Pošto su oba Zagora danas stigla u SNK, pretpostavljam da će extra sutra doći na kioske, a redovni u sub ili idući tjedan. Rijetko kad oba isti dan dođu na kioske.
ledene planine ili planine od leda sta je isrpavnije u odnosu na original?
Da je bilo gdje drugdje na planetu bile bi ledene planine, naravno. No na Antarktici su uistinu planine od leda. Ali, jasno je valjda da to nije nimalo jednako, ni blizu. Hm, sad vidim da nekima baš i nije jasno.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Meni "planine od leda" predstavlja da ima tu gromadi leda koje tvore planinu (ili je netko pobacao stvarno puno leda iz whiskey casa), dok "ledene planine" planine koje su prekrivene ledom.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Da, o tome i govorim, a riječ je o ovome prvom - tamo je to gotovo čisti led. To su naprosto ogromni ledenjaci, a zemlje ima tek na rubnim dijelovima, uz ocean, i to samo ljeti, 5-6 posto.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Pročitao sam "Planine od leda" i mogu reći da je ovaj broj čista suprotnost prethodnome u pozitivnom smislu. Tome je pridonijela promjena žanra sa drame na SF triler već od samog početka, kao i ubrzanje tempa. Della Monica je rasturio u prikazima ledene pustoši kao i izgubljenog grada Atlantide. Jedina zamjerka kod crteža su kružni tragovi tajanstvenog bića sa 23 strane. Naime biće koje je ostavilo te tragove nema takva stopala, kao što možemo vidjeti na 79 stranici, zadnji kaiš (iako biće na tabanu ima nekakav krug, no na tragovima nedostaju prsti i kandže). Samo da finale ne bude puno lošije od ovog broja i ja ću biti zadovoljan
usput, ovo kad grupa ljudi ide u nepoznata područja, građevine, pećine - to boselli majstorski radi. koje bildanje atmosfere, čovječe. samo roy thomas sa conanovim infiltracijama napuštenih/ukletih mjesta mi pada na pamet kao nešto bolje.