forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 391

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/11/2017 : 15:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nije da nama ne ide ove godine, već nam je mnooogo dobro išlo prošle.
Nama je godišnji budžet koliko CSKA potroši na piće i kikiriki. I onda sanjamo o nekom F4?
Da je ostao tim od pre dve godine, bili bismo kandidati za neko od prva četiri mesta. Ovako, tu smo gde i kvalitetom pripadamo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/11/2017 : 18:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Malo ga pretera sa top 4, ali da je ostala ekipa na okupu, top 8, verovatno, ne bi dolazio u pitanje. Pasce jos neki velikan do kraja sezone, a prolazak dalje bi bio sjajan uspeh.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/11/2017 : 22:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Dobro, nisam mislio bukvalno na tim "od pre dve godine", već na Bobija, Bjelicu, Kalinića, Cirbesa, Kuzmića, Dženkinsa, Vilijamsa, Jovića...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 18/11/2017 23:49:08
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 19/11/2017 : 10:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Ma da, ali korak u nazad u odnosu na proslu sezonu. Nemam toliko strasti kad gledam utakmice ove godine.Jedino ce ABA biti zanimljivija
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 22/11/2017 : 18:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
U kurac povredio se Radonjic
Igrac koji bi nam u ovakvoj utakmici sa svojom brzinom zlata vredio...jbg
Srecom Milic je zdrav, ne toliko virtuoz da loptom ali svakako bolji kad je igra u oba pravca u pitanju. Uvek moze i Pesic da pojaca ofanzivu.U Belorusiju po titulu
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17691 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 22/11/2017 : 20:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Pitanje je da li bi Radonjić i igrao od početka, ali šteta u svakom slučaju.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/11/2017 : 21:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Kako mi cudno zvuci (da li zato sto ne pratim domaci fudbal?). Docke kaze, povredio se Radonjic!! Ranije kada se govorilo, povredio se Zigic, Pjanovic, Acimovic itd. ta su imena imala neku tezinu, za ekipu, ali i za navijace.. ovo sada zvuci kao da se povredio neki anonimus, barem meni.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 22/11/2017 : 22:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Kako mi cudno zvuci (da li zato sto ne pratim domaci fudbal?). Docke kaze, povredio se Radonjic!! Ranije kada se govorilo, povredio se Zigic, Pjanovic, Acimovic itd. ta su imena imala neku tezinu, za ekipu, ali i za navijace.. ovo sada zvuci kao da se povredio neki anonimus, barem meni.

Samo tebi... barem. Decko je brz kao munja, samo jos kad bi na talenat dodao trening. Ako Zvezda prodje veruj mi, zvucace ti poznato i dobice na tezini. Vidim ja da ti svoje odsustvo sa foruma nisi trosio na fudbal, svasta si prespavao
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17691 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/11/2017 : 12:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Nije se povrijedio anonimus, šteta je velika, ali svakako mi je izgledalo da se išlo prema tome da u ovoj formaciji Radonjić ne bi počeo u Bjelorusiji.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 23/11/2017 : 19:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Nije se povrijedio anonimus, šteta je velika, ali svakako mi je izgledalo da se išlo prema tome da u ovoj formaciji Radonjić ne bi počeo u Bjelorusiji.

Sad vidis da nam fali anonimus
Ma ovo se MORA dobiti
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/11/2017 : 19:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da su sve sami anonimusi istrcali na teren.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 23/11/2017 : 20:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Izgleda da su sve sami anonimusi istrcali na teren.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 23/11/2017 : 22:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Cigani vidimo se na Kelnu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22372 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/11/2017 : 08:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Mislim da samo u srpskom fudbalu postoji da nekoga razbijes i odigras samo nerijeseno. Ista prica se ponavlja po ko zna koji put.
Köln pobijedio Arsenal, ipak vazi ono kada kazu "Svabo je Svabo!"
Bice tesko u posljednjoj utakmici, ako pobijede zaista su onda pravi heroji.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 24/11/2017 : 08:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Uvijek i skoro svagdje ista priča. Kad prijevremeno osiguraš prolazak dalje, na zadnje tekme il‘ pošalješ neku jebenu B, C ili kurac-palac polujuniorsku formaciju - ili te boli kita pa gledaš samo da se ne oznojiš previše i na kraju suve guzice izneseš jaja sa terena..
Ma mogu mi ga......! 🖕🏼

