malo si pojačaj ove police. Jeftina je solucija da se podmetne neka daščica okomito i tako rijesi se problem piganja ovi extra dugih segmenata. Natravno ako se stavljaju pojačanja moraju sva biti u horizontali
malo si pojačaj ove police. Jeftina je solucija da se podmetne neka daščica okomito i tako rijesi se problem piganja ovi extra dugih segmenata. Natravno ako se stavljaju pojačanja moraju sva biti u horizontali
Ma ako nije do sada popucalo niti neće :) Ionako ne mogu ih baš još puno ugurati u ove preostale prazne prostore. Promjenu ću raditi jedino da uzmem potpuno nove police i u novom prostoru.
U ovoj godini se dosta toga promjenilo od kad sam zadnji put stavio slike, pa eto
Ne vidi se na slici ali ovdje je sakupljen prvi run Wildcatsa (od 0-15)
Witcher + limenke Faxe pive koje obozavam
Ovdje su neke random sveske,kompletan run Angela queen of hell i 1602 witch hunter Angela, + kompletan run Belladonne, Ravening i Jungle fantasy (boundless comics)
Znači... nisam u životu vidio kolekciju ove veličine da se baš toliko razlikuje od mojeg ukusa :) Ovdje nema jedan jedini strip koji bi niti pogledao. Uključujući i figurice i limenke piva :)
Znači... nisam u životu vidio kolekciju ove veličine da se baš toliko razlikuje od mojeg ukusa :) Ovdje nema jedan jedini strip koji bi niti pogledao. Uključujući i figurice i limenke piva :)
Otprilike same here. Ali to je to, koliko smo si (ili mozemo biti zapravo) razliciti, raznolikost. Super!
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
čak ni Don Rosin Paja Patak i Deda Baja?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Slažem se al bez limenkih. A i vremenom mi se činilo iz Andrejovih slika u topicu "Koji ste strip tralala" da smo suprotne strane svijeta.