Alive! Zdravlje mi je slabo izdrzalo pustolovinu pa sam slabo bila aktivna, ali kad za mene vec nudite nagradu, najbolje da se javim :)
Evo sto smo mi radili u "Begešu":
Imam jos i hrpu slika, neke na kojima se cerekam s Marijom, ali necu njene slike na forum kad ona ne zeli na forumu biti.
Uostalom, svi znamo da je supermark samo htio provesti dan sam s dvije zenske (i jos nekim drugima koje su ga pohotno gledale u pizzeriji). Tako da na kraju ispada da i nije bilo toliki pajser, jer bome smo se zabavili.
Ajde anto, ljubavi moja...kazi nam nesto lijepo od caskanja sa Bernijem... Obecam da se vratim Spiroju ako progovoris a ako se jos to obistini uzmem poneku Tvrdu....
rekao je da nakon PSDZ nema nameru ništa raditi novo od Bonelija;ali ozbiljno! Kud ćeš lepšu vest!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
@ anto Begeš je po osječki Beograd (a vjerojatno i drugdje, al sta ja znam kad sam zarobljena u Osijeku) :)
Ništa ne kačim Mariju, nisam je ni pitala jel smijem, da je htjela, okačila bi sama - a morat ćete meni vjerovati da je beznadno slatka. Ili onom tko je poznaje, a ima takvih dovoljno :)
Nisam znao da je begeš po osječki Beograd. Zanimljivo! Inače begeš je najveći tamburaški instrument. Znam jer mi frend svira u bendu Tamburaši za dušu.
Sve se kao pripisuje lukavosti SM-a. A što je u prtljagu mrkve pronađen „Walther” i „duga devetka“ pa je zatim provela i dva dana u istražnom, o tome ni riječi?
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Što se ne bi govorilo? Od više ljudi iz raznih okruženja sam čuo da koriste taj izraz. Vjerojatno nije originalno zagrebački, ali se kod nekih ljudi primilo.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nisam htio plašiti djecu na forumu. Ali ovo, tebi na dušu.
pa sad ...
Originally posted by Mrkva
da sam znala da ću se družiti sa ovako zgodnim stripofilima,peške bih došla do Beograda !! Sad mi je tek žao što je Super_šta_već isfolirao za dokumenta i smarao nas celi vikend sa nekakvim bezveznim narcisoidnim idejama.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
da sam znala da ću se družiti sa ovako zgodnim stripofilima,peške bih došla do Beograda !! Sad mi je tek žao što je Super_šta_već isfolirao za dokumenta i smarao nas celi vikend sa nekakvim bezveznim narcisoidnim idejama.
Mrkva zaboravila i hrvatski od silne lepote boravka u društvu tako zgodnih stripofila ....
Nisam htio plašiti djecu na forumu. Ali ovo, tebi na dušu.
pa sad ...
Originally posted by Mrkva
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Ko od ova tri macana sa slike je tvoj tip cure? Mislin da ti niko od njih ne studira arhitekturu. A i interesantno je da te privlači struka u kojoj vjerovatno nakon baletana ima najveći postotak gejeva. Samo moj dojam i savjet: Anto mi izgleda ka čvrsta ruka pa ako voliš jače i žešće izaberi Antu. Colt s onon bradicon izgleda da je za šetnje po mjesečini i slične pizdarije, nije on za tebe. Ti mi baš djeluješ ka tip kojen triba pravo muško. Marko ti je purger, a oni su ti po defaultu nikakvi jebači.