Daaaj, ruku ti ljubim, i ...? Kakav je feedback? Vecinom cujem samo negativne komentare, kao bzvz price su odabrane, ono do amena glupo i smece i tako to ...
Teller kaze: "diabolik je strip sa sve prilike", pa se samo nadam da ga nece (posto je ipak strip u pitanju, a mi smo stripasi, ili da hoce! ako je stvarno toliko glup) biti u blizini ako me iznenada uhvati nuzda, a u klozetu nema ...
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ja sam Diabolika zavolio kad su mi kao klincu dospjela u ruke stara Vjesnikova izdanja. Citao sam, naravno, kasnije i izdanje Slobodne Dalmacije pa cak i onih par nesretnih Ludensovih i ove nove epizode su losije od svega osim tog prvog Ludensovog izdanja. Ipak, meni bude neku nostalgiju, a i posljednje dvije su bile sasvim solidne. Dodajmo jos k tome da je u pitanju jeftino izdanje malog formata koje se prodaje na kiosku i nema mjesta nedoumici.
Imam sva 4 koja su do sada izašla, pročitao prva 3 od čega broj 3 ide čak do vrlo dobre ocjene a prethodna 2 spadaju u solidne uratke. Najveći nedostatak je ograničenost na 120 stranica, što u kombinaciji sa malim formatom ne dopušta nikakvu detaljniju priču, radnja prebrzo ide i tijekom čitanja imaš osjećaj kao da nešto fali. To valjda tako izgleda nama koji smo navikli na bonelli format i priče maratonske dužine.
Bitno je da izlazi. Treba podržati! Kada se sve živo jednom ugasi, nemojmo onda ovdje tugovati.........
48 god. Alan Forda u HR Diabolik 6 uskoro
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Daaaj, ruku ti ljubim, i ...? Kakav je feedback? Vecinom cujem samo negativne komentare, kao bzvz price su odabrane, ono do amena glupo i smece i tako to ...
Teller kaze: "diabolik je strip sa sve prilike", pa se samo nadam da ga nece (posto je ipak strip u pitanju, a mi smo stripasi, ili da hoce! ako je stvarno toliko glup) biti u blizini ako me iznenada uhvati nuzda, a u klozetu nema ...
Diabolik je meni osobno oduvijek bio nakon Zagora najbolji strip u svemiru i šire
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Zna li netko kada bi otprilike ovo izašlo na kiosk?
Je li izašlo prije 29.11?
U subotu 2.12. nije bio na kioscima, a u nedjelju se sigurno nije pojavio. Onda je valjda danas došao? Nisam gledao.
Na Trešnjevci još nema
48 god. Alan Forda u HR
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •