forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1089

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/10/2017 : 22:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Preacher

Koliko se jos sjecam nakon nekih 10 godina procitanog kompleta - najbolji strip ikad. Vidjecemo kako ce mi sjesti danas Fibrino izdanje.

Posle kratkog preleta predogleda, izgleda da ostaje na samom vrhu.

Taylor.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/10/2017 : 15:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Postavljen privju Torpeda

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2988 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 23/10/2017 : 20:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Postavljen privju Torpeda

Za sve stripaše koji ne znaju kakav je strip Torpedo
Kako nemam nijedno dosadašnje izdanje, s veseljem ću kupiti ove dvije knjige i pročitati sve po redu.
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 25/10/2017 : 10:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Da li ce Fibrin Propovjednik, treca knjiga, sadrzavati Preacher Special: Tall in the Saddle?
Mislim da americko absolute izdanje ne sadrzi taj specijal.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/10/2017 : 10:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Treći absolute još nije izašao, ali teško da će ga preskočiti, nema smisla.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 25/10/2017 : 10:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Treći absolute još nije izašao, ali teško da će ga preskočiti, nema smisla.

Ma negdje sam vidio da će biti samo epizode 41-66, ali sad sam pogledao na Vertigovom sajtu i vidim da će biti i Tall in the Saddle, što je i logično, a to znaći da će naravno biti i u Fibrinom izdanju.
Jbg, trebao sam se bolje informirati prije nego što sam išao postavljati pitanje.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 25/10/2017 : 13:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Kakve dodatke imaju ovi preacheri .....ako imaju uopće?

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 25/10/2017 : 19:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg
uz poštovanje ja ga ne mogu prožvakat.

Niti ja. Nisam čak niti preview do kraja pročitao.

P.S. Možda nama, "malo starijima" takvo štivo ne odgovara Ali me recimo raduje Torpedo. Svaka čast Marko.

Edited by - Dalen on 25/10/2017 19:41:18
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16744 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/10/2017 : 20:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen

quote:

P.S. Možda nama, "malo starijima" takvo štivo ne odgovara Ali me recimo raduje Torpedo. Svaka čast Marko.

+1

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 26/10/2017 : 09:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by www2

??

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/10/2017 : 09:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
propa mi je medju najboljim stripovima, a sto je najbolje celim tokom kvalitet u prici ne pada
jebeno remek delo
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/10/2017 : 09:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

??

Nešto skica i ilustracija.

Trouble will find me
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 26/10/2017 : 11:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Hvala Marko

....mrzim kad naprave takve absolute......Absolute izdanje bi trebalo biti ono kao što je Sandman, Batman, watchman....itd.......smiješno mi je da se ovo ostalo zove Absolute kad je to ništa doli spajanje 3-4 TPB-a........Poludim na to........naravno ovo nema veze s tobom Marko, jednostavno se te stvari ljute

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/10/2017 : 12:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

+1

propovjednik definitivno nije za svakoga
ima brutalnog nasilja, crnog humora, prostota, malo i 'bogohuljenja'...
ako je to razlog da ga netko ne može prožvakat, ja to shvaćam
ali, Torpedo je još gori po tom pitanju, totalno brutalan, nemoralan i crnohumoran, pa me malo čudi da netko voli torpeda, a neprihvatljiv mu je propovjednik
naravno, ako je taj aspekt presudan za odbijanje, a ne crtež, priča koja se može činiti konfuzna, ti vragovi, anđeli, vampiri ili nešto drugo
možda je u prikazima nasilja torpedo manje eksplicitan, ali za razliku od torpeda, propovjednik je moralna, ljudska priča

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/10/2017 : 13:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2
ali, Torpedo je još gori po tom pitanju, totalno brutalan, nemoralan i crnohumoran, pa me malo čudi da netko voli torpeda, a neprihvatljiv mu je propovjednik

veoma je vazan trenutak kad se sta usvaja u zivotu. za torpeda se zna duzi niz godina, prihacen je kad je doticni bio mladji. a kako biva to u zivotu, sa godinama covek postaje zadrtiji i slicno...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/10/2017 : 14:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
i jos nesto, kod prope su stvari isterane do kraja, dok kod torpeda do ide, hm, pa recimo do trenutka dok se ne diraju macho uverenja citatelja. ono, (skoro) svi bi da pucaju, jebu, pljackaju da mogu i slicno.

Edited by - kasper on 26/10/2017 14:13:11
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 26/10/2017 : 16:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Kruške i jabuke. Torpedo nikad nije ni pokusavao biti strip poput Preachera. Prilično je jasno što je Torpedo: klasični noir, samo je u stripu smio biti malo žešći nego na ekranu. Preacher to nije.

Edited by - vukozec on 26/10/2017 17:03:22
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 26/10/2017 : 17:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ne bih ga nazvao klasičnim noirom. Torpedo noir koristi kao podlogu za naturalističku crnohumornu eksploataciju. I u tome leži njegova genijalnost.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16744 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 26/10/2017 : 17:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

quote:

+1

propovjednik definitivno nije za svakoga
ima brutalnog nasilja, crnog humora, prostota, malo i 'bogohuljenja'...
naravno, ako je taj aspekt presudan za odbijanje, a ne crtež, priča koja se može činiti konfuzna, ti vragovi, anđeli, vampiri ili nešto drugo
možda je u prikazima nasilja torpedo manje eksplicitan, ali za razliku od torpeda, propovjednik je moralna, ljudska priča

kaj se mene tiće radi se o " crtež, priča koja se može činiti konfuzna, ti vragovi, anđeli, vampiri ili nešto drugo "...ostalo mi nije sporo

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13053 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 26/10/2017 : 17:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Torpedo i Preacher nemaju ništa zajedničko.

I Torpedu dajem prednost.

Mogao bi sebe zamisliti da sam Torpedo.
Preacher mi je odbojan.

Have mercy
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10657 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 26/10/2017 : 17:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Torpedo i Preacher nemaju ništa zajedničko.

I Torpedu dajem prednost.

+1

Torpedo nije lik s kojim bi se trebalo poistovjećivati, iako njegov izvjestan brutalni dio leži u svima nama.

Crtački je Torpedo u dobrom dijelu epizoda naprosto spektakularan, a mnoge su mi i scenaristički sjajne.

Go to Top of Page

shalilo6
Average Member

Croatia
554 Posts

Member since 30/03/2017

Posted - 26/10/2017 : 20:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send shalilo6 a Private Message  Reply with Quote
Ima li šanse da Tsiganes, une mémoire française – 1940-1946 vidimo u fibrinu izdanju? :D

Beware the Jabberwock, my son!
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2388 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 26/10/2017 : 20:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
najavljena kolorka Čovjek koji nije volio vatreno oružje,koji je to točno strip?
Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 26/10/2017 : 21:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
Ni meni Propovednik na čitanje previewa nije legao, čini se da je napisan na ''američki'' način, sa puno ''zabavnih i kreativnih'', predugačkih psovki, kao i likovima koji se preterano trude da budu kul.

A i Torpedo mi se na čitanje dve pričice i listanje System comicsovog izdanja čini kao žešće preterivanje, pogotovo nasilje nad ženama.

Ali pročitaću ih jednom.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13053 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 26/10/2017 : 21:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan_micic

najavljena kolorka Čovjek koji nije volio vatreno oružje,koji je to točno strip?

Pogledaj ovdje
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=34842&REPLY_ID=1913854

Have mercy
Go to Top of Page
Page: of 1089 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.48 seconds. Snitz Forums 2000