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 24/11/2017 : 09:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
P. S.
Kako me drug doktor ne bi opet krivo skontao
- govorim o 'ebenom Arsenalu!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/11/2017 : 10:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa u tom sastavu Arsenal igra celu grupu. Isto tako cemo i mi u Kijevu igrati sa rezervama.. :D

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/11/2017 : 11:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

P. S.

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
786 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 24/11/2017 : 13:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Pa u tom sastavu Arsenal igra celu grupu. Isto tako cemo i mi u Kijevu igrati sa rezervama.. :D

To nije tacno.
Mi u Kijevu idemo na pobedu, kako bismo bili prvi u grupi.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/11/2017 : 16:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

P. S.

Tebi se vise nista ne smije zamjeriti
Mi smo kuci uzeli samo bod a u gostima 5.
Ali, nisam mislio da cu ovo reci, radujem se utakmuci sa Kelnom. Vekika utakmica za vekikitim...ako i neprodjemo bitno da odigramo kao do sad.Bice ludiloooooo...ko u stara dobra vremena.
Taman da moj drug Caleb povata ove anonimuse
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 24/11/2017 : 17:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa čak i da odigraju 100 tekmi u jednom te istom sastavu, kad dva kola pred kraj prođu, onda uslijedi ovo:
quote:

Uvijek i skoro svagdje ista priča. Kad prijevremeno osiguraš prolazak dalje, na zadnje tekme il‘ pošalješ neku jebenu B, C ili kurac-palac polujuniorsku formaciju - ili te boli kita pa gledaš samo da se ne oznojiš previše i na kraju suve guzice izneseš jaja sa terena..
‘Bem im njihovo “britansko lavlje srce”!
Za kakvu Premijer ligu oni štede muda?
Ma pacovi su sve to lovatorski, pos’ani, a ne lavovi!!!

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/11/2017 : 17:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa čak i da odigraju 100 tekmi u jednom te istom sastavu, kad dva kola pred kraj prođu, onda uslijedi ovo:
quote:

‘Bem im njihovo “britansko lavlje srce”!
Za kakvu Premijer ligu oni štede muda?
Ma pacovi su sve to lovatorski, pos’ani, a ne lavovi!!!

Duki mora use i u "dvoje" kljuse
Vazno je da Zvezda opet igra Evropski fudbal...za sad...lova je ionako pokvarila nogomet
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 24/11/2017 : 19:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sawitchu, druže, pa ti si bar pametan momak!?
Pogledaj molim te samo narednih par imena a zatim ih malo potraži u Kölnu.
Ne znam, moguće da ih je pred tekmu uhvatio proliv pa ostali zaključani u nekom wc-u?

- Cech
- Özil
- Mustafi
- A. Ramsey
- Alexis Sanchez
- Hector Bellerin
- Nacho Monreal
- Xaka
- Theo Walcott
- Lacazette (da, čak ni njega ne bi!)
- Alex Iwobi (ok, njemu je dao 2. poluvr. malo da se zagrije).

Edited by - Dukidule on 24/11/2017 19:48:59
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/11/2017 : 22:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

SaWITCHU, DRUŽE, PA TI SI BAR PAMETAN MOMAK!?
Pogledaj molim te samo narednih par imena a zatim ih malo potraži u Kölnu.
Ne znam, moguće da ih je pred tekmu uhvatio proliv pa ostali zaključani u nekom wc-u?

- Cech
- Özil
- Mustafi
- A. Ramsey
- Alexis Sanchez
- Hector Bellerin
- Nacho Monreal
- Xaka
- Theo Walcott
- Lacazette (da, čak ni njega ne bi!)
- Alex Iwobi (ok, njemu je dao 2. poluvr. malo da se zagrije).

Nemoj da me zasmejavas
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/11/2017 : 20:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Vratio se Jovicic
Anonimus
Go to Top of Page
Page: of 391  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.14 seconds. Snitz Forums 2000