Iako u principu s većinom ljudi kod kojih sudjelujem na aukcijama imam pozitivna iskustva (pogotovo što su neki ljudi izuzetno strpljivi, jer zbog obaveza i prirode posla sam u banani što se tiče preuzimanja stripova), moram istaknuti dvojicu: ringo i co11ector. Način na koji ova dva trgovca ocjenjuju i opisuju stripove trebao bi biti obrazac mnogim sudionicima aukcija. Pogotovo kako je co11ector detaljan je za svaku pohvalu.
Ovom prilikom se, naveliko želim zahvaliti članu Dukidule. Fenomenalna suradnja, absolutna perfekcija. Unaprijed se veselim, svakoj budućoj kupovini kod Duleta! Hvala i velika preporuka!
Također se zahvaljujem i ostalima članovima st.com, za odličnu suradnju -
Možda na najsvjetliju svih bijelih lista - ZoranC.
Evo kako to pakira netko tko ima stvarnog feelinga za strip i ogromnu dozu ljubavi prema njemu. Posla' čovjek meni sveukupno 35 kg u dva paketa - kao da su tvornički pakirani. A još mi i transportne troškove gotovo pa poklonio!
Pa kako onda ostaviti tako nešto nepomenuto, pogotovo kad vidim s kakvim sve ljudima inače imamo posla? Aukcija samo što je završila, neki se već javljaju: "Hajde, uplati, šaljem odmah!" - a kad minutu-dvije kasnije uplatiš i lova odmah sjedne, ne javljaju se više danima. A kad konačno dobiješ stripove - ono.....sam sebe bi najradije ugrizao za.....!
Prema tome - Zoka....
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Dule, tebi bih ih na ledjima donio do Bavarie. Uzvracam pohvale na kvadrat. A sto se pakovanja tice: otvorio sam vise paketa od tebe i svi su bili neunistivo zapakirani. Hvala na suradnji i svako dobro.
Jednostavno sam oduševljen načinom dogovora i realizacije. Strip je stigao toliko zaštićen da sam vec u trenutku otvaranja pomislio da u paketu nema ništa, toliko je bio zaštićen i sigurno zapakiran. Bez teksta sam, iako sam dosad imao odlična iskustva s nekoliko članova foruma ali ovo ostavlja bez daha. Hvala Vam Mislave!
Zahvalio bi se i ovdje kolegi Dule, koji je to kralj evo citirat ću sebe što sam pisao u dr. temi:
Originally posted by ReemCP
Nabavio danas ova 2 Zagora koja su mi jedina falila u kolekciji (kiosk izdanja), Dule hvala ti puno što si mi ostvario ovaj san da sad imam sve dosad što je izašlo od Zagora a i tvom kolegi u Babilonu
I kako je lik vrhunski zapakirao trebalo mi je pol sata dok dođem do stripova