Na pocetku je bilo par pokusnih stranica za preview, ali kada se zna sta ocekivati od SBE izdanja, vjerujem da i nema previse smisla. Jedino za nove junake, a za to imamo SBE stranicu.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
A osmi album Kris izlazi za par dana,i ni tu ne izgleda, da je kraj. Isto tako, več je izašao i peti broj mladosti, a več se radi i na 36. albumu redovne serije:
super za novi album redovne serije - pominje li se okvirni datum izlaska - ne razumem francuski.
Inače,moji vlažni snovi su da se s tim 36.brojem stvarno ukrste i priče iz Vučice i Kris,i da tu bude nekakva zaokružena celina - ovo postaje cirkus sa svim tim podserijalima i promenama scenarista na redovnoj seriji.
"Prvo moraju izaći 7. album Vučice i 7 i 8 album Kriss a onda ide Thorgal 36. U redovnom albumu 36 Thorgala će se onda svi likovi opet skupiti na jednom mestu. A u 37. albumu se Thorgal opet vrača na Sever."
Ako sam dobro pohvatao sve, Libellus što se tiče Thorgala, već sad bi mogao objaviti: 1 integral Kriss od Valnora (tomovi 5 i 6), 1 integral Thorgalove mladosti (tomovi 3 i 4) 2 integrala Vučice (tomovi 4 i 5; tomovi 6 i 7).
Za objaviti drugi (završni) integral Kriss od Valnora im fali zadnji 8. tom. Kao i za redovnog Thorgala, 12. integral, nedostaje im zadnji 36. tom.
Pa ako su ostala 4 albuma Vučice do spajanja priča, logičnije mi je da Libellus izbaci 2 integrala po 2 priče, nego jedan integral sa 3 epizode i onda ovu zadnju epizodu kao zaseban tom...
Pa ako su ostala 4 albuma Vučice do spajanja priča, logičnije mi je da Libellus izbaci 2 integrala po 2 priče, nego jedan integral sa 3 epizode i onda ovu zadnju epizodu kao zaseban tom...
Anto imš li kakvu informaciju što je sa Darkwoodovim Torgalima..kada misle nastaviti tj.završiti redovni serijal ???
[quote author=goksi link=topic=97.msg592830#msg592830 date=1535461687] Ima li nade za Torgala do sajma knjiga? [/quote]
[quote author=Djole link=topic=97.msg592878#msg592878 date=1535471212] Videćemo, mada i bez njega ima već previše izdanja za Sajam. [/quote]
mada,ne znam što se maltretiraš sa Torgalom,kad Libelus cepa Thorgala za sve pare ?? ja sam odavno odustao od DW izdanja redovne serije,a i na spin ofove sam prešao pre nekog vremena.