There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
I skroz mi čudno čut vlastito ime na televiziji, još kad Tarik kaže "Jere". Tako da, fala ti na promidžbi našeg starinskog i više nimalo popularnog imena koje na engleskom znači Kretenko.
I skroz mi čudno čut vlastito ime na televiziji, još kad Tarik kaže "Jere". Tako da, fala ti na promidžbi našeg starinskog i više nimalo popularnog imena koje na engleskom znači Kretenko.
:P
Isti osjećaj, ima nas još Jera na forumu. Imenjak nije zabrljao mada mi se čini da su mogli puno više osvojiti s obzirom na onu dvojicu dosta dobrih natjecatelja.
Fala.
Inače, mrzija san svoje ime kad san bija dite a sad mi je najdraže na svitu. A i sveti Jere je bija faca.
Isti osjećaj, ima nas još Jera na forumu. Imenjak nije zabrljao mada mi se čini da su mogli puno više osvojiti s obzirom na onu dvojicu dosta dobrih natjecatelja.
Onaj prvi momak Tonći bi ispa da je uzea višu. Stjepan je prije emisije reka da vjerovatno neće višu jer je već treći put na kvizu. Nakon šta je Stjepanu i meni prošlo sve glatko stvarno se čini da smo mogli uzet višu ali nikad neznaš. I Tonću je išlo sve super pa je na kraju skoro ispa. Ja san stvarno ima sriće s pitanjima, ko zna dokle bi ta srića trajala.
sram te može biti da na stripovso pitanje o Hulku nisi prvi odgovorio!
Istina!
Nije da se pravdan ali većinu pitanja iz završne san zna. Maccabi, Korčula, Han Solo su još veći ziceri ali Stjepan je stvarno bija brz. Momak je odličan