forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beograd sajam knjige, povratak i dojmovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/10/2017 : 21:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

koliko je sigurno sa autom HR/ZG tablica u BGu?

Pa kupiš negdje pločice s BG ili NS oznakom, ima na crno koliko te volja. Čim prođeš Bajakovo prvo ugibalište i staviš ih. Samo nemoj zaboraviti objesiti Zvezdinu zastavicu unutra na retrovizor.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19826 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/10/2017 : 21:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poprilično.
Jedino policija rado izabire takve za zaustavljanje.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19826 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/10/2017 : 21:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

quote:

Pa kupiš negdje pločice s BG ili NS oznakom, ima na crno koliko te volja. Čim prođeš Bajakovo prvo ugibalište i staviš ih. Samo nemoj zaboraviti objesiti Zvezdinu zastavicu unutra na retrovizor.

Onda bi mu mogli grobari skršiti auto. Sigurnije je sa ZG tablicama.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 24/10/2017 : 21:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Uh da, to obavezno!
Al‘ nemoj vrag da te nanese pa se zejebeš i uzmeš nešto od Kineza tamo!
Inače pušiona pa bi ti sigurnije bilo da okačiš i zastavicu sa šahovnicom.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 24/10/2017 : 21:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Ajmo sad realno, kakva je situacija sa ZG tablicama? Nemojte se majmunirati na tren.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/10/2017 : 21:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Ajmo sad realno, kakva je situacija sa ZG tablicama? Nemojte se majmunirati na tren.

Realno - nepristojno je nečije zezanje nazvati majmuniranjem.

Situacija je ista tu i tamo - ako imaš nesreću naletjeti na debile i divljake računaj na štetu i popravak.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 24/10/2017 : 21:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Pa bez šale, ako su na X6, Q7 ili bar Touaregu, neće im ni dlaka faliti.

Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 24/10/2017 : 21:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Ne ljuti se, ja svojim ucenicima stalno kazem da se majmuniraju, a i ovi na forumu su valjda vec navikli na moj diskurs.
Ako netko nema zlobne kosti u citavom tijelu, onda sam to ja (pa valjda i ti vec znas da sam zlocesta samo iz fore, a inace ispovijedam rijeke ljubavi prema forumasima - neki kazu, i previse).
I tenkju na odgovoru :)
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 24/10/2017 : 21:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

Pa bez šale, ako su na X6, Q7 ili bar Touaregu, neće im ni dlaka faliti.

Moj je auto znaci siguran, al bome necu voziti po Begešu, jednom sam isla taksijem pa znam da je Fast and Furious situacija :)
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/10/2017 : 21:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne ljuti se, ja svojim ucenicima stalno kazem da se majmuniraju, a i ovi na forumu su valjda vec navikli na moj diskurs.
Ako netko nema zlobne kosti u citavom tijelu, onda sam to ja (pa valjda i ti vec znas da sam zlocesta samo iz fore, a inace ispovijedam rijeke ljubavi prema forumasima - neki kazu, i previse).
I tenkju na odgovoru :)

Nemoj samo učenicima spominjati da bi ih najradije gađala zoljom, pa da ne bude bunt kao prije par godina u jednoj školi.

Ja sam nekad davno bio u školstvu, pa znam kako čudna djeca mogu biti (ali još gori njihovi roditelji). Jedan se jednom uvrijedio jer sam ga nazvao bikerom. A inače ga druga djeca zvala Krljo (zubi mu bili kao na zapuštenoj drvenoj ogradi)
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 24/10/2017 : 21:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Živim u Bg i redovno vozim ovde tastov auto sa Zd tablicama. Nikad mi niko nije ni popreko uputio pogled. Ovde ljudi slabo obraćaju pažnju na to.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 24/10/2017 : 22:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Ja se moram ispricati: inace se takve stvari ni ne pitam, ali otkad radim u Vukovaru, atmosfera paranoje ipak donekle i na mene djeluje. Naravno da je sve okej, to je i moja prva misao, ali da cujete moje kolege s jedne u druge nastave, tesko biste bili ravnodusni na svakodnevno isporanje mozga.
Uglavnom, glupo pitanje, zapravo se ispricavam.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5499 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/10/2017 : 22:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
I ja imam prijatelje iz Hrvatske koji dolaze kolima i nikad se nisu zalili da su imali bilo kakav problem
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5499 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/10/2017 : 22:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se moram ispricati: inace se takve stvari ni ne pitam, ali otkad radim u Vukovaru, atmosfera paranoje ipak donekle i na mene djeluje. Naravno da je sve okej, to je i moja prva misao, ali da cujete moje kolege s jedne u druge nastave, tesko biste bili ravnodusni na svakodnevno isporanje mozga.
Uglavnom, glupo pitanje, zapravo se ispricavam.

