Ja pitao Bureta tko će crtati priču u Londonu, reče on Della Monica. Hm čudno, kako onda i Transilvaniju on?
Pa što ga nisi pitao? Informacija jeste čudna. Te dve priče bi trebale da idu jedna iza druge, a to znači najmanje 5 nastavaka od Dela Monike. Nije da imam nešto protiv - ali mi ne deluje ubedljivo. Pogotovo, kada uzmem u obzir da je u medjuvremenu završio priču Dezerteri.
Jedini je problem što si nam spojlao prvih 30 tabli priče.
Šteta što će ovo obojati oni kolor-amateri.
A, možda kolor, kao i obično, malo popravi pogreške i anatomske nedosljednosti i raskorake u Nucciovu crtežu. Ne kažem da i mene ne veseli malo sladunjavog uskrsnuća čistog Ferrijeva stila, ali - daleko je to još od "rasturanja"! Daleko...
Ma rastura! Ja sam zaslijepljen čistom ljepotom, jedini legitimni Ferrijev nasljednik je on, u takvom crtežu neću nikad naći grešku, možda zato što ju i ne tražim :)
Grešaka kod Nuccia naravno ima i to na tone (neke su čak i totalno amaterske), ali stil crteža je meni prava ljepota, kao što je Velka napisao, jedini pravi Ferrijev nasljednik!
Onda je strašno usporio... A neko ovde najavi - da će se više posvetiti stripu u (tada) narednom periodu, tj. ovih tekućih godina. Do sada je na svakih 50-tak brojeva dolazila jedna njegova priča od oko 250 strana, a sada jedva pola od toga.
Originally posted by Kontrast 2 Onda je strašno usporio... A neko ovde najavi - da će se više posvetiti stripu u (tada) narednom periodu, tj. ovih tekućih godina. Do sada je na svakih 50-tak brojeva dolazila jedna njegova priča od oko 250 strana, a sada jedva pola od toga.
U Mostaru Buratini se našalio kako Nučo dve epizode crta 12 godina....
They have money for wars, but can't feed the poor!
Ja sam vječno protiv kolora, posebno na Ferrija, ali gubim bitku
Imam neke libelusove brojeve ali sam odustao,apsolutno mi se ne sviđa i ubija mi svaku nostalgiju prijašnjeg čitanja,iako moram biti iskren da sam dugo maštao o zagoru u koloru dok još nije libelus počeo.