Na pitanje Koje priče obuhvata taj prvi integral? Jesu li to več objavljene priče iz prva četiri albuma?
Tino Ćurin odgovara:
Ovak: postoji zasebna cjelina od 4 Axa albuuma sa 8 epizoda koje su crtane u 21. stoljeću, a ovaj (novi tojest) album sadrži prvih 6 epizoda nacrtanih 1979.80-te godine. U ovom inegralu su slijedeće epizode:
izašao je novi strip-integral o drugarici Axi! Radi se o izdanju s originalnim tablama na španjolskom jeziku, integral sadrži kronološki posložene epizode od 7-me do 12-te, ima ukupno 196 c-b stranica, tiskan je u mikronakladi od 35 komada od čega većina ide u Barcelonu u ruke autora, majstora Eniricea Romera. Tko voli Axu na španjolskom, nek se požuri, a svi ostali pričekajte hrvatsko izdanje. Košta 180 kuna i nije dostupna nigdje.
Neznam nis o Axi, ali sam posudio u knjiznici prva 2 integrala pa se uskoro bacam na citanje. A i kolko vidim ona 4 zasebna su nekakv reboot serijala. Bas sam htio pitat jeli to to, pa vidim da nije, kad ce i 3-i integral?
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Axa je za napaljene klince iz početka i sredine 80-tih godina prošlog stoljeća punih testosterona (kojih je pripadnik bila i moja malenkost), koji su naveliko onanirali a rijetki od nas i tek dožvjeli blagodati sexa, bila savršen strip. Ako gledamo s ovog položaja prostorno-vremenskog kontinuuma, Axa je trash nad trashevima.
Krenuo sam citat onaj prvi integral, procitao 30 strana...i jao, ne zelim gubit dragocjeno vrijeme na ovako nesto :( Crtez je odlican, ali prica je majko mila, meni neprobavljivo.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...