Ma nema potrebe da se izvinjavas, jbg. dok god ne krenemo da putujemo i druzimo se bice takvih strahova i pitanja
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 24/10/2017 : 22:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Ma nema potrebe da se izvinjavas, jbg. dok god ne krenemo da putujemo i druzimo se bice takvih strahova i pitanja

Pa tko ti kaže da mnogi od nas to ne rade već odavno? l mnogo duže nego što pretpostavljaš?
Gdje ti boraviš posljednjih ohohooo godina?

Go to Top of Page

morski
Senior Member

2665 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 24/10/2017 : 22:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
redovno mogu da se vide i hrvatske i kosovske tablice i zaista nisam cuo da je bilo ko imao problema i juznije od beograda...

secam se kad je pre x godina dolazio jedan bend iz hrvatske na exit, bili su prestravljeni, a na kraju nisu mogli da veruju na kakav prijem su naisli... predrasude, jbg. opravdane, neopravdane, kako god.

ukratko, nije covek na ulici politicar na televiziji ili navijac na utakmici... oni prave probleme, obican narod tesko.

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 24/10/2017 : 22:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Dule je jedan, al vrijedi za sto u tom smislu, pa mora i Mrkva upratiti njegov primjer ;)
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5499 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 25/10/2017 : 07:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa tko ti kaže da mnogi od nas to ne rade već odavno? l mnogo duže nego što pretpostavljaš?

Sta si se ti nasao prozvan?? Ko kaze da ne putujemi ja.Pricam za vecinu ljudi.Da nije tako ne bi se ljudi raspitivali o tome.Inace poslednjih godina sam u Beogradu.J
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6372 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 25/10/2017 : 09:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Mislim da vise problema ima obrnuto.
Citao sam X puta po portalima da su Srbi (sa Sprskim tablicama naravno) u Hr imali problema zbog maloumnih pojedinaca.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 25/10/2017 : 09:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sta si se ti nasao prozvan?? Ko kaze da ne putujemi ja.Pricam za vecinu ljudi.Da nije tako ne bi se ljudi raspitivali o tome.Inace poslednjih godina sam u Beogradu.J

E pa onda napiši lijepo: sve dok većina, neki ostatak, svi ili šta ja znam koliko ne krene a ne “kreneMO” pa tako se ni ja neću osjećati prozvanim, a ni većina onih kojima to nije predmet bilo kakvog razmišljanja.
U današnjoj 2017. godini, tu neke barijere i strahovi su u glavama isključivo onih koji su sagradili zidove oko sebe samih i stagnirali u nekoj već davnoj prošlosti, a ne oko “nas” i u “našim” glavama.
Ako se ponašaš normalno i civilizirano, nitko ti ništa neće, iako budala svagdje ima - kao i u svakom gradu.
I da ne bude zabune - ne aludiram ni na koga konkretno pa tako nema potrebe da se sad bilo tko osjeti prozvanim.
A da je Supermark pitao za nešto sasvim drugo i to mi je jasno.
Iz osobnog iskustva mogu mu reći samo jedno:
Kad se za ZG oznakama mogao uputiti na Mafest, može bez ikakvog razmišljanja i via BG. Ako uhvati pogodan dan, tamo će susresti čak i više takvih nego u Makarskoj.

