa ču podupirat kiosk baš zbog toga da ne moram sve kupit u perfekciji... Liba bi komotno mogla smanjit luxus,... izdanja SC na način ko ona Talijana za knjižare, manje fin papir....možda bi cijena pala bar 20% pa bi naklada porasla.... svešto je više od 20 eura je previše...pa bonelli je to ljudi...strip za široke mase. Ne svršavam na Fibru ali naspram Libi poneka Markosova izdanja su jeftina.... zar je ta Bonelli izpred 40-50 godina stvarno tako precijenjen?... Tex iz 70-80 godina bi morao bit skoro badava... nije tako puno bolji od Malog Rendžera da bi prava morala bit toliko skuplja.. ja bih na SBE pritisnuo pa da vidim, bolje jim je prodat malo jeftinije ili ne prodat... Tex je pravi junak ali daleko precijenjen, to se najbolje vidi na Libellus knjigama tog junaka!.. BIJEG IZ ANDERVILA ili CARSONOVA PROŠLOST skoro 300 kuna svaka knjiga? jeste vi normalni....te dvije knjige su 6 bonelli sveščiči od 112 stranica...u kiosk varianti bi jih dobili za 110 kuna. Radi se o dobrih stripovima ali vrede li zajedno 80 eura ili 40 po stripu..i to ako si dovoljno brz?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!