I skroz mi čudno čut vlastito ime na televiziji, još kad Tarik kaže "Jere". Tako da, fala ti na promidžbi našeg starinskog i više nimalo popularnog imena koje na engleskom znači Kretenko.
:P
Fala.
Inače, mrzija san svoje ime kad san bija dite a sad mi je najdraže na svitu. A i sveti Jere je bija faca.
Tu se slažen. Šta san stariji to mi je draže. Možda zato šta san s godinama sve ciničniji, pa time i blagonakloniji imenu koje ima dobru podlogu za kojekakve šale na taj račun.
Pretih je. Sjećam se kad sam bio na CRO100 koje je on sastavljao - kad je počeo čitati odgovore ništa ga nismo čuli, pa je morao Kotiga preuzeti. A u dvorani nije bilo više od 40 osoba. Možda se s vremenom popravi, ali mislim da ćemo se načekati za to da se opusti.
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Koji je Kotiga redikul (a kao filmski kritičar). Pita za preporuke serija, natjecatelj spomene Narcosa i Kotiga odma pukne spoiler za 2. sezonu. Mislin, mene nije briga, al sigurno nije svejedno onima koji su je planirali gledat.
Ja ju nisam krenuo gledati, a imam namjeru. I to stvarno nisam doživio kao spoiler.
Gle, jedna je stvar kada se radi o povijesnoj činjenici, no spoiler je ipak i kvalitativno i kvantitativno definirana stvar, dakle "što" i "kada" se nešto dogodi.
Ti to ne doživljavaš tako i to je tvoja preferencija, no nema potrebe da negiraš to pravo za ostale i još se pritom izruguješ. Ukratko, mogli smo odmah pričati kao ljudi i bez tih podbadanja. ;)
Ne znam puno o seriji. Znam da je hvaljena, znam da je o Escobaru. Mislio sam da je on glavni lik i da će biti do kraja serije, a umrijeti tek u zadnjoj epizodi. Jer serija može ići u raznim smjerovima i pratiti različite vremenske intervale, pa onaj tko ništa ne zna o seriji ovo smatra spoilerom.
Ne znam puno o seriji. Znam da je hvaljena, znam da je o Escobaru. Mislio sam da je on glavni lik i da će biti do kraja serije, a umrijeti tek u zadnjoj epizodi. Jer serija može ići u raznim smjerovima i pratiti različite vremenske intervale, pa onaj tko ništa ne zna o seriji ovo smatra spoilerom.
Ja ju nisam krenuo gledati, a imam namjeru. I to stvarno nisam doživio kao spoiler.
Gle, jedna je stvar kada se radi o povijesnoj činjenici, no spoiler je ipak i kvalitativno i kvantitativno definirana stvar, dakle "što" i "kada" se nešto dogodi.
Ti to ne doživljavaš tako i to je tvoja preferencija, no nema potrebe da negiraš to pravo za ostale i još se pritom izruguješ. Ukratko, mogli smo odmah pričati kao ljudi i bez tih podbadanja. ;)
Ja sam mislio da jesmo pričali kao ljudi. Žao mi je ako si se uvrijedio, nije mi bila namjera. Očito se ne slažemo oko značenja riječi "spoiler".
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!