I da - po mogućnosti bez javnih nastupa u dresu Partizana, Barcelone ili u plavo-crvenom kostimu Supermena! ;)

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5499 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 25/10/2017 : 11:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

E pa onda napiši lijepo: sve dok većina, neki ostatak, svi ili šta ja znam koliko ne krene a ne “kreneMO” pa tako se ni ja neću osjećati prozvanim, a ni većina onih kojima to nije predmet bilo kakvog razmišljanja.
U današnjoj 2017. godini, tu neke barijere i strahovi su u glavama isključivo onih koji su sagradili zidove oko sebe samih i stagnirali u nekoj već davnoj prošlosti, a ne oko “nas” i u “našim” glavama.
Ako se ponašaš normalno i civilizirano, nitko ti ništa neće, iako budala svagdje ima - kao i u svakom gradu.
I da ne bude zabune - ne aludiram ni na koga konkretno pa tako nema potrebe da se sad bilo tko osjeti prozvanim.
A da je Supermark pitao za nešto sasvim drugo i to mi je jasno.
Iz osobnog iskustva mogu mu reći samo jedno:
Kad se za ZG oznakama mogao uputiti na Mafest, može bez ikakvog razmišljanja i via BG. Ako uhvati pogodan dan, tamo će susresti čak i više takvih nego u Makarskoj.

I da - po mogućnosti bez javnih nastupa u dresu Partizana, Barcelone ili u plavo-crvenom kostimu Supermena! ;)

Sve sam ja lijepo napisao ali si ti lose procitao Jedino nemoj da se pojavljujes u dresu Partizana, barem sto se mene tice
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 25/10/2017 : 13:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Mislim da vise problema ima obrnuto.
Citao sam X puta po portalima da su Srbi (sa Sprskim tablicama naravno) u Hr imali problema zbog maloumnih pojedinaca.

Loše misliš. Tamo se o tome ne piše toliko po medijima kao ovdje. Ali sigurno je i to da ni tu ni tamo to nije masovno,tek pojedinačni slučajevi, ono, ako se baš ima peh parkirati u blizini kakvih debila.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 25/10/2017 : 14:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve sam ja lijepo napisao ali si ti lose procitao Jedino nemoj da se pojavljujes u dresu Partizana, barem sto se mene tice

Ma ne brini. Ako mi se sve i svašta u životu desiti može ali to definitivno ni u snu.
Eto, sad smo skoro svi u toku.
- Ti znaš da nismo tek sa početkom ovog sajma počeli putovati i družiti se,
- ja još pažljivije čitam,
- Supermark ne vozi za BG u nekom kostimu niti bez mrkve u dresu Osijeka.

Fali jedino još da se Caleb pojavi na Marakani i pogleda koju utakmicu repke (nogometnu?) i na kraju svima dobro. ;)
Idemo dalje....

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5499 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 25/10/2017 : 16:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma ne brini. Ako mi se sve i svašta u životu desiti može ali to definitivno ni u snu.
Eto, sad smo skoro svi u toku.
- Ti znaš da nismo tek sa početkom ovog sajma počeli putovati i družiti se,
- ja još pažljivije čitam,
- Supermark ne vozi za BG u nekom kostimu niti bez mrkve u dresu Osijeka.

Fali jedino još da se Caleb pojavi na Marakani i pogleda koju utakmicu repke (nogometnu?) i na kraju svima dobro. ;)
Idemo dalje....

Onda te molim da se malo vise druxis sa mojim prijateljem Usagijem i da ga dovedes u Beograd. I Caleb na marakanu samo kad Zvezda igra
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/10/2017 : 12:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
I jel ima kakva ekipa za Sajam? Jel treba još neko prijevoz ili traži nekoga?

Ja i Wanderer smo isto nešto kemijali da bi išli autom, no nismo zasad još sigurni idemo li. ;)

Išli bi jedan dan, u subotu rano i vratili se kasno navečer.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000