Imali tko zainteresiran da se probamo dogovoriti i podjeliti troškove
-jednodnevni izlet ili...
Baš sam tražio topic sa tom temom, bilo bi izvrsno kad bi bio dvodnevni ili višednevni izlet sa noćenjem ali za mene niš od toga bar još nekih 10g. Uglavnom puno sreće, mislio da nebi trebao biti problem napuniti auto ili kombi, meni je jedina opcija ponedjeljak ili eventualno srijeda ali to je jako teško izvedivo i tu bi bilo riječ isključivo o jednodnevnom izletu
Pozdrav, nas ima dvoje koji bismo rado išli, za vikend ako je moguće, jednodnevni izlet ili spavanje subotu, mogu i ponuditi da vozim ako treba, samo nam treba auto :)
javite se ako ima zainteresiranih. zaboravio sam napomenuti, iz Zagreba.
Edited by - RightHandofDoom on 21/10/2017 20:44:03
Sajam je od sutra do sledeće nedelje;ali glavno dešavanje je sledeći vikend,odnosno petak,pogotovu subota,i po malo nedelja - tad stižu sva najavljena izdanja,najviše je raznih strip dešavanja,potpisivanja,crtanja;takođe,tad dolazi i najviše forumaša i dobro se zezamo.čak mi je taj socijalni aspekt bolji od stripova. Ja sam na Sajmu u subotu,ali možda odem i u četvrtak zbog kupovine.
Ako vam treba bilo kakva informacija koju mogu da vam pružim,tu sam - ali pošto nisam iz Beograda,ništa me ne pitajte oko logistike,već samo strip pitalice.
Risbozg,najiskrenije se nadam da ćemo se videti na Sajmu. mike,šaljem PM.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Sajam je od sutra do sledeće nedelje;ali glavno dešavanje je sledeći vikend,odnosno petak,pogotovu subota,i po malo nedelja - tad stižu sva najavljena izdanja,najviše je raznih strip dešavanja,potpisivanja,crtanja;takođe,tad dolazi i najviše forumaša i dobro se zezamo.čak mi je taj socijalni aspekt bolji od stripova. Ja sam na Sajmu u subotu,ali možda odem i u četvrtak zbog kupovine.
Ako vam treba bilo kakva informacija koju mogu da vam pružim,tu sam - ali pošto nisam iz Beograda,ništa me ne pitajte oko logistike,već samo strip pitalice.
Risbozg,najiskrenije se nadam da ćemo se videti na Sajmu. mike,šaljem PM.
Kakve su mogućnosti plaćanja? Moram li mijenjati novce u Hr ili mogu platiti stripove koje bih htio karticom? Zanimaju me Gaston, Blueberry i par Darkwoodovih izdanja.