Kapetana Mikija sam definitivno prerastao....kupio sam jednog na ljeto, i mučio se sa njime mislim da tjedan dana,....ne ide više, dosadno, dosadno, dosadno.....
Kapetana Mikija sam definitivno prerastao....kupio sam jednog na ljeto, i mučio se sa njime mislim da tjedan dana,....ne ide više, dosadno, dosadno, dosadno.....
Bolje ti je izbrisat post , prije nego šta ga Teler vidi
Miki i kompanija su super strip kad ti se ne da nešto d(r)ugo, sustav 75+75+75 stranica ti omogućuje da pročitaš nešto u maksimalno sat vremena. Zbog toga mi je bolji od Tellera dosad. Naglašavam dosad da me teller ne bi razapeo.
Ja imam nekih 10-ak kom i nijednog nisam čitao. Vjerojatno i neću, barem ne u skoro vrijeme.
Ludens i dalje stoji iza Mikija... Nije mi jasno kako Kapetan Miki ima bolji financijski učinak prodaje, nego recimo svojedobno Marti Misterija???
Zato jer tko je kupovao Martyja on ga je kupio s namjerom da čita i čitao ali vremenom je kvaliteta epizoda opala pa se i broj sigurno smanjio. A Mikija puno onih koji kupuju i ne čita tako da je pad prodaje ovisan samo o pitanju kad će im dosaditi kupovati i odlagati.
Ludens i dalje stoji iza Mikija... Nije mi jasno kako Kapetan Miki ima bolji financijski učinak prodaje, nego recimo svojedobno Marti Misterija???
kako ti nije jasno što se vidi iz aviona? jer je Miki bolji strip! jest naivan,ponekad dosadan...ali nije smor teški ko dosadni profesor neženja...ko jos voli ili je ikad voleo profesore... naravno profesori inz i oni pravi na forumu su izuzeti... Miki ima najbolji crtež od svih stripova trenutno na kioscima..osim Malog Rendžera naravno! Ljudi vole Mikija, naviknite se več nato ili se pridružite našem društvu.. a ti Euriču moj...vrjeme koje provedeš za bizarne ideje bolje da potrošiš na Mikija pa koliko ga dugo čitao... Naravno dasvi što kupe ne pročitaj, ne pročitaju svi ni Zagora... ali da je najbolje objavljen Miki ikad na našim prostorima..i to nešto vredi..25 kna sigurno.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Drago mi je da svaki strip opstaje na tržištu, Kapetana Mikija uzimam i čitam, ali nije dio kolekcije na koju se ponosim...Ali spominjati kvalitetu i Mikija je šaljivo, a ja volim šale :) Kako bilo, o ukusima ne raspravlja, iako bih volio ponovo vidjeti Martija Misteriju na kioscima...
Drago mi je da svaki strip opstaje na tržištu, Kapetana Mikija uzimam i čitam, ali nije dio kolekcije na koju se ponosim...Ali spominjati kvalitetu i Mikija je šaljivo, a ja volim šale :) Kako bilo, o ukusima ne raspravlja, iako bih volio ponovo vidjeti Martija Misteriju na kioscima...
ja mislim da s prava za ugasle junake puno jeftinija od još aktivnih...možda je u tome keč da imamo Mikija a nemamo Martija.. to sigurno, volim i ja Martina,uzimao bi ga sigurno..malo je razvodneo ko dugi serijal....ali da je pravde Marti, Nathan i Mister No morali bi na kioske...bilo kako, ali MORAJU!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Teller je stvarno glas razuma na ovom forumu...Svi na kioske, a posebno Marti, Mister No i Nathan Never.... Još da se nađe tu mjesta za Dragonera i Riznicu Bonelli...želje puste...
Kakve tu griješne misli čovjek može pročitati o Kapetanu Mikiju? Ako netko još nije shvatio, uopće on nije bitan nego Smuk i Sallaso!!!! Već sam nekoliko puta istaknuo kako svi mlađi forumaši koji još nisu u braku niti imaju podmladak, mogu puno naučiti (kao što i Miki uči) o ljekovitom učinku alkohola na ljudsko zdravlje...Kome normalnome može biti uzor u životu Kapetan Miki!!